- 14 Haziran 2014
- 373
- 67
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
SLM KIZLAR ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDENLER, GİDECEK OLANLAR VEYA YAKIN TARİHTE GİTMİŞ OLANLAR TECRÜBELERİNİZ LÜTFENN..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım önümüzdeki ay.Doktorum Münire Erman Akar.SLM KIZLAR ANTALYA TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDENLER, GİDECEK OLANLAR VEYA YAKIN TARİHTE GİTMİŞ OLANLAR TECRÜBELERİNİZ LÜTFENN..
olsun bakalım :) sorun değil cnm.. şimdi şöyle yapalım..hangi tüp bebek merkezi? birde sorun neydi sizin? bilgi amaçlı yazabilirsin tabikide.. :)Aa pardon Antalya tüp bebek merkezi diye bir yer var sanırım.ben Antalyayı görünce hemen cevap yazdım.orayı bilmiyorum ama Antalyalıyım ve tüp bebek düşünüyorum olur mu?:))
Niye ısınmadınki ? Kimle görüştün peki Antalya tüp bebek te? Bende gelecek tüp bebek merkezi yle görüşmüştüm orasi da bana güven vermedi..ben daha antalya tüp bebek merkezi yle gorusmedim ama drum vitale de onunla başlayıp mecbur antalya tüp bebek devam edicemslm , ben bugün adetimle birlikte tedaviye başladım , ilk denemem , ama ben gelecek tüp bebek merkezini seçtim , iki merkezle de görüşmüştüm ama gelecek bana daha fazla güven verdi , antalya tüp bebek merkezine çok ısınamadım ben
Buarada cnm tedavin hayırlı olsun. Hangi ilaçları kullaniosunslm , ben bugün adetimle birlikte tedaviye başladım , ilk denemem , ama ben gelecek tüp bebek merkezini seçtim , iki merkezle de görüşmüştüm ama gelecek bana daha fazla güven verdi , antalya tüp bebek merkezine çok ısınamadım ben
Mete beyle bende görüştüm o da bana güven vermemişti neyse kişiden kişiye degisir hakkında hayırlısı olsun cnm.sorun neydi sizin ?antalya tüp bebekte kemal özgür ile görüştük , ezberlenmiş cümlelerle baştan savar gibi konuşuyordu bizimle , bi de kan ve hormon testlerini bizim merkezimizde yaptırmalısınız gibi cümleler kullanınca soğudum oradan
gelecek tüp bebekte mete ışıkoğlu ile görüştük ve her sorumuza sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi ve güvenimizi kazandı
Batu bey memorial çok iyidir bikaç arkadaşım gitti hayırlısı olsunslm arkadaslar bizde yakın zamanda tüp bebek deneyeceğiz antalya memorial hastanesi tüp bebek merkezi hakkında bilginiz var mı acaba ?
inşallah canım cumartesi ön görüşme için gidicez hayırlısı bakalım fiyat olarak diğerlerinden farklı mı bilginiz varmı acabaBatu bey memorial çok iyidir bikaç arkadaşım gitti hayırlısı olsun
batu bey çok ilgili uzun uzun anlatıyor..fiyat olarak biraz diğer merkezlerden pahalı..benim bi arkadaşım gitti çok memnun kalmıştı..ayrıca bi kaç kişiden daha duydum..bende oraya gideicektim ama vitalede laparoskopi oldum o yüzden orda devam edicem ve antalya tüp bebek merkezi..ama sgk anlaşması başlamış memorialda ..tüp bebek raporun varsa bilgin olsun..inşallah canım cumartesi ön görüşme için gidicez hayırlısı bakalım fiyat olarak diğerlerinden farklı mı bilginiz varmı acaba
cnm buarada yanlış anlama beni..ben daha kemal beyle görüşmedim..antalya tüp bebek çok yoğun ve iyi bir merkez dediklerine göre..ama mete beyde benim laporoskopi olmam gerekiodu..olsanda olur olmasanda olur. önce laparoskopi olmadan deneriz sonra olmazsa laparoskopi yaparız sonra yine deneriz vsvs gibilerinden konuştu..bende ondan soğudum..antalya tüp bebekte kemal özgür ile görüştük , ezberlenmiş cümlelerle baştan savar gibi konuşuyordu bizimle , bi de kan ve hormon testlerini bizim merkezimizde yaptırmalısınız gibi cümleler kullanınca soğudum oradan
gelecek tüp bebekte mete ışıkoğlu ile görüştük ve her sorumuza sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar cevap verdi ve güvenimizi kazandı
batu bey çok ilgili uzun uzun anlatıyor..fiyat olarak biraz diğer merkezlerden pahalı..benim bi arkadaşım gitti çok memnun kalmıştı..ayrıca bi kaç kişiden daha duydum..bende oraya gideicektim ama vitalede laparoskopi oldum o yüzden orda devam edicem ve antalya tüp bebek merkezi..ama sgk anlaşması başlamış memorialda ..tüp bebek raporun varsa bilgin olsun..
cevap için sağol canım seninde tedavin hayırlı olsun allah yardımcımız olsun inş.batu bey çok ilgili uzun uzun anlatıyor..fiyat olarak biraz diğer merkezlerden pahalı..benim bi arkadaşım gitti çok memnun kalmıştı..ayrıca bi kaç kişiden daha duydum..bende oraya gideicektim ama vitalede laparoskopi oldum o yüzden orda devam edicem ve antalya tüp bebek merkezi..ama sgk anlaşması başlamış memorialda ..tüp bebek raporun varsa bilgin olsun..
Mrb cnm.neden memnun kalmadın yazarmisin ? Hadi ali bey çok yoğun ama antalya tüp bebek merkezi de mi öyle? İlgulenmiyorlarmi neler yaşadın anlatir misinmrhb arkadaslar.bende bundan 3 sene once vıtale alı fuata gıtmıştı. tup bebek dedi ve antalya tup bebege yönlendirdi..benım doktorum hasan beydi...Ama maalesef ne alı beyden nede hasan byden memnun kaldım...hiç birisi ne ilgiliydi nede açıklama yapıyordu..geçen sene tıp fakultesıne devam ettım.3 ay sonra tekrar baslıcam tedavıme. Tıp ta tup bebek merkezi gayet guzel ve ilgililer...
ben her iki tüp bebek merkeziyle de görüştüm: gelecek tüp bebek ve antalya tüp bebekBakanlar cevap yazarmısınızz?? bu kadar yoğun bir merkez neden kimse cvp yazmıyor..