• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya tasinma

papatyalarlar

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
108
135
303
32
Merhaba arkadaslar, aranizda Antalya'yi bilen varsa onemli sorularim olucak. Antalya'ya tasiniyoruz. Herkes Lara ve Fener bolgesinin iyi bir yer oldugunu soyluyor. Fakat hem Lara'nin hem Fener'in cok fazla semti var. Ev satin alabilir miyiz diye baktik, butcemize uygun evlerden cogu kat mulkiyetli degil. Buralarda kat irtifakli ev almak sorun yaratir mi?
Evlerin cogunda dogalgaz yok, klima ile isiniyor diye belirtilmis bu bir sorun mudur? Daha once dogalgazsiz bir evde hic yasamamistik.
25 yasinda bir ev almak sikinti olur mu, deprem riski var mi bunu bile bilmiyoruz. Guzeloba taraflarinda guzel ve yeni evler var gibi fakat sanki biraz kirsalda ve merkeze uzak gibi duruyorlar, duden selalesinin etrafi ve guzeloba nasildir acaba?
Son olarak bu bolgelerde şuralardan uzak durun dediginiz yerler varsa ogrenmek isterim.
Hic bilmedigin bir yere tasinmak cok zormus 😅

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Umarim biz de sevebiliriz oralari. Garip bir sekilde malum sitede ilanlara bakip kat mulkiyetli olsun diyince ev sayisi yaridan fazla azaliyor. Normal birsey saniyordum irtifak olmasini, ama dikkat edicem artik 😅
klimaya takilmama konusuna ise bayildim 🤪

Tam merkez dediginiz yer neresi oluyor acaba? Anladigim kadariyla Fener mahallesi de Lara olarak geciyor ama Lara'nin da kendi semtleri var. Neresi neresi oluyor asla cozemedim 😅
Bir de buralarda deprem riski var mi acaba ya

Eger araciniz yoksa Lara tarafina ulasim cok sikinti oluyor ya :( kac yillik Antalyaliyim, toplasan 3 kere gidebildim oralara 😁 Konyaalti civarlarina baktiniz mi, Uncali-Hurma vs?
Bizim sitede dogalgaz var mesela ama, neredeyse hic kullanmiyoruz, klima yetiyor. Ona hic takilmayin bence de :)

Duden tarafı antalyanın dışı sayılır diyebiliriz, ben pek onermem size. Larada terra city avmye yakin yerlere bakabilirsiniz. Konyaaltı gürsu mahallesi eger butcenize uyarsa oneririm. Hurma tarafında rus nufusu cok fazla ama yer olarak guzel. Universite yillarimi gecirdigim guzide sehir, sicagi haric yasamak icin harika🫠 simdiden hayirli olsun yeni eviniz

Deprem riski yok doğalgaza ihtiyaç olmuyor 30 yıldır antalyada doğalgazsız evde yaşıyorum çağlayan mah fener mah yeşilbahçe mah şirinyalı mah kırcami mah yaşanacak güzel yerler evler biraz eski ve 6 milyon üstü genel olarak konyaaltı hurma gürsu güzel güzeloba lara plajlarına yakın ama merkeze uzak. Uzak duracağınız yerler kızılarık, zeytinköy varsak şarampol teomanpaşa yeşildere doğuyaka. Yeni ve güzel evler istiyorsanız altıntaş mahallesi göksu mahallesi bakabilirsiniz göksu mahallesi çevre yoluna çok yakın çevre yoluna bağlanarak her yere gidebilirsiniz. Evlerde bi tık daha ucuz doğalgazlı ve lüks.

Merhaba arkadaslar, aranizda Antalya'yi bilen varsa onemli sorularim olucak. Antalya'ya tasiniyoruz. Herkes Lara ve Fener bolgesinin iyi bir yer oldugunu soyluyor. Fakat hem Lara'nin hem Fener'in cok fazla semti var. Ev satin alabilir miyiz diye baktik, butcemize uygun evlerden cogu kat mulkiyetli degil. Buralarda kat irtifakli ev almak sorun yaratir mi?
Evlerin cogunda dogalgaz yok, klima ile isiniyor diye belirtilmis bu bir sorun mudur? Daha once dogalgazsiz bir evde hic yasamamistik.
25 yasinda bir ev almak sikinti olur mu, deprem riski var mi bunu bile bilmiyoruz. Guzeloba taraflarinda guzel ve yeni evler var gibi fakat sanki biraz kirsalda ve merkeze uzak gibi duruyorlar, duden selalesinin etrafi ve guzeloba nasildir acaba?
Son olarak bu bolgelerde şuralardan uzak durun dediginiz yerler varsa ogrenmek isterim.
Hic bilmedigin bir yere tasinmak cok zormus 😅
Güzeloba merkeze uzak iş yerinize ters bir yerden almayın sabahları ve iş çıkışı inanılmaz trafik oluyor. Antalyada evler doğalgazsız çoğunlukla sıkıntı olmuyor. Kışın bazen çok soğuk olabiliyor ama klima yetmeyebiliyor. Kat irtifakı sorun çıkarmaz diye biliyorum alma imkanınız varsa alın 25 yıla bakmayın bence tabi güvenilir bir bina olsun yinede. Özpınarların binaları iyidir

Back
X