Antalya 'daki hamileler merhaba..

10 haftalık hamileyim, Jinefem'de İbrahim Tırak'a gidiyorum, ama randevularımda en az 15-20 dakika beklemeden girdiğim olmadı, zaten gergin ve heyecanlıyken bi de orada beklemeye sinir oluyorum. Doktorumdan şimdilik memnunum ama bazı sorularım var, sorularıma cevap aldıktan ve 3,5-4 aylık olduktan sonra karar vereceğim beklentilerimi karşılayıp karşılamadığına..
Kolay ve sorunsuz hamilelikler dilerim kızlar..

Merhaba ben 1 aylık hamileyim Dr. Korcan Soya Geç nasıl bir doktordur bilgisi olan varmı? yardımcı olursanız sevinirim... kendisi Antalya Eğitim Araştırma Hastanesindedir...

Son düzenleme:
ben bırkac ay önce gebelik geçirdim malesef kaybettim antalyada gitmediğim doktor kalmadı desem yerıdır ve en cok sifa hastanesınde bade hnmı cok iyi incelemeden ilgilenmeden araştırmadan hemen yollamıyor çok memnun kaldım ki meydan tıp,medusu,vitale,kepez tıp.vs tavsiye etmem parana ve zamanına yazık olur.

örnek vereyim vitali kadın dogum has. gittim uzun zaman bekledım doktora mıdem cok bulanıyor ayakta duramıyorum calısamıyorum cubuk kraker dahı yıyemıyorum dedım ve bana cavabı sadece normal dedı ve bıttı ben cok uzuldum ben cok zor ıkı hafta geçirdim

sonra bade hanıma gıttım benı gorunce sana noldu boyle dedı hiç bekletmeden serum verdı ve ben yavas yavas kendıme geldım sordu kontrol etttı ınceledı ınceledı degerlerımı soyledı ....

sana tavsıyem cok ıyı arastır doktorunu.gerekirse herkese sor sonra pişman olmazsın

Back
X