- 2 Şubat 2017
- 3.357
- 3.504
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Boşandıktan sonra ikili ilişkilerden uzzak durdum. Malum kimseyi çekecek durumda değildim. Ve artık tamamen uzak duracagım. Almanya dan bir tanıdık eskilerden az tanırım yaklaşık 47 48 yaşlarunda birisi ciddi niyetle tanışmak istediğini söyledi. Strese hiç gelemeyen birisi. Zaten gitti orda bazı problemleri oldugu için Antalya ya yanıma gelecegini söyledi. Bende sevindim. Son dakika beni arıyor sana bişey diyeceğim kızma!!! Yamımda cok samimi bir bayan arkadaşım geliyor. 20 yıllık dostum. Gelmek için ısrar etti. Yine de bişey demedim. Geldiler görüştük adam banaa samimi. Kadın yatsın(biz dışarda oturalım) dedik. fakat gecenin sonunda bayan arkadaşı bana saygısızlık yapıyorsun diye kavga çıkarttı. Kadın benim oldugumu Antalya da öğrenmiş. Bilsem gelmezdim başbaşa kalırdınız diyor. Benimle ciddi oldugunu öğrenince Ertesi sabah gunaydın mesajı attım, kadının korkusundan benimle ayıp olmasın vs diye pek konuşamıyor. Bende durumu kendimce aralarında bişey var diye tasvir etmeye başladım. Gel görüşelim bir açıklama yap dedim. Gelmedi. Sanırım benimle dalga geçildi amaç neydi bilmiyorum. İkinizinde Allah b... ı versin diye bir sürü mesaj attım. Kalbim sıkıştı resmen. Arkadaşım aradı daha sonra. Pskopat gibi davranıyor demiş. Ben ciddi niyetle yaklaştım beni korkutuyor. Bana açıklama yapmayan adam kendini bu şekildde savunuyor. Benim yerimde bir başkası olsa ikisinide döverdi cidden. Amaç ne idi bilmiyorum(kendi evi var benim evimde kalmadılar
Son düzenleme: