• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya make-up studio'da makyaj yaptıran var mı?

raindrop26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
1.241
1.327
198
Diyarbakır
kızlar gelin makyajını burada yaptıran varmı? 500tl diyorlar gelin makyajına, takma kirpik, vücut makyajı,vb. hizmetler varmış ayrıca 2 gün çıkmazmış silinmezse... sizce değer mi? bilgi sahibi olanlardan fikir alayım:44:

kızlar gelin makyajını burada yaptıran varmı? 500tl diyorlar gelin makyajına, takma kirpik, vücut makyajı,vb. hizmetler varmış ayrıca 2 gün çıkmazmış silinmezse... sizce değer mi? bilgi sahibi olanlardan fikir alayım:44:

sanırım makyaj antalyadan bahsediyorsun bende yeni görüştüm,aynen 48 saat akmıyormuş,çok şevimli bir yer,sıcakkanlı insanlar. istersen saçta yapıyorlar.ben saçlı düşünüyorum çünkü düğünüm ağustosta ve tek bir yerde saç makyaj hepsi halledilsin istiyorum. fiyatlarıda böyle lüks biyer için çok uygun geldi. bir sürü paket sundular, manikür, kaş dizaynı v.b. kafam karıştı biraz ama bu hafta oturup araştırıp kararımı vericem. sadece sizin gününüzde size özel çalışıyorlarmış o yüzden tarihleri çabuk doluyormuş.yani başında kalabalık yok, yaşasın! o kadar gerildim ki her kafadan bir ses çıkıyor,bakalım zamanda yaklaşıyor.. çok merak ediyorum düğün günü nasıl olacak, saçım bozulur mu,makyaj iyi olur mu.. gelinliği beğenecekler mi.. neyse herşey sırayla..

Back