• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Antalya Devlet Okulu Öğretmeni- üstün zeka

vivalife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
24
0
86
İstanbul
Merhaba
2012-2013 öğretim döneminde yani seneye Antalya'ya yerleşeceğiz. İlk defa gideceğimiz için önce okulu belirleyelim, sonra en yakın ev şeklinde düşündük. Şu anki araştırmalarıma göre Mecude Başakıncı, ataturk ilkogretim okulu alternatifler ama baska okullar da olabilir, önemli olan öğretmen. Oglumun ustun zekalı olabilir, ogretmenleri test yaptiralim dediler ama biz bu konuda biraz cekimseriz. İstedigimiz cocugumuzun dusunce yapisini gelistirecek, onu cesitli etkinliklere, spor veya muzige yonlendirebilecek bir okul ortami. Her zaman en önemlisi öğretmen. Bu sene 4. sinif seneye 1.sinif okutacak tavsiye edebileceginiz öncelikle öğretmen sonra okul varsa cok cok sevinirim.
Tesekkurler

Merhaba
2012-2013 öğretim döneminde yani seneye Antalya'ya yerleşeceğiz. İlk defa gideceğimiz için önce okulu belirleyelim, sonra en yakın ev şeklinde düşündük. Şu anki araştırmalarıma göre Mecude Başakıncı, ataturk ilkogretim okulu alternatifler ama baska okullar da olabilir, önemli olan öğretmen. Oglumun ustun zekalı olabilir, ogretmenleri test yaptiralim dediler ama biz bu konuda biraz cekimseriz. İstedigimiz cocugumuzun dusunce yapisini gelistirecek, onu cesitli etkinliklere, spor veya muzige yonlendirebilecek bir okul ortami. Her zaman en önemlisi öğretmen. Bu sene 4. sinif seneye 1.sinif okutacak tavsiye edebileceginiz öncelikle öğretmen sonra okul varsa cok cok sevinirim.
Tesekkurler
benim okul tercihim olmayacak fakat fikrimi söylemeden geçmek istemedim. birincisi üstün zekalı olduğundan emin olmadan okul seçimi yapmak çok yanlış ,üstelik spor müzikten hoşlanıyor gibi görünen fakat yetenek açısından zayıf ve sevmeyen bir çocuk olabilir, bence çocuğunuzun zekasından emin olup ona göre bir yön vermeniz daha doğru olur, ve yeteneklerinin üzerine gitmektense çok sevdiği ama yeteneğinin çokta olmadığı dalda da ilerleyebilir. benim tavsiyem wisc-r testi arkadaşım .orda bütün cevaplar saklı ,hangi yönden daha iyi onu öğrenirsiniz ,sevdiği şeyler nelermiş bir değerlendirin derim.

Back