antalya da kadın doğum doktoru fatma seda soylu yu arıyorum...

canım bende hastasıydım kendisinin 37+4 günlük hamileyim doğurmak üzereyim ve ortada kaldım sorma yani salı günü belli olacak gibi nereyle anlaşacağım dedi bana yarın arıcam gün içinde sanada yazarım burdan şimdilik aslı vural sesvere devam ediyorum fatma hnımın arkadaşıymış kendisi fatma hanımda ben biyerle anlaşana kadar o takip etsin dedi andeva yıldızda doğum yapıcam diye hazırlamıştım kendimi bütün planlrım alt üst oldu sorma sen ne kadarlık hamilesin???

arkadaşlar ben vitale kadın doğum hastanesine Dr. Sinan Kurşun'a gidiyorum ve herkese tavsiye ederim, gerçekten hem ilgili hem de alanında uzman bi doktor.Bende 6+5 hamileyim.Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.

arkadaşlar ben vitale kadın doğum hastanesine Dr. Sinan Kurşun'a gidiyorum ve herkese tavsiye ederim, gerçekten hem ilgili hem de alanında uzman bi doktor.Bende 6+5 hamileyim.Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.

mrb canım bende sinan beyin hastasıyım.bende şuan 7+5 haftalık hamileyim.kendisinden çok memnunuz.inşallah hamilelik boyuncada sinan beye devam etmeyi düşünüyorum.

sevalcim bugün aradım 2 kere fatma seda soyluyu telefonlarıma bakmadı geride dönmedi ben artık aramıcam kendisini çünkü ben son günlerimdeyim allah korusun bi derdim olmuş olabilirdi o yüzden bşka doktor arayışı içine giricem bu saatten sonra yinede eğer bi bilgi alırsam sanada burdan bildiririm :43:

merhaba kızlar ben de sinan beyin hastasıyım.sizin ki tüp bebek mi normal mi.benim ki normal.sizin muayenelerinizz nasıl geçiyor.

:emir_bebek:

mrb canım.ben tüp bebekle hamile kaldım.muayeneler güzel geçiyor.hastane çok yoğun ama sinan bey gayet ilgili.ben hastaneyle ilgili açıkçası birazcık hemşirelerden memnun değilim.doktorların gösterdiği ilgiyi hemşirelerden göremedim.sen neler düşünüyorsun ne kadarlık hamilesin.

sevalcim bugün aradım 2 kere fatma seda soyluyu telefonlarıma bakmadı geride dönmedi ben artık aramıcam kendisini çünkü ben son günlerimdeyim allah korusun bi derdim olmuş olabilirdi o yüzden bşka doktor arayışı içine giricem bu saatten sonra yinede eğer bi bilgi alırsam sanada burdan bildiririm :43:

canım fatma seda soylu belki elinde değildi ama çok kişiyi mağdur etti.benim işyerinden arkadaşımın eşide fatma hanıma gidiyordu.üstelik senin gibi hamileliğinin son günlerindeydi.arkadaşımı hasteneden arayp fatma hanımla olan randevunuz diğer doktora aktarıldı demişler.tabi arkadaşımda fatma hanıma cepten ulaşmayı denemiş en sonunda açmış telefonu.arkadaşım durumu anlatmış.tabi birazda sert konuşmuş nasıl bırakırsınız doğuma az kaldı diye.fatma hanım ben hastaneden ayrılacağımı söyledim ama henüz kesinleşmemişti demiş.ve kendiside hastaneyi arayıp tartışmış.sonuç olarak arkadaşımın eşi p.tesi doğum yaptı ve mecburen hastanedeki diğer doktora gitmek zorunda kaldılar.sende kendine güvenebileceğin bir doktor bul bence.doğumuna az kalmış.herkes tüm hamileliği boyunca kendisini takip eden doktorun doğum yaptırmasını ister haklı olarak.ama bu konuda senin gibi birçok insan mağdur oldu.inşallah kısa zmanda kendini telim edebileceğin bir doktor bulursun canım

evet yasmincim çok zor durumda kaldım şimdi ne yapıcamı bilmiyorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde şeniz hn a gitmiştim memnun olmadım bıraktım fatma hna döndüm oda gitti tabikide isteyerek yapmamış olabilir ama telefonlarına baksa bakamıyo bile olsa geri dönse oda yeter yapacak bişi yok yeni doktor arayışına giricem doğumuma iki hafta kala :43:

mrb canım.ben tüp bebekle hamile kaldım.muayeneler güzel geçiyor.hastane çok yoğun ama sinan bey gayet ilgili.ben hastaneyle ilgili açıkçası birazcık hemşirelerden memnun değilim.doktorların gösterdiği ilgiyi hemşirelerden göremedim.sen neler düşünüyorsun ne kadarlık hamilesin.

