antalya özel ofm hastanesinde doğum yapacaklar

ben cuma günü akif beye gittim gerçekten çok iyi bir hastaneydi çok memnun kaldım yalnız ağustosta kampanya bitiyor, fiyatlar baya artacakmış kadın doğumun 42tl civarı olabileceğini söyledi çalışanlar.

Canim aradim hastaneyi aadece muayene ucretu 43tlye cikiyormus dogum ucrerinde degisme yokmus ohh rahatladim onemli olan dogum ucreti ama gidiyim 2 eylulde sorucam dogum ucretini tekrar

Canim aradim hastaneyi aadece muayene ucretu 43tlye cikiyormus dogum ucrerinde degisme yokmus ohh rahatladim onemli olan dogum ucreti ama gidiyim 2 eylulde sorucam dogum ucretini tekrar

çok iyi olur öyle olursa gerçekten ya yine muayene ayda bir verilir de doğum ücreti 2000 kadar olursa açıkcası ben gitmem artık

Sen cuma gittiginde dogum ucretini sor yinede bana santraldeki kiz soyledi cunku ama dogrudur bende veremem o parayi tip fakultesine guderim artik

Ben bu hastane de dogum planlıyorum fıyat gayet ıyı odalarında çok güzel esımle beraber gezdık Dr Derya hanım gayet memnunum.Bu arada Dr Akif bey doguma gırmıyormus özellikle sormuştuk bu sekilde bılgi aldım hastane çalışanlarından...

Ben şu an Antalya dışındayım ve telefonla fiyatlar hakkında bilgi vermiyorlar. Giden arkadaşlar doğum ücretini ve bu sayfayı güncel tutsun lütfen. Benim doğum martta İnşallah

evet canım akif beye devam ediyorum çünkü ne bileyim çok rahatım doktorumla geçen gün mesela ağlıyordum o kadar çok ilgilendi ki şaşırdım valla hemşireyle konuştum ebeler nasıl diye senin ebeyle işin yok normal olursa da akif bey doğurtuyor eğer çok acil olursna gelemezse ebeler girer dedi nst falan ücretsiz bazı yerlerde ücretliymiş burda okuyorum diğer hastanelerde pahalanmış hep medical park 1165 tlymiş sen nereye gidiyosun

ben de tam akif beye ve ofm ye karar vermiştim ki fiyatlar uçmuş. sadece kadın doğum böyle olmuş.hala ofm ye mi gidiyıorsunuz. akif bey doğuma giriyor mu

evet sgk %200 e kadar fark alabileceklerine dair değişiklik yapınca uçmuşlar ama yine de diğer özel hastanelere göre uygun akif beyden de memnun olunca ben devam ediyorum doğumuma da akif bey girecek normal doğum bu arada

ben Atatürk devlet hastanesine gittim hep. şimdi değiştireceğim. ofm ye gideceğim diyordum sonra acaba vitali mi olsa dedim.doğuma da akif beyin girmesine sevindim. görmedim ama metini çok duydum. bi tanışayım bakalım. çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…