Antalya tüp bebek 2026

lotuswoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. 2025 eylül ayında Antalya tüp bebek merkezinde başlayan yolculuğum subat ayı transferi sonrasi düşükle sonuçlandı. Antalya tüp bebek merkezinde Murat hoca dışında diger meşhur ismi gecen hekimleri asla tavsiye etmiyorum tedavimin aylar surmesinin sebebi her gün kan vermeme rağmen yetersiz takipler nedeniyle yumurtlama zamanımın kaçırılması, rahim kalınlığı takımımın yetersizliğinden kaynaklı oldu en son tamamen ilacli protokolde ilerleyip net bir transfer tarihi verildi. Benim yolculuğum olumsuz sonuçlandı ama sizlere tavsiye olmasi açısından yazıyorum merkez cok yoğun ve özellikle Kemal hoca asla hastalarını takip etmiyor ya da edemiyor her şeyi mükemmel ilerleyen hastalarda problem olmuyor ama herhangi bir aksaklık durumu yönetilemiyor merkezi tercih edecek arkadaşlar lutfen Murat hocayı tercih edin

Ben 2023 ta basladim ilk niyetim Kemal hocaydi ve araştırdıkça işlemlere kendisi girmiyormus bizde Memorial hastanesi Şafak hocaya gittik ve iyikide gitmissiz oğlum 1 yaşında Rabbime binlerce kez şükürler olsun Rabb'im sizlerede en güzeliyle mükâfatlandirsin tez zamanda tavsiyem bı görüş gerçekten muhteşem bir doktor

`