Benim yorumumu dikkate al gözün kapalı git OFM AKİF KOSEYAHYAOGLU
Muayene ücreti 3,4 ay önce 65 TL'di son durum ne bilmiyorum sezaryen da şubatta 1600 dubende ona gıtmeyı dusunuyorumda canım fıyat hakkında bılgın var mı ?
Cok tesekkur ederim hemen arastirmaya basliyorumİkiside medical parkta araştırın iki ismi de netten
Cok tesekkur ederim size. Arastirdim ve randevumu aldim. Su anda aradigim yaklasimi buldum gibi. Dogal dogum, doula, ten tene temas gibi. Umarim muayne de olumlu gecer. Tekrar tesekkurler.Melek hanıma gitmedim ama ayhan yılmaz ve eşi mine yılmaz işinde çok başarılı
3 yıl önce ben düşük yaptım düşüğü önlemek için hiçbirşekilde müdahale etmedi ayrıca gece birde dalga geçer gibi telefonda bana hastaneye 100 tl yatma parası verme boşuna demişti hastaneye gittiğimde de ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm hiçbir müdahale yapmadı yapılmadıBenim yorumumu dikkate al gözün kapalı git OFM AKİF KOSEYAHYAOGLU
Geçmiş olsun. Her insanın olumsuz bi yani, yanlis bi hareketi mutlaka vardır. Normal doğum diye diretmesi dışında ben memnun kaldım. 40+6da da kendi isteğimle sezaryen a girdim zaten.3 yıl önce ben düşük yaptım düşüğü önlemek için hiçbirşekilde müdahale etmedi ayrıca gece birde dalga geçer gibi telefonda bana hastaneye 100 tl yatma parası verme boşuna demişti hastaneye gittiğimde de ayağa kalkamayacak kadar kötüydüm hiçbir müdahale yapmadı yapılmadı
Evet malesef müdahale etmesi gerekirken etmedi ilk gün lekelenme oldugunda bebeği görmüştü bişey yapamam bazı kadınlarda doğuma kadar lekelenme olabilir deyip evime göndermişti ikinci günde ağrıyla sürünerek hastanede düşük yapmıstm. Teşekkür ederim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizede sizedeGeçmiş olsun. Her insanın olumsuz bi yani, yanlis bi hareketi mutlaka vardır. Normal doğum diye diretmesi dışında ben memnun kaldım. 40+6da da kendi isteğimle sezaryen a girdim zaten.
Ne zaman oldu peki bu olay şuan nasılsınızEvet malesef müdahale etmesi gerekirken etmedi ilk gün lekelenme oldugunda bebeği görmüştü bişey yapamam bazı kadınlarda doğuma kadar lekelenme olabilir deyip evime göndermişti ikinci günde ağrıyla sürünerek hastanede düşük yapmıstm. Teşekkür ederim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinizede sizede
2014 agustosda oldu o zamandan beride bir daha olmadıNe zaman oldu peki bu olay şuan nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?