Antalya taşınma

Betul56

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
323
Merhabalar,

Birkaç hafta sonra Antalya'ya taşınacağız. Temiz, güvenilir bir nakliye firması arıyoruz. Bazı firmalar telefonda sıfır demelerine rağmen aynı pat pat poşeti defalarca kullanıyor, artık kirden grileşmiş poşetlere sarıyorlar mobilyaları. Daha önce başımıza geldi o yüzden bu sefer sadece internet sitelerinde yazdıklarına ya da telefonda verdikleri bilgilere güvenmekle kalmak istemiyorum.

Kısacası Antalya'da tavsiye edebileceğiniz temiz ve eşyaları çarpmadan, sürüklemeden özenle taşıyan firma var mı?

Merhabalar,

Birkaç hafta sonra Antalya'ya taşınacağız. Temiz, güvenilir bir nakliye firması arıyoruz. Bazı firmalar telefonda sıfır demelerine rağmen aynı pat pat poşeti defalarca kullanıyor, artık kirden grileşmiş poşetlere sarıyorlar mobilyaları. Daha önce başımıza geldi o yüzden bu sefer sadece internet sitelerinde yazdıklarına ya da telefonda verdikleri bilgilere güvenmekle kalmak istemiyorum.

Kısacası Antalya'da tavsiye edebileceğiniz temiz ve eşyaları çarpmadan, sürüklemeden özenle taşıyan firma var mı?
Bulunduğunuz yerdeki firmalar antalyaya gitmiyormu
Yani şuan oturduğunuz yere daha hakimsiniz
Bizde taşındık ama taşınacağımız yerden nakliyeci bakmadık
Bulunduğumuz şehirdeki nakliyeciyle anlaştık

Ben geçen sene İstanbul'dan Antalya'ya taşındım. Daha uygun olsun diye bir kamyonu 3 ev paylaştık. Bir çorap bile karışmadı, bir bardağım bile kırılmadı. Firmayı İnternetten bulmuştuk, adını hatırlamıyorum.

Back
X