Antalya 'daki hamileler merhaba..

tuzbuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
90
0
86
45
Antalya

arkadaşlar merhaba. ben 2.5 aylık hamileyim. yaşam hastanesine gidiyorum. hangi doktorları tavsiye ediyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim..a.s.

h.g canımm ben ssk mustafa torgaç a gidiyomm canımm tavsiye üzerine giden tüm arkadaşlarım memnunlar bende şimdilik memnunumm canımm çok ilgileniyoo ve güler yüzlü bir insann.........

teşekkürler. ben de yaşam hastanesinden Cemil Bey e tavsiye üzerine gittim ama diğer hamilelerin tercihlerini merak ediyorum..Her şeyin en iyiysi olsun istiyorum

hımmm ee memnun musun dr dan canımm
antalyanın nereinde oturuonn

Aslında memnunum canım ama aklımda bir soru işareti de yok değil. o yüzden diğer hamileleri merak ettim. benim doktorda güler yüzlü ilgili biri.ben başta anadolu hastanesinde bir doktora gitmeyi düşündüm ama olmadı çok yoğundu randevu alamadım o gün. belkide aklımda kaldı bilmiyorum.fisfisfis

teşekkürler. ben de yaşam hastanesinden Cemil Bey e tavsiye üzerine gittim ama diğer hamilelerin tercihlerini merak ediyorum..Her şeyin en iyiysi olsun istiyorum

ben düşük tehlikesi yaşadığımda acile yaşam hastanesine gittik cemil bey geldi çok ilgili pozitif moralimi çok düzeltmişti iyi bir doktor önemli olan doktorun iletişim kurması pozitif olması.Herşey yolunda giderse yaşam hastanesinde doğum yapmak istiyorum inlşallah

jinefemde bir doktor varmış çok övdüler ismini başka formda okudum ama ismini hatırlayamadım fiyatlarını sormuştum yazayım, 100 ytl ,çalışan memursan 60 ytl.. bende ..antalyadaki en iyi jinekoloğu arıyorum .. yaşam hastanesi alp bey nasıl bi ara onu duymuştum bilgisi olan varmı?

Doğu garajında Figen Demir var ben ona gidiyorum, park yeri yok, randevu almak çok zor, randevu verdikleri saatte hemen giremiyorsun, her zaman çok kalabalık. Bekleme odasında otururken bir daha buraya gelmeyeyim diyorum ama Figen Hanım'ı görünce hepsi uçup gidiyor. Çok bilgili, çok rahatlatıcı bir insan ve herşeyi siz daha sormadan açıklıyor. "Bak bu kalp odacıkları" vb. Sonuç olarak artıları daha ağır basıyor.

arkadaşlar merhaba. ben 2.5 aylık hamileyim. yaşam hastanesine gidiyorum. hangi doktorları tavsiye ediyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim..a.s.

merhaba ben de orhan değirmenci var muayenehanesi var soğuksu da
almanya da eğitim görmüş çok bilgili ve iyi bir doktor...
dediği saate muayene olabilirsin bekletmek yok ....
ben çok memnunumbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

bende muhammet öztürk e gidiyorum muayenesi ssk hastanesının acıl gırısı karsısında kendısıde ataturk devlet hastahanesi doktoru (ssk )yani ben memnunum kalabalık oluyor buna ragmen kımse sıkayetcı degıl doktor ısınde ıyı 100tl alıyor muayene ucretı dort boyutlu doppler ultrasyonu cd cekıyor 13haftadan sonra ilk cd mizi bizde aldık izliyoruz sımdı doktor cok onemlı dıkatlı tıtz ve tecrubesıne bakın saglıklı hamılelıkler dılegıyle

ben şimdilik gelecek tüp bebek merkezinde mete beye gidiyorum çok memnunum fakat henüz doğum için birşey konuşmadık...daha doğrusu onunla devam edermiyim bilemiyorum.....

merhaba kızlar.bu benim ikinci gebeliğim.benim doktorum dolunay yelda doğan.önce vakıftaydı.vakıf yıkılınca şimdi 5 hastahane ile anlaşmalı galiba.çok ilgili çok süper bi doktor.ilk bebeğimde çok memnun kaldım.ikinci gebeliğimdede ona gidicem.tavsiye ederim.

ben henüz 5+6 haftalığım çok yeni bu hafta kalp atışını duymayı bekliyoruz.şimdilik mete beye devam ediyorum fakat o daha sonra devam etmeyecek.açıkcası benim de sonrası için iyi bir dr.a ihtiyacım var

SAKKKKKIIIINNN GİTMEYİNNNN arkadaşlar FİGEN DEMİR için abone oldum, hastasıydım son 1 haftaya dek çok iyi çok iyi hiç bir problem yok ne çocukta ne anotomik olarak sende dedi, son hafta çatın dar normal doğum olamazsın deyip sezeryan olmamı istedi, çok şükür normal doğumla JİNEFEM'de oldum ama araştırdım ki NORMAL Doğum uzun sürdüğünden iş kaybı dolayısıyla para kaybı nedeniyle Özellikle bu doktor sezeryan yapmayı tercih ediyormuş, Sezeryan yaptıracaksanız dahi bence kaçın, ünlü bilinen diye aldanmayın, tamamen Allah rızası için bunları yazıyorum,sevgilerimle

ben şu anda mete beye gidiyorum.çok memnunum.doğum yapılacak olsa orada mı oluyr bilmiyor.sezeryan falan orada yapılıyor mu

Back
X