merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 aylık hamileyim bir kaç doktor denedim ama hiçbirinde umduğumu bulamadım en son sevindik gizliye gıttım 1 kere 10 gün sonra kontrolum var fena değil aslında ama kararsızım tavsıye edebileceğiz Antalya da iyi doktor var mı ?
merhaba nurtursel,daha önce medicalpark sanem hanım ,ve andeva kevser hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım . hele andeva doktoru kevser hanım o kadar kötü bir doktor ki insanların moralini bozmaktan onları azarlamaktan başka bir işe yaramıyor. şuan sevindik gizliye gidiyorum yani 1 kere gittim fena doktor değil ilgilenıyır ama kararsız kaldım. muhammet öztürk'ün muhayenesi var mı nasıl ilgili bır doktor mu ? ayrıca ilgilendiğin için teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba,
yaşam hastanesi, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı op.dr.cemil karakuş var ben ve kuzenlerim ona gidiyoruz.çok iyi bir dr. tavsiye ederim.kuzenlerimin doğumunu da o yaptı çok memnunlar.
ssk da geçiyor yaşam hastanesinde.
bende antalya yaşadığım zaman butun hamileliğim boyunca anadolu hastanesindeki erhan muluğa gittim çok çok memnun kaldım burhanettinonat caddesinde tavsiye ederim psikolag gibi doktor çok ilgili isteğiniz herzaman arıyabileceğiniz işiin ehli bi doktor
evet muhammet öztürk iyi doktor. üstelik çok ilgili bir kaç arkadaşım ona gitti. onlar memmunlar yinede sen birisin...muayenesi ssk hastanesi karşısı aktaş ap. istersen tl. verebilirim.
merhaba papatya bende antalyada yaşıyorum bu konuda bende çok araştırdım.sana tavsiyem dr aslı vural sesver. ben çok memnun kaldım güler yüzlü biri ama en önemlisi ultrasonu çok iyi. mua tlf numarasını veriyorum 316 72 70 bebeğin hayırlı olsun canım
Merhabalar,
Üzerinden iki ay geçmiş. Eminim dr bulmuşsunuzdur. Kimi buldunuz bilemiyorum. Ben size şiddetle Yaşam Hastanesi Op.Dr.Cemil Karakuş'u tavsiye ederim. Ben 2 sene Anadolu Hastanesinde çalıştım. Ve bunun 1,5 yılı Cemil Bey ile beraber geçti. Gerçekten çok başarılı bir doktordur. 1 yaşında bir oğlum var. Ve başından sonuna tüm takibi Cemil Bey yaptı. Yaşam Hast. doğum yaptım. İlgi süper. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bence daha gitmediyseniz deneyin derim. Şimdiye kadar Cemil Bey'i 30 a yakın kişiye tavsiye ettim. Ve hemen hemen hepsi çok memnun kaldım diye geriş dönüş yaptılar. Sağlıklı doğumunuz olsun inşallah.
bende 30 haftalık hamileyim 30 haftadır yaşamda cemil karakuşa gidiyorum memnun muyum? pek söylenemez.. çok az ilgileniyor.. önceleri şu hafta şu test var derdi şimdi test zamanlarımı bile ben söylüyorum tamam yapalım diyor.. ultrasondan hemen sonra daha konuşturmadan "özgürsünüz.." diyip gönderiyor. bana biraz kaba geldi.. birde özgür kavaz a gittim medisudaki o da ayrı bi ilgilendi.. çok şaşırdım alışık olduğum bi muamele değildi kafam karışık 30 haftalık doktor mu yeni ilgili doktor mu??
Dr.özgür kavaz derim ve tek geçerim.. Muayenehanesi var ama hastanelerle anlaşması da var.. Onunla görüşmeden muayene olmadan karar vermeyin derim.. Pko lu olarak Şuan 4,5 yaşında bir kızım varsa özgür bey sayesindedir...