Antalya doktor tavsiyesi yardımcı olurmusunuz?

Asli2607

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
73
10
88
Arkadaşlar ben hamileliğimin 5. Haftasindayim bana özel hastanelerdeki kadın dogumculardan tavsiye edebiliceginiz doktor var mı acaba?çok pahali olsun istemiyorum ayrıca çünkü şu an eşimde bende çalışmıyoruz malesef

Hamile kalirsam bende akif hocayı tercih edeceğim hastane konforu odalarida cok temiz ben genelde soranlara burada soyluyorum,suanki sezeryan fiyati 1600 mü sanki 2016 fiyati oleydi diye hatirliyorum siz nezaman dogum yaptiniz:KK25:
sezeryan 1600. Bu arada güler yüzlü ilgili bi doktor tavsiye ederim

Doktor bulabildin mi canım? Ben de arıyorum da acaba tıpa mı gitsem diyorum
Tahlil vs onlari perge kadin dogum hastanesinde yaptirabilirsin Ali Demirors tahlil vs iyi inceler keske odalari bakimli rahat olsa,dogum takibi ve dogum icin Akif hocayi tavsiye ederim bende ofm odalari guzel

Bence de her sene artiyormus işte ilk sorduğumda 1250,gibi bi rakam,duymuştum normal,doğum,için
Evet 2 yil once ablam doğum yapmisti
1 100 yada 200 civari hatirliyorum saglikci indimi yapmislar birazda 2gece kaldi odasi cok rahatti simdi artiyor dogumda insanin gozu gormez artişı ama muayene ucreti artişı fazla geliyor medical park lara anadolu cok pahali onlarin yaninda ofm cok uygun... memoriali biliyormusun ?

1 100 yada 200 civari hatirliyorum saglikci indimi yapmislar birazda 2gece kaldi odasi cok rahatti simdi artiyor dogumda insanin gozu gormez artişı ama muayene ucreti artişı fazla geliyor medical park lara anadolu cok pahali onlarin yaninda ofm cok uygun... memoriali biliyormusun ?

Duydum da inan hic bilgim yok ofmde şuan ücret 65 TL oldu güzel yani da bebek 28 günlük olana kadar bedava ücreti

Merhaba tatil icin Antalyadayim ben de .Ayrinrili ultrason yaptirmam lazim.Gittiginiz veya bildiginiz bayan dr var mi yapan ayrintili ultrason?

Doktor bulabildin mi canım? Ben de arıyorum da acaba tıpa mı gitsem diyorum
Kusura bakma canım bildirim geç geldi de ben 2 sonra icin ofm den goknur ozturk için randevu aldım burdakiler yorumları görmemiştim. Şu randevuya bi gidiyim olmasa akif beye gecicem. Bu arada temmuz ayı boyunca ofm de kampanya varmış. Çok az bi fark ucreti veriliyormuş bi git derim dene sende

Memorial 75 80 civarı diye biliyorum ben ama emin değilim

Kızlar ben bugün sanem çimen e gittim meydan tıp topçulara.Daha biz sormadan bilgilendirdi bizi her konuda.Gayet açık ve net bir doktor.Daha önce bartolin kistim için de ona gitmiştim.Tabi doğum ücretleri nedir bilemiyorum.Daha çok çok başında olduğumuz için sormadım :)

Kızlar ben bugün sanem çimen e gittim meydan tıp topçulara.Daha biz sormadan bilgilendirdi bizi her konuda.Gayet açık ve net bir doktor.Daha önce bartolin kistim için de ona gitmiştim.Tabi doğum ücretleri nedir bilemiyorum.Daha çok çok başında olduğumuz için sormadım :)
sanem cımenı bende duydum cnm burada eskı yorumlarda sanem hanıma gıdenler vardı hatta daha once baska bır yerdeymıs oradan ayrılmıs yorumlarda okumustum ,begendıysen devam edersın ılk zamanlar cok onemlı doktor bulsak hastane pek ıc acıcı olmuyor hastane ıyı desen doktorlardan memnun kalmayabılıyorsun tuturmak lazım gelısmelerı yazarsın.
Memorıal doktorlarını bılmıyorum ama dogum ucretlerı pahalı olabılır baya konforlu oldugunu duymustum onun ıcın sordum:KK54:

merhaba
ayrintili ultrason icin radyolog dr a da gidilebiliyor.ben arastirdim bazi devlet hastanelerinde de kadin dogum uzmani radyologa yonlendiriyor.Cihazlari daha ayrintili oldugu icin.Antalyadayken aramadigim ozel hastane kalmamisti.Bayan dr a ayrintili ultrasona gitmek icin.Cogu hastanede yok..
sonuca geleyim Tümay Akar Hanima gittim.Radyolog.Tumay Radyoloji merkezi.ben cok memnun kaldim tane tame sakin sakin anlatiyo herseyi..
belki benim gibi zorda kalip ihtiyac duyan olur diye yazmak istedim..
fiyat da sgk calisanlar icin ayrintili ultrason 200lira odedik.Rontgen vs baska seyler de vardi.Ailem icin Annem icin ozellikle rontgen vs gerekirse devlette ugrasmam bundan sonra..Cok kucuk bir yer ama kesinlikle iş goruyor..

Son düzenleme:
Back
X