Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezeryan 1600. Bu arada güler yüzlü ilgili bi doktor tavsiye ederim
Tahlil vs onlari perge kadin dogum hastanesinde yaptirabilirsin Ali Demirors tahlil vs iyi inceler keske odalari bakimli rahat olsa,dogum takibi ve dogum icin Akif hocayi tavsiye ederim bende ofm odalari guzelDoktor bulabildin mi canım? Ben de arıyorum da acaba tıpa mı gitsem diyorum
Hamile kalirsam bende akif hocayı tercih edeceğim hastane konforu odalarida cok temiz ben genelde soranlara burada soyluyorum,suanki sezeryan fiyati 1600 mü sanki 2016 fiyati oleydi diye hatirliyorum siz nezaman dogum yaptiniz![]()
Hayirli olsun 5. Ayin olsada9 subatta yaptım canım,5 ay once
Bence de her sene artiyormus işte ilk sorduğumda 1250,gibi bi rakam,duymuştum normal,doğum,içinHayirli olsun 5. Ayin olsada
Diger hastanelere gore gayet uygun
Evet 2 yil once ablam doğum yapmistiBence de her sene artiyormus işte ilk sorduğumda 1250,gibi bi rakam,duymuştum normal,doğum,için
Evet 2 yil once ablam doğum yapmisti
1 100 yada 200 civari hatirliyorum saglikci indimi yapmislar birazda 2gece kaldi odasi cok rahatti simdi artiyor dogumda insanin gozu gormez artişı ama muayene ucreti artişı fazla geliyor medical park lara anadolu cok pahali onlarin yaninda ofm cok uygun... memoriali biliyormusun ?
Bak onu bilmiyordum guzel uygulama 28 gun olana kadar cocuk doktoru ucretsiz diymiDuydum da inan hic bilgim yok ofmde şuan ücret 65 TL oldu güzel yani da bebek 28 günlük olana kadar bedava ücreti
Bak onu bilmiyordum guzel uygulama 28 gun olana kadar cocuk doktoru ucretsiz diymi
Saol cnm tesekkur ederim bilgilendirme icinAynen gülüm ya 18 ya 28 ama %95 28 diye hatırlıyorum
Kusura bakma canım bildirim geç geldi de ben 2 sonra icin ofm den goknur ozturk için randevu aldım burdakiler yorumları görmemiştim. Şu randevuya bi gidiyim olmasa akif beye gecicem. Bu arada temmuz ayı boyunca ofm de kampanya varmış. Çok az bi fark ucreti veriliyormuş bi git derim dene sendeDoktor bulabildin mi canım? Ben de arıyorum da acaba tıpa mı gitsem diyorum
Memorial 75 80 civarı diye biliyorum ben ama emin değilimEvet 2 yil once ablam doğum yapmisti
1 100 yada 200 civari hatirliyorum saglikci indimi yapmislar birazda 2gece kaldi odasi cok rahatti simdi artiyor dogumda insanin gozu gormez artişı ama muayene ucreti artişı fazla geliyor medical park lara anadolu cok pahali onlarin yaninda ofm cok uygun... memoriali biliyormusun ?
sanem cımenı bende duydum cnm burada eskı yorumlarda sanem hanıma gıdenler vardı hatta daha once baska bır yerdeymıs oradan ayrılmıs yorumlarda okumustum ,begendıysen devam edersın ılk zamanlar cok onemlı doktor bulsak hastane pek ıc acıcı olmuyor hastane ıyı desen doktorlardan memnun kalmayabılıyorsun tuturmak lazım gelısmelerı yazarsın.Kızlar ben bugün sanem çimen e gittim meydan tıp topçulara.Daha biz sormadan bilgilendirdi bizi her konuda.Gayet açık ve net bir doktor.Daha önce bartolin kistim için de ona gitmiştim.Tabi doğum ücretleri nedir bilemiyorum.Daha çok çok başında olduğumuz için sormadım :)