• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 iskenderun palmiye tüp bebek

Tupbebek2026

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Bat tarihim 20 nisan adetin 2. Günü iskenderun palmiye hastanesinde ozan turgut hocayla tüp bebek sürecine gireceğiz. 2026 içinde tüp bebek yaptıran var mı hem ücret hem süreç hakkında bilgi verir misiniz. Folikül takibi+opu+ transfer 120 bin liraymış tabi ilaçlar hariç fiyat bu. İlaçlarla ne kadar tutar sizce

Gonal F iğneleri pahalı ortalama 20-30 bin arası tutuyor. Ben 6-7 kutu 300 lük kullandım tanesi 4 bin küsür, 900 lük yazarsa tanesi 14 bin sanırım, ama özel bir hastanede heyet raporu çıkarttırıp 5 kutu 300 lük gonal F yi 2.800₺ ye aldım, onun dışında haplar da reçetesiz 800 falan tuttu ama onu da özelde ya da devlette yazdırabilirsin, kan sulandırıcı, antibiyotik, vitamin falan

Teşekkür ederim siz ne zaman yaptırdınız tuttu mu
Benim hafta sonu yumurta toplama olacak ilk denemem. Pcosum. Haziran başı transferim olacak bir aksilik çıkmazsa. Rapor da kendi kadın doğum doktorum özel bir hastanede. Yumurtalık takibi yapıyormuş gibi rapor yazıyor heyet onaylıyor ben ekstra bir şey yapmıyorum yani. Her hastane yapıyor mu bilmiyorum ama bir sorun özel bir hastaneyle görüşüp. Tüp bebek merkezleri reçete yazmıyor çünkü haplar bile ücretli oluyor. Ben tüm ilaçlarımı tüp bebek merkezine değil kendim devamlı gittiğim doktoruma yazdırdım. Bir de cevap verirken yorumla yaparsan bildirimleri kaçırmamış oluruz diğer türlü bildirim gelmiyor

Bat tarihim 20 nisan adetin 2. Günü iskenderun palmiye hastanesinde ozan turgut hocayla tüp bebek sürecine gireceğiz. 2026 içinde tüp bebek yaptıran var mı hem ücret hem süreç hakkında bilgi verir misiniz. Folikül takibi+opu+ transfer 120 bin liraymış tabi ilaçlar hariç fiyat bu. İlaçlarla ne kadar tutar sizce
Ankara’da embriyo oluşumuna kadar 150bin bunun üstüde çıkabilir. Ucu açık yani sabit kalmaz ek tedaviler girebilir piezo vs gibi. İlaç parasına falan takılmayın ilk tedavide onu düşündüm önemli olan 20-30 fazla olsun sonuç önemli. Rapor herkese, her yerde çıkmaz. Şartları var. Şartları sağlayanlara çıkıyor.

Merhaba raporu nasıl çıkarttılar hemen. İskenderun’daki Dr mu rapor çıkarttı ?

Ben rapor işini doktoruma sordum da üniversite hastaneleri çıkarıyor ve şartları var herkese çıkmıyor dedi

Benim hafta sonu yumurta toplama olacak ilk denemem. Pcosum. Haziran başı transferim olacak bir aksilik çıkmazsa. Rapor da kendi kadın doğum doktorum özel bir hastanede. Yumurtalık takibi yapıyormuş gibi rapor yazıyor heyet onaylıyor ben ekstra bir şey yapmıyorum yani. Her hastane yapıyor mu bilmiyorum ama bir sorun özel bir hastaneyle görüşüp. Tüp bebek merkezleri reçete yazmıyor çünkü haplar bile ücretli oluyor. Ben tüm ilaçlarımı tüp bebek merkezine değil kendim devamlı gittiğim doktoruma yazdırdım. Bir de cevap verirken yorumla yaparsan bildirimleri kaçırmamış oluruz diğer türlü bildirim gelmiyor
Benimde ilk denemem bende 2 ilaç 2 iğne kullanıyorum
Folikul takibi 40bin toplama ve transfer 73bin izmirde özel bir hastanede

Letu 2.5 mg
Tarlusal 5 mg
Menapur iğne 75 mg
Gonal f 900 (225 günde)

İlaçlarım bunlar

Back
X