Antalya tip fakultesinde dogum yapanlar

SemaOzkanGoksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
27
7
36
Arkadaslar merhaba. Antalya da tip fakultesinde gebelik takiplerini yaptirip dogumunu tipda dusununler yada daha once orda dogum yapanlar var mi? Forumlari arastirdim ama bulamadim. Konu hakkinda tecrubeli arkadaslar bilgilerini paylasabilir mi?

Arkadaslar merhaba. Antalya da tip fakultesinde gebelik takiplerini yaptirip dogumunu tipda dusununler yada daha once orda dogum yapanlar var mi? Forumlari arastirdim ama bulamadim. Konu hakkinda tecrubeli arkadaslar bilgilerini paylasabilir mi?
merhaba, benim bir arkadaşımın yengesi yapmıştı ama çok zaman önce. Hiç tavsiye etmemişti, iyi muamele yapılmıyor diye. İnanın ne derece doğru bilmiyorum.

Cok tsk ederim sagolun bilgi paylastiginiz icin. Siz Antalya'da mi yasiyorsunuz? Yengeniz hangi doktora gidiyordu? Benim doktorum Mehmet Tarik Keskin. Selale Tip Merkezinde. Dogumlari MedicalParkta yaptiriyor. Bundan once ki dogumumu da Tarik hoca yaptirmisti. Medicalin dogum ucretleri biraz pahali. Bir arkadasim saglikci ve tipi tavsiye etti. Daha donanimli bir hastane oldugunu soyledi. Bende tavsiye uzerine Yrd. Doc.Dr. Metin Kaba ya muayene oldum. Kendisinin doguma girecegini soyledi. 250 lira dogum 90 tlde ozel oda. Yani medikalin neredeyse 4 te biri. Bu ucuncu dogum olacagi icin insan daha tecrubeli oluyor ve ne ile karsilacagini biliyor. O yuzden baya tereddutlerim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Tecrubeli arkadaslar konu hakkinda yardimci olursa cok sevinirim

Yok benim yengem değil aarkadaşımın yengesi. Dediğim gibi çok zaman önceydi şimdi mutlaka değişmiştir. evet bende antalya'da yaşıyorum. Ben medstar topçular hastanesine gidiyorum. Normal doğum mu yapacaksınız? fiyat çok çoık iyi. medicalPark her yerden pahalı galiba

Hayir sezeryan olacak. Zaten tedirginliklerim de o yuzden. Ilk dogumum normal ikinci mecburiyetten sezeryan olmustu. Simdi ki dogum da malesef sezeryan olacak. Medikal park biraz pahali. Medstarda doktorunuz Kim. Ucretler ne kadar?

Hayir sezeryan olacak. Zaten tedirginliklerim de o yuzden. Ilk dogumum normal ikinci mecburiyetten sezeryan olmustu. Simdi ki dogum da malesef sezeryan olacak. Medikal park biraz pahali. Medstarda doktorunuz Kim. Ucretler ne kadar?
ÜNAL YİRMİBEŞ DOKTORUM BEN ÇOK MEMNUNUM AMA İNANIN FİYATLARI HENÜZ SORMADIM. TELEFONDA BİLGİ VERİYORLAR MI ONU DA BİLMİYORUM BİR SORUN İSTERSENİZ. MEDSTAR TOPÇULAR 444 21 12 TELEFONU

Cok tsk ederim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sag salim yavrularimiza kavusalim en onemlisi o. Doguma 8 hafta var daha o zamana kadar netlesir kafam da bir seyler. Ilginiz icin cok tsk ederim :).size de Hayirli dogumlar saglikli bir gebelik diliyorum

Cok tsk ederim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sag salim yavrularimiza kavusalim en onemlisi o. Doguma 8 hafta var daha o zamana kadar netlesir kafam da bir seyler. Ilginiz icin cok tsk ederim :).size de Hayirli dogumlar saglikli bir gebelik diliyorum
Ben teşekkür ederim. Amin inşallah sağ salim dünyaya gelsinler. sizin çok az kalmış kavuşmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…