Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 dakika erken bitirmesi degil, koke denk getirmesi onemli. Pahali olmasini, hizli yapmasina baglayamaz. Ucuz yapan, yavas yapiyor gibide sacma bir cirkinlik olamaz.kendi pahaliligini boylemi normallestiriyor artik kurumlar?![]()
Pahalımı canım bu fiyat?? Ben yaklaşık 4 sene önce falan yaptırıyordum 1 liraydı şimdi hiç bilgim yok fiyatlardan.Konuştuğum kişi şunu demek istedi dakikası 2.5 ama hızlı yaptığı için erken bitiyor uzun sürmüyor dedi.Nasıl yaptığı hakkında hiç bilgim yok.
En pahali istanbulda bile 2 tl. Ortalama, 1.5 tl..1 tl.ye yapanlarda var. Cok iyi arastir canim olurmu?
Canım zaten başka bir yere gidiyordum memnundum da ordan 1 liraya yapıyordu.Arkadaş burayı yazınca bi sorayım dedim orda nasılmış diye.Ben gittiğim yerden memnundum zaten bayağıda fiyat farkı var.Bilgin için sağol canım
Canım zaten başka bir yere gidiyordum memnundum da ordan 1 liraya yapıyordu.Arkadaş burayı yazınca bi sorayım dedim orda nasılmış diye.Ben gittiğim yerden memnundum zaten bayağıda fiyat farkı var.Bilgin için sağol canım
Gokben1 senin memnun olduğun yeri bana bildirimisin?