Antalya da HSG

Drottine

Let it go with the flow..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
928
320
Merhaba arkadaslar, doktorum Antalya da Hasan Urcu adli bir merkezde Hsg cektirmem icin tarih aldi ama, cihazi yeni, acisiz agrisiz gecirecek, fiyati da biraz daha ortalama bir yer biliyorsaniz yazabilir misiniz ?

Merhaba arkadaslar, doktorum Antalya da Hasan Urcu adli bir merkezde Hsg cektirmem icin tarih aldi ama, cihazi yeni, acisiz agrisiz gecirecek, fiyati da biraz daha ortalama bir yer biliyorsaniz yazabilir misiniz ?
Guncel.

rahim filmini orada çektirdim. ben narkoz istemiştim, Hasan Bey gerek yok dedi ve narkozsuz çekti. hiç ağrı hissetmedim ki ben çok hassas bir insanım. dediğiniz gibi cihazı da yeni. hemşiresi de çok tecrübeli, film için takılması gereken aleti o kadar yavaş ve sen rahat olduğun zaman takıyor ki hiçbirşey hissetmiyorsun. gönül rahatlığıyla çektirebilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun rahat olun.

rahim filmini orada çektirdim. ben narkoz istemiştim, Hasan Bey gerek yok dedi ve narkozsuz çekti. hiç ağrı hissetmedim ki ben çok hassas bir insanım. dediğiniz gibi cihazı da yeni. hemşiresi de çok tecrübeli, film için takılması gereken aleti o kadar yavaş ve sen rahat olduğun zaman takıyor ki hiçbirşey hissetmiyorsun. gönül rahatlığıyla çektirebilirsiniz. şimdiden geçmiş olsun rahat olun.
Ben de narkoz istedim, oraya gidince narkoz yok demezler herhalde :)) peki sonrasında antibiyotik falan kullandın mı ? Ve durumun nedir :) Hsg sonrası oluyor diyor insanlar.

Ben de narkoz istedim, oraya gidince narkoz yok demezler herhalde :)) peki sonrasında antibiyotik falan kullandın mı ? Ve durumun nedir :) Hsg sonrası oluyor diyor insanlar.
ben 2012 yılında yaptırdım filmden önce ve sonra ağrı kesici kuulandım galiba birkaç gün de antibiyotik kullandım. bence narkoza gerek yok ama siz bilirsiniz hiç ağrı olmuyor filmden sonra da hemen ayağa kalktım yürüdüm. film temiz çıktı bir yıl sonra hamile kaldım bebeğim 1,5 yaşında :) belli olmuyor kimisi filmden birkaç ay içerisinde hamile kalabiliyor. inşallah sizin de temiz çıkar

Ben de Antalya'da Radon Tıp merkezinde hsg çektirdim. Yaklaşık 300₺ gibi bir ücret ödedik. Teknisyen çok iyiydi çok rahatlattı. Hemşire de aynı şekilde beni çok telkin etti. Narkoz yaptırmadım. Girmeden yarım saat önce majezik içip girdim. Hafif yanma ve basınç hissettim. O kadar. Gayet rahat geçti. Forumlardan okuduğum acılarla alakası yoktu. Tabi bünyeden bünyeye değişebilir. Ancak asıl travma hsg yi yapan kadın doğum doktoru oldu. Yaşlı bir doktordu. Bana o halde masada yatarken rahmin küçük kızım senin, çocuk zor olur, tedaviyle olabilir ama tıp ilerledi dedi! Saatlerce ağladım. Doktorum hsg çekilince hamile kalma şansı artıyor, bu ay dene dese de ben hag de radyasyon aldığım için o ay denemedim. Sonraki ay denedik ve hemen hamile kaldım. Allah isteyen herkese versin inşallah.

Bana da hsg önerdi doktorum. Tecrübe eden arkadaşlar Gittiği merkezi önerir mi?

Bana da hsg önerdi doktorum. Tecrübe eden arkadaşlar Gittiği merkezi önerir mi?
Radonda yaptırdım, ilk denemede de hamile kaldım. Darısı sana inşallah. İhtimali arttırıyor, hiç erteleme. Öyle çok da bir ağrısı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Çektir hemen sen de hamile kal inşallah

Radonda yaptırdım, ilk denemede de hamile kaldım. Darısı sana inşallah. İhtimali arttırıyor, hiç erteleme. Öyle çok da bir ağrısı yok ama kişiden kişiye değişebilir. Çektir hemen sen de hamile kal inşallah
İnşallah, çok teşekkür ederim. İnşallah, 2 hafta kadar sonra. :anneadayı::KK200:

Yukarıda da yazmıştım. Çok kötü bir doktora denk geldim ben orada, umarım size denk gelmez oraya giderseniz.
Vital de yaptırmış bi kaç arkadaşım. Fiyat almak için aradım bi kaç yeri. Radon, vital, tüp bebek merkezi ve doktorumun önerdiği özel bir yer. Araştırıp karar vereceğiz artık. Teşekkür ederim

Vital de yaptırmış bi kaç arkadaşım. Fiyat almak için aradım bi kaç yeri. Radon, vital, tüp bebek merkezi ve doktorumun önerdiği özel bir yer. Araştırıp karar vereceğiz artık. Teşekkür ederim
Hiçbir acısı da yok. Bu foruma girme nedenim herkesin çok korkunç acılı bir işlem gibi yazması. Korktum erteledim, girince bu muymuş dedim. Öncesinde majezik için girin inanın anestezi gerektiren hiçbir şeyi yok. Geçmiş olsun şimdiden.

X