Antalya eğitim araştırma

gizem_istanbul

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
98
31
18
33
Merhaba arkadaşlar ben normalde özele gidiyordum kadın doğuma ama malum ücretleri biraz pahalı olmaya başladı bebek masrafları falan derken en azından bir müddet devlette devam etmek istiyorum. Çevremizden birileri orada doktor önerdiler hatta doğum yapmışlar ve memnunda kalmışlar ancak emin olamadım Antalya da yaşayıp eğitim araştırma da doğum yapan varmı memnun kaldınız mı ve doktor önerisi olan varsa yazabilirse sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim 🙏

Merhaba arkadaşlar ben normalde özele gidiyordum kadın doğuma ama malum ücretleri biraz pahalı olmaya başladı bebek masrafları falan derken en azından bir müddet devlette devam etmek istiyorum. Çevremizden birileri orada doktor önerdiler hatta doğum yapmışlar ve memnunda kalmışlar ancak emin olamadım Antalya da yaşayıp eğitim araştırma da doğum yapan varmı memnun kaldınız mı ve doktor önerisi olan varsa yazabilirse sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim 🙏
Canım doğum yaptın mı yada istediğin gibi bir doktor buldun mu

Bende senin gibiyim Neslihan hanım hangi hastanede ben acaba tıp fakültesinde mi doğum yapsam diyorum sezaryen olacak benim

Bende senin gibiyim Neslihan hanım hangi hastanede ben acaba tıp fakültesinde mi doğum yapsam diyorum sezaryen olacak benim
Neslihan hanım eğitim araştırma bende sezaryen olucam. Ama henüz karar verdim desem yalan olur sizi yanlış yönlendirmek istemem şimdilik kendisinden memnunum eşimin bir arkadaşı da onda olmuş memnunmuş referans üstüne gittim ama çok gidemedim henüz tıpta kime gitmeyi düşünüyorsunuz veya gidiyorsunuz

Tıp fakültesinde kimseye gitmedim işte bende bi arayış içindeyim nereye gitsem kime gitsem diye özeller çok pahalı oldu artık şimdilik kontrollerimi Mustafa sağlama gidiyorum ama ben doğum yapana kadar doğum ücreti 20 bini bulacak sanırım 😒

Back
X