• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYA LARA KREŞ TAVSİYESİ

seferi7

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
1
0
1
35
Merhaba;

Oğlum 4 yaşına girecek ve Antalya Lara tarafında ikamet ediyoruz. Kreş önerisinde bulanacak olan var mı ?

Desteklerinizi rica edeceğim.

Ben belki 10 tane okul gezdim. En sonunda Antalya Güneşi’ne yarım gün verdim. Özel kreşler yarım gün seçeneği pek yapmıyorlar. Çünkü zaten öğretmene para verdikleri için kontenjanı yarım günle doldurmak istemiyorlar. Ben de bu yaş için ( 2,5 ve 3,5 ) tam gün ağır gelir diye düşünüyorum. Antalya Güneşi’ne verdim çünkü müdür yardımcısı ile öncesinden tanışıklığım var. Küçük kızım doğduğunda büyük kızımı vermiştim ama sonra yaşı küçük diye kıyamadım, geri aldım.
Tüm gün verecek olsaydım Lara çevresinde en çok Masal Dünyası’nı beğendim. İdarecisi bir kadın, kardeşleri orda öğretmenlik yapıyor. Aile sıcaklığında. Minik Dehalar da beğendiklerim arasında. Ama orda hem Rusca hem İngilizce veriyorlar. Çocuk 3 dili yarım yamalak öğrenir diye düşünüyorum. Gitmediklerim arasında yakın çevremden Çocuk Adası ve Kaptan Yuva için çok olumlu yorumlar duydum.

Back