Antalya medical park doğum yapanlar

crstal18

25/12/2009 10:37
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
948
9
118
35
Selamlar arkadaşlar Antalya medical parkta doğum yapan arkadaşlar yardım edebilirlermi doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlero_O

Selamlar,
Konu açılalı epey olmuş :) Eğer orada doğum yaptıysan bilgilendirebilir misin beni :) Ben açıkçası doktorumdan çok memnun değilim. Bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.

Selamlar,
Konu açılalı epey olmuş :) Eğer orada doğum yaptıysan bilgilendirebilir misin beni :) Ben açıkçası doktorumdan çok memnun değilim. Bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.
Doktorum timur uğurlu henüz doğum yapmadım daha 32. Haftadayım 1.5 ayım var kısmetse

Doktorum timur uğurlu henüz doğum yapmadım daha 32. Haftadayım 1.5 ayım var kısmetse
Yanlış hesaplama yapmışım pardon :)
Hayırlı olsun o zaman Allah yardımcın olsun şimdiden, hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eylesin. Bende Naile Hanım'a gidiyorum ama sanırım pek memnun değilim yaa ://

İçine sinmiyorsa şimdiden başka doktor ara ve dene derim ben bende sonradan buldum doktorumu ve memnunum önemli olan senin içine sinmesi

Benim beklediğim gibi değil açıkcası. Acaba ben mi fazla şey bekliyorum diye de soruyorum kendime ama, düşünsene bu ilk gebeliğim ve bu zamana dek kalp atışını bir kere dinleyebildim :( Evet kesinlikle değiştirmem lazım.

İlk hamileliğimde bende aynıydım bi kere bile dinletmedi kalbini kan hapı vitamin vs bile kullandırtmadı ve hep içimde bi kuşku şüphe derken devam ettin çok şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı ikincide yine gidip devam ettim bi kaç ay ama sonra pişman oldum iyice ilgisizleşmiş ve çok kötü yorumlar duydum hakkında ve bu doktoru duydum denemeliyim dedim ve iyikide gitmişim insanı rahatlatsn bi doktor inşallah doğumumuda sağlıkla yapınca tam emin olucam doktorumun ne kadar iyi olduğuna :)

Belki senin doktorunu ödünç alabilirim o zaman :) Vitale Hast.denicem şimdi. Orada varmış bir doktor. Hayırlısı olsun :) Çok teşekkür ederim ayrıca da :))

Tabiki cnm bi iki tane fikrin varsa ddne ve kararı kendin ver unutma en önemlisi senin memnun olman içinin rahatlığı ne demek rica ederim :KK15:

Teşekkür ederim çok sağolasın :)
Yalnız randevu sıramı beklerken başka bir doktorun kapısında beklemem biraz değişik olmaz dimi :)

Selam :)
Doktor Timur Bey'e gittim muayeneye. Gerçekten de mükemmel bir doktor. Her konu da bilgi veriyor. İlk defa bebeğim hakkında bilgi sahibi oldum. İşini hakkıyla yapan harika bir insan. İlk muayenem olmasına rağmen bu kadar pozitif düşünüyorum. İnşallah doğumda da böyle düşünürüm :KK36::cool: Çok kararsızım epiduralle mi norm.doğum yapsam yoksa ep.siz mi.. Bu konuda kararsızım..

Hayırlısı olsun ama :KK33::KK33:

Ayy inşallah ya :KK22:
Zaten çok korkuyorum doğumdan nasıl olacak gerçekten merak ediyorum :KK17::KK17::KK17:

Medical parktan memnun kaldınız mı bilgi verirmisiniz ?

Back
X