Antalya plastik cerraha burun estetiği olanlar

paktder

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
25
1
13
Antalya
Antalya'da iyi bir plastik cerrah arıyorum, ameliyat olan bayanlar fikirlerini ve memnuniyetlerini yazarlarsa çok faydalı olacaktır : )
Umarım yazan olur

Cumartesi gunu benim Ragip Özdemir ile randevum var.. muayene gittim gayet iyiydi.. Hakkında 2 kişinin yaptırdığını biliyorum ve memmunlar.

Antalya'da iyi bir plastik cerrah arıyorum, ameliyat olan bayanlar fikirlerini ve memnuniyetlerini yazarlarsa çok faydalı olacaktır : )
Umarım yazan olur
Merhaba ben geçen sene gökhan ve Ömer ozerdem kardeslerde burun estetiği yaptirdim ve ardindan bir arkadaşım ve kuzenimde ameliyat oldu doktorlarima.... sonuclar istediğimiz gibi cok doğal fakat kisiden kişiye değişiyor sislik ve morluklar... Diğer doktorlara göre birazcik daha fazla fiyati fakat antalyanin en iyi doktorlari... hastaneye girdiğimizde vip olarak aliniyorsunuz ve biz hala bi problem oldugunda internet üzerinden fotograflarimizi yollayip bilgi aliyoruz :) suan hepimiz cok mutluyuz sonuctan bence git bir görüş :eek:

Estetik zor ve çok önemli bir süreç lütfen doğru; yani bu süreçte bütün sorumluluğu alabilecek ve hastanın mutluluğunu sağlayabilecek hekimlerle görüşelim ve mutlu yüzlerimiz olsun..Çok ünlü hekimlere ameliyat olan ancak sonrasında oluşabilecek muhtemel hatalardan dolayı mağdur olan insanların sayısının ne kadar çok olduğunu gördüm. Uzun araştırmalarım sonrası sevgilHakan Demir'e rastladım ve randevu aldım. Uzun bir konuşma yaptık ve sağlıklı ve estetik bir form belirledik, 4 sattlik bir operasyon geçirdim,burnumun düzeltimesiyle birlikte göğüs büyütme. ameliyat öncesinde ve sonrasında bana hiçbir zaman çekinmeden arayabileceğimi ve çıkabilecek her sorunda yanımda olacağının güvenini verdi. Estetik operasyonlarda bazı problemler ya da memnuniyetsizlikler olabilir bunlar olağan durumlardır ancak önemli olan doğru hekimle bir araya gelmek ve memnun olmaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burnunuzun fotoğrafını gorebilir miyim? En azından arastiranlara yardımcı olursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf paylaşın lütfen yardımcı olmak istiyorsanız en ideal çözüm olacak. Doktor ovmek bir işe yaramıyor malesef

Sakın liposuction olmayın.O kadar pişmanım ki

Doktorlar takvimindeki yorumlara da inanmayın.Hiç objektif değiller.Sadece memnun olmadığınızı yazsanız bile sildiriyorlar.

Back
X