Antalya doktor tavsiyesi yardımcı olurmusunuz?

merhaba
ayrintili ultrason icin radyolog dr a da gidilebiliyor.ben arastirdim bazi devlet hastanelerinde de kadin dogum uzmani radyologa yonlendiriyor.Cihazlari daha ayrintili oldugu icin.Antalyadayken aramadigim ozel hastane kalmamisti.Bayan dr a ayrintili ultrasona gitmek icin.Cogu hastanede yok..
sonuca geleyim Tümay Akar Hanima gittim.Radyolog.Tumay Radyoloji merkezi.ben cok memnun kaldim tane tame sakin sakin anlatiyo herseyi..
belki benim gibi zorda kalip ihtiyac duyan olur diye yazmak istedim..
fiyat da sgk calisanlar icin ayrintili ultrason 200lira odedik.Rontgen vs baska seyler de vardi.Ailem icin Annem icin ozellikle rontgen vs gerekirse devlette ugrasmam bundan sonra..Cok kucuk bir yer ama kesinlikle iş goruyor..
Tam olarak Nerede canim burası aklimizda bulunsun?

100.yil ustunde Egitim arastirma hastanesinin yaninda Golden Ring otelin karsisinki apartmanda google Akar Radyoloji Merkezi yazip navigasyonla gitmistik biz.Tumay Hani guleryuzlu nazik insani rahatlatan bir dr..Bobrek filmi rontgen vs da var
Tesekkurler cnm bilgilendirme icin ileride ayrintili ultrason ihtiyaci olursa bende oraya giderim

Kızlar ben bugün sanem çimen e gittim meydan tıp topçulara.Daha biz sormadan bilgilendirdi bizi her konuda.Gayet açık ve net bir doktor.Daha önce bartolin kistim için de ona gitmiştim.Tabi doğum ücretleri nedir bilemiyorum.Daha çok çok başında olduğumuz için sormadım :)
Canim sen medicalparka mi gdiyorsun doktor mu degistirdin ?

Canim sen medicalparka İlk görüşmemizde aklımda sorularım yoktu bana vayy ben sormadan her şeyi cevaplıyor gibi geldi.Daha sonraki randevuda tam konuşmasını bitirdi sanıp aklıma bir şey geldi sorayım dedim zaten ilk gebeliğimiz çok heyecanlıyız uçup gidiyor sorularımız doktoru görünce.Ben konuşmamı bitireyim siz öyle konuşun tamam mı dedi.Sonrasında hevesim kalmadı zaten.Ki ben doktor fobisi olan biriyim zar zor konuşurum.Tamam bilgisine tecrübesine diyeceğim yok onun bu tarzını seven de çoktur ama bize çok soğuk davrandı gibi geldi. Ben doktora çekinerek değil severek girmek istiyorum.Konuşmasını bitirip sorularımızı sorduğumuzda da net cevaplar alamadık.Yine diyorum onu da beğenen seven çoktur bilgisini de bilemem o kadar vakit geçirmedim.Bizim için sıcaklık yakın hissetmek de çok önemli.O son randevudan sonra baya bir doktor araştırdık.Çevreye sorduk soruşturduk.Bizim tercihimiz kadın doktor bir de.Medikalin tüm kadın doktorlarına çok iyi dedi herkes.Bana da en güleryüzlü melek hanım geldi onu seçtik.ilk randevumuz da süper geçti.Sorularıma cevap verdi.İlerleyen aylarda mutlaka yapacaklarımızı,yapmayacaklarımızı hatırlattı.Belki yarım saat konuştu bizle.Defalarca sizin sorunuz var mı başka dedi.Ultrasonda her şeyi detaylı anlattı.Çatlak kremine kadar ilgilendi.İnşallah böyle devam eder.İlerleyen randevularda belli olur.Olmadı medikalin doktorlarını tek tek deneyecem.Doktor çok önemli çünkü

Canım mesajının birazı silinmiş cevabım bir tuhaf gitmiş ama inşallah anlaşılır :))
Anşıldı cnm tesekkurler bilgilendirdigin icin hasta doktor iliskisi yakinligi ilk etapta cok onemli sonucta guvenini kazanip seni doguma hazirlayacak benim duydugum kadariyla medicalde doktorlarn bu yonune hasta doktor yakinligina ozen gosteriliyorms daha dogrusu gosterilmesi gerekiyormus cunki tercih edilmeyeceklerini dusunup isi daha tedayli olarak ele aliyorlar ozellikle dogum doktorlari annelerden sikayet almamasi gerekiyot prestijli bi hastane nede olsa,peki medstarda muayene ucretleri suan nedir?

Anşıldı cnm tesekkurler bilgilendirdigin icin hasta doktor iliskisi yakinligi ilk etapta cok onemli sonucta guvenini kazanip seni doguma hazirlayacak benim duydugum kadariyla medicalde doktorlarn bu yonune hasta doktor yakinligina ozen gosteriliyorms daha dogrusu gosterilmesi gerekiyormus cunki tercih edilmeyeceklerini dusunup isi daha tedayli olarak ele aliyorlar ozellikle dogum doktorlari annelerden sikayet almamasi gerekiyot prestijli bi hastane nede olsa,peki medstarda muayene ucretleri suan nedir?
Canım medstar 85 medical 95. doğuma da 2017 fiyatları tabi medstar 1850 mi ne demişti medical 2000

Canım medstar 85 medical 95. doğuma da 2017 fiyatları tabi medstar 1850 mi ne demişti medical 2000
Aralarında pek fark goremedm bu fark icin medicalpark akla daha yatkın geliyor cnm ki medical ulasim olarak daha kolay ve islek biryerde imsallah ilerleyen zmanlarda memnun kalirsin:KK66:

Back
X