Antalya Profesyonel Gelin Makyajı

huzur09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
257
48
123
Merhabalar, doğru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama Antalya'da güzel gelin makjayı yapabilen biriisni arıyoruz. acil... Yardımcı olursanız seviniirm...

Merhabalar, doğru yerden mi yazıyorum bilmiyorum ama Antalya'da güzel gelin makjayı yapabilen biriisni arıyoruz. acil... Yardımcı olursanız seviniirm...

Makyaj Antalya canım sayfasından işlerini görebilirsin, özellikle fotoğraf,kamera ve gelin üzerine çalışıyorlar..

Ben nişan makyajımı makyaj antalyada yaptırmıştım çokta memnun kaldım düğünümde ağustosta randevu aldım şimdiden başka bir yer düşünemiyorum bi kere evleniyoruz sonuçta

Merhabalar bende makyaj antalya'da gelin makyajı yaptırdım çok memnun kaldım herkes çok beğendi şimdi kısmetse kuzeniminkini de orada yaptıracağız bu yaz için.

Canım Antalya da makyaj denince akla ilk gelen makeup studio-Emine dir.Gelin makyajını pahalı yapıyor ama.Hasan Görmüş Kuaför Şebnem hanım da çok başarılı, fiyatları da uygun.

Makyaj Antalya ile yeni görüştüm, görüşmem oldukça tatmin edici geçti. hala araştırıyorum, diğer make upların fiyatları biraz yüksek geldi açıkçası.. bakalım kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…