antalya da kadın doğum doktoru fatma seda soylu yu arıyorum...

merhaba kızlar ben de sinan beyin hastasıyım.sizin ki tüp bebek mi normal mi.benim ki normal.sizin muayenelerinizz nasıl geçiyor.

:emir_bebek:

merhaba canım, benim tüp bebek gebeliği.. zaten sinan beyin uzmanlık alanı tüp bebek. şu anda 9+3 oldu gebeliğim, 2 haftada bir görüşüyoruz sinan bey ile. ben çok memnunum kendisinden, ilgisinden.umarım doğum fiyatları da uygundur da yine orda yaparım doğumumu, sizler konuştunuz mu doğum fiyatlarını?

merhaba canım, benim tüp bebek gebeliği.. zaten sinan beyin uzmanlık alanı tüp bebek. şu anda 9+3 oldu gebeliğim, 2 haftada bir görüşüyoruz sinan bey ile. ben çok memnunum kendisinden, ilgisinden.umarım doğum fiyatları da uygundur da yine orda yaparım doğumumu, sizler konuştunuz mu doğum fiyatlarını?

mrb canım.önceki sayfada yazmıştım bende sinan beyin hastasıyım.hastaneyle ilgili tereddütlerim vardı ama orda doğum yapan bir arkadaşla görüştüm çok memnun kalmış.doğum fiyatlarıda 600 civarıymış.tabi bu sezeryan fiyatı.bende şuan 11 haftalık hamileyim.en son muayenemde sinan beye doğum şeklini sordum (bende tüp bebekle hamile kaldım) eğer sorunsuz ve kolay bir doğum olcaksa hastada istiyorsa normal doğum olabilir ama gidişata göre genelde sorun yaşanmaması adına sezeryanı tercih ediyoruz dedi.bende şuan 2 haftada bir muayeneye gidiyorum.3 aydan sonra ayda bir çağıracakmış.ben haftada bir proluton iğne yaptırıyordum.bugün son iğnemi olacağım.jelide günde 2 defa kullanıyordum.bugünden itibaren bir tane kullanıp 1 hafta sonrada tamamen bırakacağım.sen hangi ilaçlrı kullnıyorsun.birde ikizmi tek gebelikmi.bu arada vitale in doğum fiyatıda çok uygun bence.yakın zamanda birkaç arkadaşım doğum yaptı farklı hastanelerde ve 700 de aşağı fiyat yok.ve kampanyalı bu fiyatlar.

merhaba arkadaşlar madur olduğunuzu biliyorum ancak aslında ben elimden geleni yaptım.haataneden ayrılmam birikmiş sorunların akut bir sonucuydu ancak ben hastaneye hastaların madur olmaması için istifamı verdikten sonra 15gün 1 ayçalışabileceğimisöyledimancak kendileri planlı ameliyatlarımı yapmama bile izinvermediklerigibi yatanhastalarımın vizitinde dahi bana refakatettiler benden neden bu kadar korktuklarını hiç anlamadım. telefonnumaramı kimseye vermediler hastalar bana tabib odasından ulaştı.çoğu telefona yanıt vermeye çalıştım anlaşmam olmadığı için hastalara özel doğum yaptırabileceğimi söyledim.tam bu sıraada annem hastalandı yani daha önceden hastaydı ancak kalpkapağı işlevinikaybetmiş iyice bu yüzdenbir kalp ameliyatıgeçirdi ve ameliyatta koplikasyon oldu.3 haftadır ankaradaydım allaha şükür olümden öndü günlerce yoğun bakımda yattı.
ben güvenilmez birideğilim ancak insanım sadecebunu bilmmenizi istedim.
medisu hastanesine parttime hasta bakmaya başlıyorum.

seda hnm ın yaşadığı sıkıntıları eski hastanesi tamamen kendi açısından yorumladı ve arayanlara da bunu yansıttılar..burdan verebildiğim herkese tel.numarasını verdim. umarım bundan sonra anne adayları sıkıntısız bir dönem geçirirler.seda hnm ın yeri artık belli. ben de kendisinin bir hastası olarak mağduriyetine tamamen hak veriyor ve bundan sonra herşeyin daha güzel olmasını diliyorum..:)

canım bende hastasıydım kendisinin 37+4 günlük hamileyim doğurmak üzereyim ve ortada kaldım sorma yani salı günü belli olacak gibi nereyle anlaşacağım dedi bana yarın arıcam gün içinde sanada yazarım burdan şimdilik aslı vural sesvere devam ediyorum fatma hnımın arkadaşıymış kendisi fatma hanımda ben biyerle anlaşana kadar o takip etsin dedi andeva yıldızda doğum yapıcam diye hazırlamıştım kendimi bütün planlrım alt üst oldu sorma sen ne kadarlık hamilesin???

fatma seda soylu dok. medusu hastanesinde şuan görev yapıyor saat 4 ile 7 arasında çalışıyor bilginiz olsun....

Arkadaslar Seda hanim annesini dun aksam kaybetti, cenazesi yarin Bodrum dan kalkacak, onumuzdeki hafta antalya ya donmus olacak meditalya tip merkezinde baslayacak

Back
X