Tüp Bebek Merkezleri Antalya gelecek tüp bebek merkezi.

bende yorum istiyorum nasıl doktorlar? ilgileniyorlar mı? sonuç alan var mı? lütfen ayrıntılı bir şekilde yazarmısınız???:KK16:

Bende bu ay Gelecek tüp bebek merkezine başvurdum o yüzden orada daha önce tüp bebek yaptıran anne ve anne adaylarından yorum bekliyorum...

Bende bu ay Gelecek tüp bebek merkezine başvurdum o yüzden orada daha önce tüp bebek yaptıran anne ve anne adaylarından yorum bekliyorum...
Ben iki deneme yaptım orda biri negatif diğeri başarılı mekz çalılanarı ço ilgili güleyüzlü değil anck mete bey güvendim ben iyiki güvnmişim

Arkadaşlar Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım.
2-3 gündür formda gelecekle ilgili araştırma yapıyorum.
Negatif yorumlara çok az rastladım.
Bende gelecek hafta tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum,fakat nereye olduğundan emin olamıyorum.Gelecek tüp bebek daha ağır basıyor.
leylabulut hanım siz ne yaptınız gittiniz mi?
ametist80 sizin durumunuz nedir?İnşallah her şey yolundadır.

Arkadaşlar Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım.
2-3 gündür formda gelecekle ilgili araştırma yapıyorum.
Negatif yorumlara çok az rastladım.
Bende gelecek hafta tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum,fakat nereye olduğundan emin olamıyorum.Gelecek tüp bebek daha ağır basıyor.
leylabulut hanım siz ne yaptınız gittiniz mi?
ametist80 sizin durumunuz nedir?İnşallah her şey yolundadır.
Arkadaşım bende baya araştırdım antalya ivf tüp bebek merkezinde başladım. Benim tercih sebebim şu oldu. Yumurta topladıktan sonra dondurup 35 gün sonra transfer yapmalarınşans oranını arttırıyomuş. Hatta çevremde uygulayıp bebek sahibi olanlar var. dün embriyo transferim oldu. Sonuç beklicem. Git konuş derim hastanelerle. Herşey nasip birazda.

C
ametist80 .!.:
Arkadaşım bende baya araştırdım antalya ivf tüp bebek merkezinde başladım. Benim tercih sebebim şu oldu. Yumurta topladıktan sonra dondurup 35 gün sonra transfer yapmalarınşans oranını arttırıyomuş. Hatta çevremde uygulayıp bebek sahibi olanlar var. dün embriyo transferim oldu. Sonuç beklicem. Git konuş derim hastanelerle. Herşey nasip birazda.

Canim seni adina cok sevindim. Insallah güzel haberlerini de paylasirsin bizlerle.doktorun kim? Hastanedwn memnun musun? Ayrica goruslerin icin cok tsk.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere

Ben bir sıkıntı olmadigini düşünüyorum. Tup benekle ilgili formdaki konularda doktor, hastane, hatta fiyat bile verilmiş. Bu arada nasilsin bu gün? İnşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sana ve sag salim alirsin kucağına. Rabbim bu yolda ki herkesin yar ve yardimcisi olsun.

ben hem gelecek tüp bebek merkezi ile görüştüm, hemde antalya ıvf tüp bebek merkezi ile görüştüm. 2si için de yorumlarımı paylaşayım sizlerle:
doktorların yaklaşımı 2sinde de iyi, tüp bebek son çare olsun önce başka tedaviler deneyelim diyorlar. ama ben ilaç tedavisine 2 yıl harcadığım için artık istemediğimi, sorun benim yumurtalarımda olduğu için aşılama yönteminin işe yaramayacağını bildiğimi net bir dille aktarınca tamam tüp bebek yapalım dediler:)

fiyatları arasında pek fark yok. gelecek; tüp için 4200 fiyat verdi, ilaçlarla birlikte 6bini bulur dedi. antalya ıvf de tüp bebek için 4400 fiyat biçti, ilaçlarla 6bini bulur dedi. lakin aralarındaki fark ikinci transferde belli oluyor. gelecek tüp bebekte her tüp bebek denemesi için 6 binlik masrafı baştan yapman gerekiyor. antalya ıvf'de ise ilk tüp bebek denemesinden sonraki denemeler için 2bin-2bin500 gibi bir rakam vermen gerekiyor. yumurta toplama ve sperm ayıklama işlemini sadece 1 kere yapıyorlar ve 5 yıl saklıyorlar. 5 yıl içinde bir daha hiç yumurta geliştirici iğneler kullanman, yumurta toplatmak için narkoz yemen ve işlem parasını sıfırdan ödemen gerekmiyor. ilk denemede başarılı olsan ama sonra çocuğuna kardeş yapmak istesen bile gelip 2binlik ödemeyi yapıp kardeşi de aynı dondurulmuş embriyolardan yapabiliyorsun.

biz bu değerlendirmenin sonunda eşime antalya ıvf'de yaptırmaya karar verdik ve bu ay folik asitle vücudumu hazırlıyoruz, gelecek ilk adetimle birlikte yumurtalarımı geliştirme ilaçlarına ve iğnelerine başlayacağız, sonra da hayırlısıyla yumurtalarım toplanacak. toplamda dün itibariye başlayan bu süreç, eğer başarılı olursa 3 ay sonra 1 aylık hamileyim dememle sonuçlanacak.

başka antalyadan bilgi edinmek isteyen olursa bana ulaşabilir.