merhaba yasmin benim muayenele de fena değil ama bilemyorum geçen muayeneden pek bişe anlamadım.hastane kapasite olarak yeterli mi bilemiyorum.bu arada 22 haftalık hamileyim

merhaba yasmin benim muayenele de fena değil ama bilemyorum geçen muayeneden pek bişe anlamadım.hastane kapasite olarak yeterli mi bilemiyorum.bu arada 22 haftalık hamileyim

evet canım benimde hastaneyle ilgili tereddütlerim var.yeni doğan ünitesi falan var ama hastane biraz küçük.odaları falan nasıl bilmiyorum.bunları düşünmek için erken ama bende en başında hangi dotorla başladıysam onunla devam edip doğumuda onun yaptırmasını isterim.sinan beyide bırakmak istemiyorum.hastane yeni olduğu için orda doğum yapan hiç tanıdık biride yokki fikrini alayım.neyse hakkımızda hayırlısı olsun.zamanla göreceğiz artık

evet yasmincim çok zor durumda kaldım şimdi ne yapıcamı bilmiyorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde şeniz hn a gitmiştim memnun olmadım bıraktım fatma hna döndüm oda gitti tabikide isteyerek yapmamış olabilir ama telefonlarına baksa bakamıyo bile olsa geri dönse oda yeter yapacak bişi yok yeni doktor arayışına giricem doğumuma iki hafta kala :43:

canım allah yardımcın olsun.hayırlısyla evladını kucağına alırsın inşallah

Bende seda hn hastasıyım. 32. Haftadayım. Kendisine ulaşamıyorum. Başlayacağı hastanenin yada yerin adı ile blgisi olan varsa paylaşırsa sevinrim. En azından o hastaneden takip ederim

sevalcim bugün aradım 2 kere fatma seda soyluyu telefonlarıma bakmadı geride dönmedi ben artık aramıcam kendisini çünkü ben son günlerimdeyim allah korusun bi derdim olmuş olabilirdi o yüzden bşka doktor arayışı içine giricem bu saatten sonra yinede eğer bi bilgi alırsam sanada burdan bildiririm :43:[/QUOT
benim daha var 24. haftadayım gökbay beye devam ediyom o da gayet ilgili.bebeği iyice anlatıyo ama doğum için bayan doktor olsun istiyorum. andeva doğum için gayet iyi biyer en azından ilgi iyi.daha önce arkadaşım seda hanımda doğum yaptı hemşireler bile çok ilgili.bakalım daha iyi bi doktor bulursam değiştiricem .sinem haber alırsan paylaşırsan çok sevinirim.bende seda hanımın ulaşacağım telefonu da yok burdan takip ediyom.allah kurtarsın seni ve bebeğini inşallah iyi geçer doğumun.

canım aslı vural sesver sadece perşembe günleri hasta kabul ediyo yıldız andevada oda 15:30-17:30 aası 2 saat sadece ondan sonrası özel muayenehanesi var oraya gidiyosun onu istersen doğumuna fiyatlarda değişiyo özel doktora giriyo cnm andeva topçularda eda hn varmış onu önerdiler ona gidicem bakalım fatma hanımdanda hiç haberim yok bidaha aramadım oda arayıp bilgi vermedi zaten bana sorarsan başka doktor ara bul derim ama tercih senin tabii

arkadaşlar..19+4 deyim ben de...seda hnm dı dr um.seda hnm ocak ayında sgk kapsamında medisu hastanesine başlayacak.benim hamileliğim sıkıntılı değil.ocağa kadar da arada 1 kontrolüm vardı
medisu dan özgür beye randevu aldım.bakalım hem dr a hem hastaneye bakacağım.hem seda hnm da başlayınca ona devam etmeyi düşünüyorum.çok memnundum çünkü:((... şimdilik bilgim bu ara ara arayım seda hnm ı kontrol edeceğim başlayacağı tarihi...inş sıkıntısız bir süreç olur bu hepimiz için...

Back
X