Merhaba Arkadaşlar , Antalya'ya yeni taşındığım için hiç bir doktor tanımıyorum.Lara tarafında oturuyorum o yüzden buralarda bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
cnm ben yasam hastanesıne gıtmıstım orda dogum yaptım cok memnun kaldım doktorundan personelıne kadar onerırım ama 3 sene oldu ben dogum ypalı bzm face te antalyalı anneler ve anne adayları dıye sayfamız var oraya katılırsan suan hamıle olan bırcok arkadasımız sana daha ıyı yardım ederler
cnm Anadolu hastanesi var meydan kavşağı ratafında B.onat yolu üzerinde internetten adres alabilirsin 26.haftamdayım Dr. Erhan beydan çok memnunum gayet hastası ile sohpet eden rahat iyi bir doktor tavsiye ederim yaşam hastanede çoğu doktor değişmiş değişenlerede ben gitmek istemedim...
Gitiiğim hastane gayet güzel 3 arkdaşım oraya gitti doğumdanda memnun kaldı..muayene ücreti 62 TL 50 kendi ücretleri 12 devletin kestiği....
Merhaba Arkadaşlar , Antalya'ya yeni taşındığım için hiç bir doktor tanımıyorum.Lara tarafında oturuyorum o yüzden buralarda bildiğiniz ve önerebileceğiniz bir doktor varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
Belki siz doktorunuzu buldunuz ama yine de Medusu Hastanesi Prof.Dr.Mehmet Emin Soysal ve Eşi Prof.Dr Seyide Soysal.Tavsiye ederim.Eğer sigortanız var ise muayenelerde sadece fark ödüyorsunuz.
Belki siz doktorunuzu buldunuz ama yine de Medusu Hastanesi Prof.Dr.Mehmet Emin Soysal ve Eşi Prof.Dr Seyide Soysal.Tavsiye ederim.Eğer sigortanız var ise muayenelerde sadece fark ödüyorsunuz.
ne zamandan beri bakamamıştım hala bulamadım malesef..cevabın için çok teşekkürler..sen hangisine gidiyorsun ve hangisini daha çok tavsiye ediyorsun :) ne çok sordum dimi :)
ne zamandan beri bakamamıştım hala bulamadım malesef..cevabın için çok teşekkürler..sen hangisine gidiyorsun ve hangisini daha çok tavsiye ediyorsun :) ne çok sordum dimi :)
cnm ben yasam hastanesıne gıtmıstım orda dogum yaptım cok memnun kaldım doktorundan personelıne kadar onerırım ama 3 sene oldu ben dogum ypalı bzm face te antalyalı anneler ve anne adayları dıye sayfamız var oraya katılırsan suan hamıle olan bırcok arkadasımız sana daha ıyı yardım ederler
merhba bu konyu görmem iyi oldu bizde yaşam hastnsne gidyorz ama daha önce hiç kadın doğum bölmne gitmedm antalya da. benim yumrtlklarmda kıst var o yuzden iyi bi doktra ihtycm var da siz memnun muydnz ve doktrnz bayan mıydı :)
Yaşadığım deneyimler sonucunda size önerebileceğim iki doktor var arkadaşlar. İlki Prof. Dr. İnanç Mendilcioğlu. Akdeniz Tıp ve Memorial Hastenesi'nde çalışıyor. Ayrıca özeli de var. Kendisi ultrason ve parental gebelikte Antalya'da bir numara. Sonuna kadar kendisine güvenebilirsiniz.Anadolu Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı Erhan Bey'i de tavsiye ederim. Başımdan olumsuz bir deneyim geçmişti. 20 haftalığa kadar Erhan Bey'in gözetimindeydim. 20. haftalıktan sonra kendisinin tavsiyesi üzerine İnanç Hocayla devam ettim. Her iki doktorada Antalya'da alanlarında tanıdığım en iyi doktorlar. Yardımları için onlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.