- Konu Sahibi askhicbitmez
-
kızlar bu hastaneye giden var mı hangi doktora gidiyorsunuz yada doğum yapan varsa nasıl memnun kaldınız mı
bende gitmeyi düşünüyorum, siz naptınız gittiniz mi memnun musunuz?
evet canım akif beye gittim çok memnun kaldım hastaneyide gezdim gayet güzel fiyatlarda çok iyi
Canim suan kampanya var muayene 12tl nornal dogum 450 sezeryan 630tl diye duydum
ben cuma günü akif beye gittim gerçekten çok iyi bir hastaneydi çok memnun kaldım yalnız ağustosta kampanya bitiyor, fiyatlar baya artacakmış kadın doğumun 42tl civarı olabileceğini söyledi çalışanlar.
Canim aradim hastaneyi aadece muayene ucretu 43tlye cikiyormus dogum ucrerinde degisme yokmus ohh rahatladim onemli olan dogum ucreti ama gidiyim 2 eylulde sorucam dogum ucretini tekrar
Ben şu an Antalya dışındayım ve telefonla fiyatlar hakkında bilgi vermiyorlar. Giden arkadaşlar doğum ücretini ve bu sayfayı güncel tutsun lütfen. Benim doğum martta İnşallah
kızlar bugün hastaneye gittim muayene 45tl olmuş
normal doğum 850
sezeryan 950tl
ben de tam akif beye ve ofm ye karar vermiştim ki fiyatlar uçmuş. sadece kadın doğum böyle olmuş.hala ofm ye mi gidiyıorsunuz. akif bey doğuma giriyor mu
evet canım akif beye devam ediyorum çünkü ne bileyim çok rahatım doktorumla geçen gün mesela ağlıyordum o kadar çok ilgilendi ki şaşırdım valla hemşireyle konuştum ebeler nasıl diye senin ebeyle işin yok normal olursa da akif bey doğurtuyor eğer çok acil olursna gelemezse ebeler girer dedi nst falan ücretsiz bazı yerlerde ücretliymiş burda okuyorum diğer hastanelerde pahalanmış hep medical park 1165 tlymiş sen nereye gidiyosun
evet sgk %200 e kadar fark alabileceklerine dair değişiklik yapınca uçmuşlar ama yine de diğer özel hastanelere göre uygun akif beyden de memnun olunca ben devam ediyorum doğumuma da akif bey girecek normal doğum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?