- 31 Mayıs 2010
- 928
- 320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guncel.Merhaba arkadaslar, doktorum Antalya da Hasan Urcu adli bir merkezde Hsg cektirmem icin tarih aldi ama, cihazi yeni, acisiz agrisiz gecirecek, fiyati da biraz daha ortalama bir yer biliyorsaniz yazabilir misiniz ?
rahim filmini orada çektirdim. ben narkoz istemiştim, Hasan Bey gerek yok dedi ve narkozsuz çekti. hiç ağrı hissetmedim ki ben çok hassas bir insanım. dediğiniz gibi cihazı da yeni. hemşiresi de çok tecrübeli, film için takılması gereken aleti o kadar yavaş ve sen rahat olduğun zaman takıyor ki hiçbirşey hissetmiyorsun. gönül rahatlığıyla çektirebilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun rahat olun.Merhaba arkadaslar, doktorum Antalya da Hasan Urcu adli bir merkezde Hsg cektirmem icin tarih aldi ama, cihazi yeni, acisiz agrisiz gecirecek, fiyati da biraz daha ortalama bir yer biliyorsaniz yazabilir misiniz ?
Ben de narkoz istedim, oraya gidince narkoz yok demezler herhalde :)) peki sonrasında antibiyotik falan kullandın mı ? Ve durumun nedir :) Hsg sonrası oluyor diyor insanlar.rahim filmini orada çektirdim. ben narkoz istemiştim, Hasan Bey gerek yok dedi ve narkozsuz çekti. hiç ağrı hissetmedim ki ben çok hassas bir insanım. dediğiniz gibi cihazı da yeni. hemşiresi de çok tecrübeli, film için takılması gereken aleti o kadar yavaş ve sen rahat olduğun zaman takıyor ki hiçbirşey hissetmiyorsun. gönül rahatlığıyla çektirebilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun rahat olun.
ben 2012 yılında yaptırdım filmden önce ve sonra ağrı kesici kuulandım galiba birkaç gün de antibiyotik kullandım. bence narkoza gerek yok ama siz bilirsiniz hiç ağrı olmuyor filmden sonra da hemen ayağa kalktım yürüdüm. film temiz çıktı bir yıl sonra hamile kaldım bebeğim 1,5 yaşında :) belli olmuyor kimisi filmden birkaç ay içerisinde hamile kalabiliyor. inşallah sizin de temiz çıkarBen de narkoz istedim, oraya gidince narkoz yok demezler herhalde :)) peki sonrasında antibiyotik falan kullandın mı ? Ve durumun nedir :) Hsg sonrası oluyor diyor insanlar.
Radonda yaptırdım, ilk denemede de hamile kaldım. Darısı sana inşallah. İhtimali arttırıyor, hiç erteleme. Öyle çok da bir ağrısı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Çektir hemen sen de hamile kal inşallahBana da hsg önerdi doktorum. Tecrübe eden arkadaşlar Gittiği merkezi önerir mi?
İnşallah, çok teşekkür ederim. İnşallah, 2 hafta kadar sonra.Radonda yaptırdım, ilk denemede de hamile kaldım. Darısı sana inşallah. İhtimali arttırıyor, hiç erteleme. Öyle çok da bir ağrısı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Çektir hemen sen de hamile kal inşallah
Vital de yaptırmış bi kaç arkadaşım. Fiyat almak için aradım bi kaç yeri. Radon, vital, tüp bebek merkezi ve doktorumun önerdiği özel bir yer. Araştırıp karar vereceğiz artık. Teşekkür ederimYukarıda da yazmıştım. Çok kötü bir doktora denk geldim ben orada, umarım size denk gelmez oraya giderseniz.
Hiçbir acısı da yok. Bu foruma girme nedenim herkesin çok korkunç acılı bir işlem gibi yazması. Korktum erteledim, girince bu muymuş dedim. Öncesinde majezik için girin inanın anestezi gerektiren hiçbir şeyi yok. Geçmiş olsun şimdiden.Vital de yaptırmış bi kaç arkadaşım. Fiyat almak için aradım bi kaç yeri. Radon, vital, tüp bebek merkezi ve doktorumun önerdiği özel bir yer. Araştırıp karar vereceğiz artık. Teşekkür ederim