- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- Konu Sahibi Ogungelecek
Arkadaşlar mrb Antalya da Memorıal da doğum yapan var mı. Veya hangi hastanede doğum yaptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38 gün önce Atatürk kadın doğum hastahanesinde doğum yaptim cnm çok memmun kaldim hem temiz hem çok ilgililerArkadaşlar mrb Antalya da Memorıal da doğum yapan var mı. Veya hangi hastanede doğum yaptınız?
Muratpaşa dayım canım ben. Memorıal da yapıcam inşallah.Vitale hastanesinde yapi cam cnm.sen hangi semttesin
Hadi hayırlı olsun :) Darısı başıma38 gün önce Atatürk kadın doğum hastahanesinde doğum yaptim cnm çok memmun kaldim hem temiz hem çok ilgililer
Benim doktorun muayenehanesi var memorıal la da anlaşması var. Sancı başladığında haber vericez. Bu arada normal doğum gözüküyor şimdilik dedi.doktorum medstar topçular hastahanesinde ve büyük ihtimalle orda doğum yapacağım ...
Benim doktorun muayenehanesi var memorıal la da anlaşması var. Sancı başladığında haber vericez. Bu arada normal doğum gözüküyor şimdilik dedi.Senin?doktorum medstar topçular hastahanesinde ve büyük ihtimalle orda doğum yapacağım ...
Benim doktorun muayenehanesi var memorıal la da anlaşması var. Sancı başladığında haber vericez. Bu arada normal doğum gözüküyor şimdilik dedi.
İnşallah sağlıklı bir şekilde normal doğumla olurlar canımbenim daha belli değil tatlım ... nasip olursa normal istiyorum ama ...
38 gün önce Atatürk kadın doğum hastahanesinde doğum yaptim cnm çok memmun kaldim hem temiz hem çok ilgililer
Amin cnm cumlemizinkini ben eğitim araştırmada ki Ender Atalay a gidiyordum ama doğum sancım gece başladı hastahaneye gittik yer yoktu o yüzden Atatürk kadin doğuma gittik ama iyiki gitmisiz çok memmun kaldimAllah bağışlasın. Dr un kimdi?
Amin cnm Allah gönlüne göre versinHadi hayırlı olsun :) Darısı başıma
Perge Bulvarı'nda cnmAtaturk kadin dogum evi neresi
Sezeryan doğum ücreti ne kadar pekiPerge Bulvarı'nda cnm
Kaçıncı haftada doğum yaptın?Amin cnm cumlemizinkini ben eğitim araştırmada ki Ender Atalay a gidiyordum ama doğum sancım gece başladı hastahaneye gittik yer yoktu o yüzden Atatürk kadin doğuma gittik ama iyiki gitmisiz çok memmun kaldim
Cnm bende tamamen şans eseri gittim eğitim araştırmada yer olmadığı için Atatürk kadin doğuma yönlendirdiler devlet hastanesinin ek hizmet binasi yeni açıldı çok temiz odalarda banyo ve buzdolabi mevcut ebeler hemşireler çok iyi çok ilgili doğumdan sonra kontrole geliyorlar pansumani yapiyorlar bebek hemsiresi emzirme ve alt baglama eğitimi veriyor yemekleri ve kahvalti da çok iyi logusa şerbeti dahi ikram ediyorlar ben çok memmun kaldim doğumu mu yaptiran ebede cokk iyiydi dua ile besmele ike doğum yaptirdi her dikişte cnm acidi ise Özür diledi mükemmel bir insandi Allah razı olsun inşallah sanada iyi birisi denk gelirBen de kismetse antalyada yapacağım. O kadar kararsizim ki ne drlara ne ebelere guvenebiliyorum. Normal dogum dusunuyorum ama epizyotomiyi abartirlar diye korkuyorum. Cabucak oluversin dusuncesiyle cart cart keserler diye cekiniyorum. 33.haftamdayim oglum geliyorum dese arabayi nereye sureriz hic bilmiyorum. ozellerde bebek gelmedi sezeryana alicaz derler diye korkuyorum devlet hastaneleri yeterince titiz mi diye korkuyorum.....
ataturk kadin dogum devlet mi ozel mi buarada canim ataturk devlet hhastanesinin bir kolu mu acaba
39+4 TE cnmKaçıncı haftada doğum yaptın?