Antalya ofm

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Antalya ofm de dogum yapacak olan var mi fiyatlar nasıl biliyor musunuz hastahane odasıni süslüyorlar mi

Antalya ofm de dogum yapacak olan var mi fiyatlar nasıl biliyor musunuz hastahane odasıni süslüyorlar mi
geçen yıl doğum yaptım. özel odayla birlikte sezeryan ücreti 1200 TL idi. odayı değil de kapıyı süslüyorlar. hizmeti güzel. doğum dışındaki yapılan hizmetlerden de para almıyorlar. mesela ben de doğumdan sonra nefes darlığı oldu. göğüs hastalıkları uzmanı muayane ve çekilen filmden ücret alınmadı. pansumanımı doktorum yaptı. özel oda tutmanızı tavsiye ederim. normal odalar tek kişilik ama küçük ve sıkıcı,refakatçiye de tek kişilik koltuk yatak oluyor. özel odalar geniş, bir tane koltuk takımı ve refakatçi için de yatak var. televizyon büyük ekran. sonuçta 2-3 gün hastanede geçiyor. hem ziyarete gelenler hem de refakatçi rahat ediyor.

doğuma da az kalmış sağlıkla doğsun bebeğiniz

Akif beyden cok.memnun benim gorumcem ikinci.cocugunuda ayni dokt dogum yaptı zaten kendiside hemsire tıp fakultesinde tip fakultesindeki anestezisyen ve ameliyat ekibi ofm gecmis doktor cok ilgili oda sahane rahat genis ziyarete gittigimde cok memnun kaldik saglikci indirimiyle bin liraya sezaryan oldugunu biliyorum nornalde 1 300 falan sanirim

Kesinlikle şu saaten sonra bende önermiyorum 3 kere gittim ama keşke zaman kaybı yasamasaydim arkadaslar

Kizlar merhaba ben yeni hamile kaldim antalyadayim bana önerebileceginiz bir doktor var mi
merhaba, ben de Antalya'dayım ve doğumumuz yakınmış. memnun kaldığın bir doktor buldun mu? bir de doğum ücretlerini öğrendiysen paylaşabilir misin? ben ofmye Akif beye gidiyorum, memnunum. tam hatırlayamadım ama doğum ücreti için normale 1200- 1300 civarı demiştiler sanırım, tabi biz doğum yapana kadar değişecektir. muayene ssklıya 50tl. şifa'dan Ertuğrul bey de iyiydi ama başı çok kalabalık oluyordu. o yüzden çok hızlı muayene ediyordu ama ben hamilelikten önce gittiğimde memnun kalmıştım. bir de şifa hastanesi daha uygunmuş fiyat açısından.
2016 eylül anneleri grubunda mısın, değilsen gelmeni tavsiye ederim...

Walla hala doktor bulamadim canim opera yasam hastanesinde aysun hanima gidiyorum normal dogum 1000 tl muayene ücreti de 30 tl. 2016 eylül annelerini takip ediyorum ama calistigim için fazla yazmiyorum :)

Walla hala doktor bulamadim canim opera yasam hastanesinde aysun hanima gidiyorum normaerkekm 1000 tl muayene ücreti de 30 tl. 2016 eylül annelerini takip ediyorum ama calistigim için fazla yazmiyorum :)
ucretleri iyimis aslinda.ben Akif beyden cok memnunum ama arastiriyorum hala dogumu nerede yapmali diye. Hastane yakin diye de iyi oluyor benim için. O zaman burdan vazgecersem yasam'a bakabilirim ben de sagol canim. Ofmde bi tanidigin gittigi bayan doktor vardi o da iyimis, adini şimdi hatırlayamadım. bu iki hastane de bebek yogun bakim var demis sitelerinde. Bu olmasi gereken bisi bence. Ama bu hafta gittigimde doktora da bi danisayim diyorum ayrintilari.
Hamilelikte calismak zor oluyordur canim kolay gelsin. Ben de issizlik zamanımi bilerek ayarladim bebek icin yoksa biraz daha beklerim diyordum. Hadi bakalim, saglikla gelsin bebislerimiz insallah. cinsiyet belli mi senin, ilk cocugun mu? Benim ilk. Bu hafta belki kesinlesir ama saniriz erkek.

Bizimde ilk çocuk canim az önce doktordan geldik kasigimda hafif bi ağrı vardi telaslanip geldik ama iyiymis çok şükür. Doktor daha ilk defa cinsiyeti kiz olabilir dedi yirminci haftaya kesinlesir dedi aman saglikli olsunlarda cinsiyeti fark etmez :)) walla canim bende bi şimdiki hastaneyi arastiriym dogumhanesine falan bakiyim diyom. Ofm de sema hanim varmis bilmiyorum ama o sezeryana yöneliyo hemen falan dediler. Sema mi senin dedigin

çok geçmiş olsun canım.benim de aynı yerde ağrılarım olmuştu geçen hafta, ben de çok korkmuştum ama sonra kullandığım ilaçları bıraktım bi süre, geçti. şimdi devam ediyorum tabi ilaçlara mecbur. ara ara oluyor ağrılar. herhalde bu kasık ağrıları normalmiş. ben de tansiyon düşüklüğü baya etkili oluyor, parmağımı oynatcak halim olmuyor bazen. ama iyiyken de 10- 15 kmlik yürüyüşlere çıkıyorum hareketsiz kalmiyim diye.
aynen bence de sağlıklı olsunlar başka bişi istemem. önceden kız bebek istiyoduk eşim özellikle istiyodu ama şimdi hiç farketmiyor. oğluşumuza da alıştık ama bakalım yarın doktora gidiyorum ben de kesinleşir herhalde cinsiyeti. seninki kız gibi evet, kızlar hemen belli olmaz diyolar çünkü. sağlıkla gelsinler inşallah.
ofm'de sema hanım yok sanırım, nette de ismi çıkmadı, ben de duymadım ama bilmiyorum canım. benim dediğim doktor derya hanım. bayan olarak onu öneriyorlardı. sezaryene yönelme konusunda akif bey de nasıl bilmiyorum ama şimdiye kadarki davranışları olumlu yöndeydi. şifada ertuğrul beyi biliyorum bi tek normal doğum için elinden geleni yapıyormuş. önceden muayeneye gitmiştim ve o da çok iyiydi. ama hastası çok, yani biraz devlet hastanesi gibi oluyor ayakta sıra bekle, hızlıca muayene ol vs., doktor süper ama.

Ay ben ofm mi dedim vitaleyle ikisini karıştırıyorum vitale de sema hanim canim. Derya hanimi bende duydum arkadasim da orada yapti doğumu canim memnun kaldi. Ama derya hanimda çok yoğun randevuyu taaa bir ay sonra ya veriyorlar. Kafam çok karışık canim walla hakkimizda hayirlisi. Ay bogazim da acimaya başladı uf daha da hasta olmasam bari nane icsem bişey olur mu canim eylul kızlarına da sordum ama

ofm temiz ve ilgililer şuana kadar bi sorun yok... doktordan doktora değişir tabi..
geçmiş yıllarda bilemem ..

merhaba cnm doğumu bilmem ama 2 çocuk dokturu değiştirdim orda ikiside birbirinden ilgisiz,bilgisiz ve ofm ye karşı bir antipatim var.

Doğumu nerede yaptınız memnun kaldınız mı? Ofm konfor acısından iyi diye biliyorum akıf bey de sezeryanmı oldunuz merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…