Doğuma Hazırlık Antalya da muhafazarkar hastane

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasmin4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
9
0
86
Diğer
Merhaba hanımlar,
Konu başlığı biraz uc gelebilir ama antalya ya yeni taşındım. Dini hassasiyetlerim var. Elbette sağlık konusunda dinimizde müsaade var ama ben üzerime düşeni inancima göre olanı arastirmak zorundayım. Hastane olarak, doktor olarak bu konuda hassas dediğiniz kişileri belirtirseniz sevinirim. Allah hepimize sağlıklı doğumlar, hayirli evlatlar nasip etsin

Merhaba bende antalyada oturuyorum ve benimde en az sizin gibi soru işaretlerim var. Malesef hala karar veremedim doktor hastane araştırıyorum. Şuan eğitim araştırmada bi doktorum var ve gayet memnunum ama doğum için kendime yol çizmeliyim.

Siz devlet mi özel hastane mi arıyorsunuz? Hamile misiniz?

Merhaba bende antalyada oturuyorum ve benimde en az sizin gibi soru işaretlerim var. Malesef hala karar veremedim doktor hastane araştırıyorum. Şuan eğitim araştırmada bi doktorum var ve gayet memnunum ama doğum için kendime yol çizmeliyim.

Siz devlet mi özel hastane mi arıyorsunuz? Hamile misiniz?

Evet hamileyim. İnternetten araştırıyorum ama tam bi bilgi edinemedim. İşin açığı doktorlardan da çekiniyorum böyle hassasiyetlerim var dedigimde ne tepki alacağımı bilemiyorum. O yüzden tecrübesi olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok iyi olur. Ben özel düşünüyorum inşallah.

Evet hamileyim. İnternetten araştırıyorum ama tam bi bilgi edinemedim. İşin açığı doktorlardan da çekiniyorum böyle hassasiyetlerim var dedigimde ne tepki alacağımı bilemiyorum. O yüzden tecrübesi olan arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok iyi olur. Ben özel düşünüyorum inşallah.
Devltte malesef insan çok ve acele ediyor doktorlar. Şmdilik bende doktor bulamadım devlet hastanesinde yıllardır gittiğim doktorum var memnunum hala ona gidiyorum ama ilerisi için mecbur araştırmak gerek

Eda tunc simsek var sirinyalida muayenehanesi.dogumu yasam hastanesinde yaptiriyor sanirim.gonul rahatligi ile kendisine her konuda hassasiyetlerinizi dile getirebilirsiniz. asla yadirgamaz elinden gelen yardimi da yapar.cok anlayisli cok mutevazi bir doktordur.isinin de ehlidir ayrica.kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X