vivianne Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2012 933 435 133 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vivianne #1 Merhaba kızlar, Antalya'da kına gecesi yapmak istiyorum fakat bütçem dar ve evde o kadar kişiyi ağırlayamam... Ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Organizasyona falan hiç gerek yok, kına yakılacak mekan olsa yeter, fazla şeyde gözüm yok :) önerileriniz nelerdir?
Merhaba kızlar, Antalya'da kına gecesi yapmak istiyorum fakat bütçem dar ve evde o kadar kişiyi ağırlayamam... Ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Organizasyona falan hiç gerek yok, kına yakılacak mekan olsa yeter, fazla şeyde gözüm yok :) önerileriniz nelerdir?
S suumes Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2014 23 0 6 35 Antalya 15 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vivianne #2 canım bende antalyadayım o dertlerden yakınıyorum mekan bulursan paylaşırmısın _?
Pembemsi07 Şafak Beklemece :( Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 143 64 38 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi vivianne #3 ne yaptınız arkadaslar epey zaman geçmiş ben yeni dahil oldum kadınlar kulubune. evlendinizmi :)