Antalya medical park hastanesine gidenlerr

sagol canım.ben hamile kalırsm 12. hft da rahim agzına dikiş atılcak.hasta doktor ilişkisi önemli. ücret nekadar.

ben bağkurluyum 35 tl fark ödüyorum. doktor da hemşireler de çok anlayışlı. senin neden dikişe ihtiyacın olacak? yani hamile kalmadan ne oldu da böyle söylendi sana?özel değilse öğrenmek isterim. umarım gerek kalmaz.

ben bağkurluyum 35 tl fark ödüyorum. doktor da hemşireler de çok anlayışlı. senin neden dikişe ihtiyacın olacak? yani hamile kalmadan ne oldu da böyle söylendi sana?özel değilse öğrenmek isterim. umarım gerek kalmaz.

benım ılk hamıllıgım 22 hafta sürdü. düşük yaptım. buda rahım agı yetmezlıgı yuuzunden oyuzden amelıyat olacagım.doktoru iyi seçmem gerek.canım bizde bagkurluyuz

benım ılk hamıllıgım 22 hafta sürdü. düşük yaptım. buda rahım agı yetmezlıgı yuuzunden oyuzden amelıyat olacagım.doktoru iyi seçmem gerek.canım bizde bagkurluyuz

medicalpark da bir de ertuğrul sağlam var o yaşça daha büyük. daha tecrübeli olabilir. randevu saati hep doludur ama günler öncesinden al hastası ol gerisi kolay. umarım ameliyatla herşey çözülür de sağlıkla bebeğin olur. medicalpark'in sitesine gir bak doktorlara belki içine sinen biri olur

:nazar::49:
medicalpark da bir de ertuğrul sağlam var o yaşça daha büyük. daha tecrübeli olabilir. randevu saati hep doludur ama günler öncesinden al hastası ol gerisi kolay. umarım ameliyatla herşey çözülür de sağlıkla bebeğin olur. medicalpark'in sitesine gir bak doktorlara belki içine sinen biri olur

bakmazmıyımmmm:)baktımmmm verdıgın bılgıler için tsk edermmmm cnmmm:1::emir_bebek:

antalyada en iyi hastane ve dr lara jinefem diyolar..benim endokrin dr um en iyi hastane jinefem dedi fakat ben ücretten dolayı gidemedim biraz pahalı..125 TL..bide emekli sandığı ile anlaşması yok diye biliyorum..o yüzden gidemedim..
antalyada bende iyi dr arıyorum..en az 20 dr değiştim hala anlayışlı güler yüzlü hastasına insanca muamele yapan tribe girmeyen bi dr bulamadım..
iyi dr bulan varsa bana da söylesin :))

Son düzenleme:
merhaba,
ben Antalya'da yasamıyorum.
tatıl ıcın Antalya'da bulundugum sırada gebeydım, ters gıden bırseyler vardı.
hem tanımadıgım bır yer ham de ınanılmaz sancı yasıyordum. bır cok hastaneye gıttım.
aynı gun ıcınde bır kac doktora gıttım bırcok kez vajınal ultrasona gırdım.
yıne de ne oldugu teshıs edılemedı.
cok sukur 7+0 ıken (cok geckalmadan) Ertugrul AKDAS'a rastladım hemen
anladı dıs gebe oldugumu ve aksamına amelıyat oldum.
eylul/2009'da yasadım bunları, bılmıyorum kendısı hala oradamı.

antalyada en iyi hastane ve dr lara jinefem diyolar..benim endokrin dr um en iyi hastane jinefem dedi fakat ben ücretten dolayı gidemedim biraz pahalı..125 TL..bide emekli sandığı ile anlaşması yok diye biliyorum..o yüzden gidemedim..
antalyada bende iyi dr arıyorum..en az 20 dr değiştim hala anlayışlı güler yüzlü hastasına insanca muamele yapan tribe girmeyen bi dr bulamadım..

haklısın zor doktor bulmakk malesef:9:

merhaba,
ben Antalya'da yasamıyorum.
tatıl ıcın Antalya'da bulundugum sırada gebeydım, ters gıden bırseyler vardı.
hem tanımadıgım bır yer ham de ınanılmaz sancı yasıyordum. bır cok hastaneye gıttım.
aynı gun ıcınde bır kac doktora gıttım bırcok kez vajınal ultrasona gırdım.
yıne de ne oldugu teshıs edılemedı.
cok sukur 7+0 ıken (cok geckalmadan) Ertugrul AKDAS'a rastladım hemen
anladı dıs gebe oldugumu ve aksamına amelıyat oldum.
eylul/2009'da yasadım bunları, bılmıyorum kendısı hala oradamı.

tsk ederım canım sanada gecmıs olsunnn

jinefem iyi güzel hatta sibel malkoç'u şahsen tanıdım ancak orası bir tıp merkezi hastane değil yani bir komplikasyon olsa acil müdahale gerekecek. ve katılıyorum ciddi pahalı ve hiçbir yerle anlaşması yok. bırakın emekli sandığını...

jinefem iyi güzel hatta sibel malkoç'u şahsen tanıdım ancak orası bir tıp merkezi hastane değil yani bir komplikasyon olsa acil müdahale gerekecek. ve katılıyorum ciddi pahalı ve hiçbir yerle anlaşması yok. bırakın emekli sandığını...

valla bahsettiğin acil müdahaleyi bana koskoca eğitim araştırma hastanesi bile yapmadı.dahası eğitim araştırmadaki dr um bana jinefem i önerdi ama ben dediğim gibi ücretten dolayı gidemedim.
ben bi kanama geçirdim.eğitim araştırmaya gittim.ultrasonla bile bakma gayretinde bulunmadılar.dahası ben kan kaybederken numara yok dediler.başhekimden rica ettim de doğumhane kısmından müdahale edildi bana.ben antalyada iyi dr bulamıyorum.dediğim gibi bulan varsa bana da söylesin :))
ben istanbul da iken bi dr um vardı.normal semt polikliniği dr u..dr um o kadar iyiydi ki bi hasta ile devlet hastanesi olduğu halde en az yarım saat dinlerdi.sağlık karnene her gittiğinde not alırdı..sorduğun soruya cevap verirdi uzun uzun.ama antalyada ne hikmetse özel hastanelerde bile hasta odadan çıksın diye gözünün içine bakıyolar.ben bunu bizzat yaşadım.üstüne defalarca yanlış teşhis ve tedavi ve ilgisizlik kurbanı oldum.burdaki dr lara güvenim yok.şuan hamileyim ama güvendiğim ve güvenceğim hiçbi dr yok.

Son düzenleme:
Back
X