Antalya da doğum için hastane önerisi olan var mı ?

etekli

MutLu OL Yeter
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
28
3
Arkadaşlar doğumuma bir ay kaldı, Sibel Malkoç a gidiyorum kontrollere. Ama doğum için hangi hastaneyi seçsem karar veremedim. Hem kaliteli hemde çok fazla boşa para ödemeyeceğim bir yer olsun istiyorum. Hizmet ve fiyatlar hakkında bilgisi olna varmı acaba ?

Merhabalar bende 36. Haftayım bende antalyada güzel ama çok pahalı olmayan hastane arıyorum şifaya gittim hep bu zamana kadar ama odalar 2 kişilikmis bende o yüzden araştırmaya çalışıyorum

Bende 14 haftalik hamileyim.fakat 3 doktor degistirdim.ilki medisu hastnesi seyyide soysal 2.si yine medisuda ozlem hanm. 3.su ataturk devlet hastanesinde murat doruk.medisu hastanesnn ticari olmasi ataturk devket hastanesnnde muayanelerde 3 kisi grmesi hastane odalarnn 2.3 kisi olmasi vs ... kafam karsiik anlasilan:KK43:doktor onerisi varsa alablirim?

Canım ofm hastanesinde derya aksu var yalnız randevuyu 3 hafta önce bulabilirsin çok yoğun doğum yapan arkadaşlarımda var onda çok memnunlar bende bu ayın 25 inde ilk gidicem benimde 3. Doktorum olucak kısmetse şifa da sinem Tuzcuoğlu var ona gidiyordum doktor olara iyi kendisi ama hastane kötü sonra da medstar topçular sanem çimen var arkadaşım gitmişti kendisine doktordan bişey görmedim kendisi iyi ama hastanede bi kayıt için bile 1 saat bekliyorsun devlet hastanesi gibi birde ofm deki derya hanımı denicem bakalım

uncali meydan hastanesine gidiyorum

Tesekkrler asli onerini arastiricam..doktor cok onemli bi turlu insann icine sinmiyor.bakip arastrmak lazim.

bende34 haftaya yaklaştım konturellerimi sonay isenik yaptı oda anlaşmalı ofm hastanesi olumpusla çalışıyomuş ofm hastanesini iyi diyolar komşularım ama bende haftaya ögrenecegim fiyatları doktorum ayrı fiyat alıyomuş diye duydum .ögrenrecegim haftaya.bir tanıdık anadolu hastanesınle anlaşmış 1.500 .kafam bıraz karıştı dogrusu yasal olarak hastane artık dogum ücreti almıyo diye duymuştum araştıracagım bakalım haftaya arkadaşalar araştıralım yazışalım hem uygun hemde iyi bir doktor olması önemli

X