Antalya tıp Dr Şafak Olgan da tüp bebek yaptıranlar

Bende 21 ekime randevu aldim bakalim ne olacak gidenler bilgi verebilirmi hastane ve ilaclar ne kadar tutuyo
Ben gittim cnm dün. Doktor çok iyi ilgili çok beğendim. Yorumlar da zaten çok iyi. O şekilde gittim ben. Ama gerçekten çok iyi. Sana atayım ben listeyi. Gidince sende görürsün zaten tüp bebek bölümünde yazıyor.

Bu fiyat listesi cnm ilaçlar hariç.

Eklentiler

• 174A1865-5642-49F4-8653-961AD436A893.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 929
Bu dondurma islemleri mesela diger ay transfer olacaginda falan yapilan islemlermi sizin probleminiz neydi ve tedaviye hemen basliyormu ben mugladan gidicem rapor icin evraklarimi hazirlayip gidicem

Bu dondurma islemleri mesela diger ay transfer olacaginda falan yapilan islemlermi sizin probleminiz neydi ve tedaviye hemen basliyormu ben mugladan gidicem rapor icin evraklarimi hazirlayip gidicem
Dondurma işlemi yumurta toplamadan sonra oluyo. Mesela 5 embriyo yani bebek elde ettilerse kalanını dondurabiliyorsun. Bir sene iki sene kaç sene olacaksa. Ve ilk transferde negatif sonuç olursa ikinci tüp bebek denemesinde yumurta toplama işlemi olmuyor. Dondurulan embriyo transferi yapılıyor. O zaman da sadece transfer ücreti ve ilaçların ücreti veriliyor. Hemen başlamıyorlar maalesef. İlk bir muayene ediyor sonuçlarına bakıyor. Sonra tekrar adetliyken gel diyor ben gittim mesela adetli değildim. Yumurta sayıma baktı bide adetliyken gel dedi. Tekrar bakacak ve kan tahlili olacak. Rapor u da yavaş yavaş halledicez bu sürede

Benim amh düşük canım ve sağ tüp tıkalı. O yüzden acele etmemiz lazım bu sene içinde yapın herşeyi dedi. Doktor çok iyi pişman olmazsın emin ol. 180 TL muayene ücreti var

Benimde amh dusuk 0.16 ama muayene eden bir dr da bana sunu dedi bumu dusk amh dedi yani bumu 0.16 dedi bu degerde olmasi icin benim bu yumurtalari gormemem lazim dedi bilmiyorum hee ama az yumurtam gelisiyo toplasan 8-9 anca ben ekim 21 de gidicem adetli olucam o gun insallah bakalim nasip diyorum artik

Merhaba Ne yaptın canım nasıl gidiyor tedavi

Merhaba Ne yaptın canım nasıl gidiyor tedavi
Merhaba gittim tedaviyr basladik 4 tane yumurtam toplandi ve sadece 1 tanesi dollenim embriyo olustu 3. Gun 8 hucreli orta kalite olarak donduruldu 1 adet donemi dinlenip diger adetimde gidicem bakalim varsa kaderimde o bana can olarak gelicekninsallah

Bende de yumurta toplama oldu bugün öğrenmeye gittik 5 döllenme den 2 embriyo kalmış. Kaliteli dediler ama bakalım artık. BeLki birbirimizi görmüşüzdür

Kızlar benim opu 25 haziranda oldu .28 Eylül sadece transfer yaptık tutmadı.aralikta 2 transfere gidece. Sizde aralıkta gideceksiniz?

Merhaba bende tüp yıkanıklıgı vardı mart ayında amelyt oldm mete hoca da sorun kalmadı normal deneyn dedı hazıranda kımyasl yasadm yarın ıcin şafak beyle ön gorusmem var inşallah guzel olur

Merhaba bende tüp yıkanıklıgı vardı mart ayında amelyt oldm mete hoca da sorun kalmadı normal deneyn dedı hazıranda kımyasl yasadm yarın ıcin şafak beyle ön gorusmem var inşallah guzel olur
Şafak hoca bir tane. Daha transfer olmadım olcam. Çalışıyorum hem iş hem hastane çok zorlandım ama şafak hoca için devam ettim. Normalde özele gidecektm. İlk muayene de hemen dedim ben bu doktorla devam edicem diye

Bende işten yenı ayrıldım.. bir sansımızı deneyelım dedık eger gene kalırsam çalısmayacagım baktık olmuyor iş arayısına gırecgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…