Doğuma Hazırlık Antalya Egitim Arastirma

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ertugrulbernali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
3
0
1
33
Iyi geceler Antalya eğitim arasturmada bildiginiz kadin doğum var mı ilgili ve iyiilk cocugumda vitalede yaptım ama hiç memnin kalmadim

30 eylülde eğitim araştırmada doğum yaptım. doğum hanesi gayet güxel ilgililerdi 2 gece kaldım sezeryan olduğum için nöbetdekiler mi ilgili yoksa herzaman böyleler mi bilmiyorum belkide bana denk geldi. ben belma özdamar a gidiyorum gayet ilgili kibar kimseyi geri çevirmiyor güler yüzlü bi bayan. bazı doktorlar gibi egolu değil. allah razı olsun ondan. hamilrliğimin başından beri gittim sağ olsun hep ilgilendi. randevu bulamayınca sıra numarası verir. bazen ögle arasına çıkmaz mesai bitse bile hastaları bitmeden evine gitmez. gerçekten iyi bi doktor.
bide ender atalay var ikiside çok iyi tavsiye ederim.

Valla ender beyi bende duydum ama eşim bayan istiyor özgül mamakli diye duydum bir bilgin var mı onla ilk sezeryandi benim vitale begenmedim medstar hastanesi iyiymis ama eve uzak ve şuan fiyatlar çok uçuk

Valla ender beyi bende duydum ama eşim bayan istiyor özgül mamakli diye duydum bir bilgin var mı onla ilk sezeryandi benim vitale begenmedim medstar hastanesi iyiymis ama eve uzak ve şuan fiyatlar çok uçuk
özgül mamaklı benim sezeryanıma girdi gayet memnunum normalden döndüm ben sancı çekerken tartıştık eşimde biraz sert çıkmış ona rağmen hiç çizgisini bozmadı ve güzel ilgilendi sağ olsun. gidip tedavi olmadım hiç ama ameliyatta ve doğumhanede çok ilgiliydi.

BEnim bi arkadaşım da Özgül mamaklıya gitti ve çok memnun kaldı. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…