Belikov bilgilendirmen icin cok tesekkur ederim.benim icin tam zamaninda oldu bunlari ogrenmem.cunku bende geçen hafta gelecek tup bebek merkezine basladim sayilir.ben muayene oldum esimde test yaptirdi.ayrica doktor bana vitamin takviyesi verdi. Haftaya adet olunca gidecektim.fakat ben ikinci denemeyle ilgili bilgim almamistim.acikcasi benimde aklima hic gelmedi o an stresten. Eğer senin dedigin gibiyse antalya ivf ye gitmek cok daha mantikli.tekrar cok tesekkurler. Rabbim seninde tedavini pozitif sonuclandirsin insallah.

Belikov bilgilendirmen icin cok tesekkur ederim.benim icin tam zamaninda oldu bunlari ogrenmem.cunku bende geçen hafta gelecek tup bebek merkezine basladim sayilir.ben muayene oldum esimde test yaptirdi.ayrica doktor bana vitamin takviyesi verdi. Haftaya adet olunca gidecektim.fakat ben ikinci denemeyle ilgili bilgim almamistim.acikcasi benimde aklima hic gelmedi o an stresten. Eğer senin dedigin gibiyse antalya ivf ye gitmek cok daha mantikli.tekrar cok tesekkurler. Rabbim seninde tedavini pozitif sonuclandirsin insallah.
rica ederim, faydam olduğuna sevindim. bende muayene olmuştum gelecek'te ama eşim test yaptırmadan öteki yerle görüşüp fikir değiştirdik. ben kendimi kötüsüne hazırlamak istedim, ilk denemede olmazsa ne olacak diye sordum hep. o yüzden söylediler aynı parayı tekrar ödeyeceğimi. antalya ıvf'de ben sormadan söylediler ilerde kardeş isterseniz ya da bir ihtimal ilk seferde rahimde tutunamazsa ikinci deneme için tekrar yumurta ve sperm istemeyeceğiz, dondurulmuş embriyonuzu kullanacağız falan diye.
yalnız söylemeden edemeyeceğim, kan tahlillerini istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz ama eşinin spermiyogram testini her 2 merkez de sadece kendi bünyelerinde yaptırmanızı istiyor. yani merkez değiştirmek istersen eşin tekrar test yaptıracak, başka bir yerin sperm sayımını kabul etmiyorlar.
inşallah pozitif sonucu alırız bu tedavilerle.

Günaydın;:KK3::KK3::KK3:
Canım rabbim bu yolu hayırlısıyla tamamlamayı nasip eder inşallah.
Ben eşimle konuştum fakat merkezi değiştirmek istemiyor.Bende onun kararına saygı duydum.Gelecekte yola devam yani:)
Forma yeni üye oldum günlerdir tüp bebekle ilgili konularda bizimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımızın paylaşımlarını okuyorum.Hani derler ye damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye,burada da insanlar aynı kaderi paylaştığından birbirlerinin psikolojisini o kadar iyi anlıyorlar ki; herkes birbirine moral veriyor.
Okudukça mutlu oluyorum bende.Bende kendi sürecimi paylaşacağım.
Belikov sende fırsat buldukça yaz istersen.Merakla bekleyeceğim.

Ametist günaydın;
Canım ne durumdasın?Hamiş haberini bekliyorum.Test yaptırdın mı?

:21::21::nazar::nazar:
Ayyy canımmmmm çokk çok sevindim yaa...Maşallah size :anneadayı::emir_bebek:İnan ki çok mutlu oldum.Bana da umut oldun.
Allah'm devamını da güzel getirsin.Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini.
Tze hamiş tebrik ederim.

:21::21::nazar::nazar:
Ayyy canımmmmm çokk çok sevindim yaa...Maşallah size :anneadayı::emir_bebek:İnan ki çok mutlu oldum.Bana da umut oldun.
Allah'm devamını da güzel getirsin.Sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bebişini.
Tze hamiş tebrik ederim.
İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum. Mete bey dimi doktorun. Ne zaman hayırlısıyla?

Evet canım doktorum mete bey ben ayın 11-12 si gibi gideceğim.
Rahim filmi çekilecek.Sonrasında duruma göre tedavi başlayacak inşallah.
Benim şimdiye kadar herhangi bir sorunum çıkmadı.Eşimin sperm yapısı anormal ve ileri hareketi düşük.
İlk tedavim olacak inşallah.Sen şimdi benden tecrübelisin hangi aşamalardan geçtin?ne kadar sürdü tedavi?
bilgi verirsen çok sevinirim.
Ayrıca bundan sonrası içinde paylaşımlarını bekliyorum:)

X