- 5 Nisan 2025
- 27
- 19
- 3
- 34
Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgürKızlar Antalya da 3 tüp bebek merkezi var özel bu merkezlerde sanırım ims yok buralarda tüp bebek yaptırıp memnun kalan oldu mu erkek infeelitesinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalya tüp bebek merkezi Kemal özgürKızlar Antalya da 3 tüp bebek merkezi var özel bu merkezlerde sanırım ims yok buralarda tüp bebek yaptırıp memnun kalan oldu mu erkek infeelitesinde
Merkez olarak orayı pek beğenmiyorlarAntalya tüp bebek merkezi Kemal özgür![]()
Benim enerjim tuttu ya Kemal beyde hande hanımda çok tatlı kendimi güvende hissettim Isparta da bitane tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm onun öncesinde berbattı doktor tamamen ticarethane gibiydiMerkez olarak orayı pek beğenmiyorlar
Doğrudur memeorieli çok öneriyorlarBenim enerjim tuttu ya Kemal beyde hande hanımda çok tatlı kendimi güvende hissettim Isparta da bitane tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm onun öncesinde berbattı doktor tamamen ticarethane gibiydi
Hakan kaya mı ?Benim enerjim tuttu ya Kemal beyde hande hanımda çok tatlı kendimi güvende hissettim Isparta da bitane tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm onun öncesinde berbattı doktor tamamen ticarethane gibiydi
Ben de kemal Özgür ile tedaviye başlamayı düşünüyorum. Doktor beyin Cv'si çok iyi. Kız arkadaşım da onda tüp bebek yaptırdı. İlkinde tuttu. Benim daha önce kayıplarım var pgtli yaptırmak istiyorum onda da biyogen ile çalışıyorlarmışBenim enerjim tuttu ya Kemal beyde hande hanımda çok tatlı kendimi güvende hissettim Isparta da bitane tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm onun öncesinde berbattı doktor tamamen ticarethane gibiydi
Mesajı henüz gördümHakan kaya mı ?
Benim 12. hafta olacak cuma randevum var umarım her şey yolundadır Kemal beyden çok memnun kaldık umarım size de şifa olur ne zaman başlayacaksınızBen de kemal Özgür ile tedaviye başlamayı düşünüyorum. Doktor beyin Cv'si çok iyi. Kız arkadaşım da onda tüp bebek yaptırdı. İlkinde tuttu. Benim daha önce kayıplarım var pgtli yaptırmak istiyorum onda da biyogen ile çalışıyorlarmış
Birkaç gün sonra adet olmayı bekliyorum. Kemal hoca adetin 2. Günü gel dedi. Öncesinde yapılması gereken testler varmış yarın gidip kan vereceğiz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim aminnBenim 12. hafta olacak cuma randevum var umarım her şey yolundadır Kemal beyden çok memnun kaldık umarım size de şifa olur ne zaman başlayacaksınız
Hadi hayırlısı olsun inşallah, hangi ildesinizBirkaç gün sonra adet olmayı bekliyorum. Kemal hoca adetin 2. Günü gel dedi. Öncesinde yapılması gereken testler varmış yarın gidip kan vereceğiz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim aminn![]()
Burdur/karamanlı da yaşıyorum. Siz ısparta'da mısınız?Hadi hayırlısı olsun inşallah, hangi ildesiniz
Evet ıspartadayım ben, eğer transfer yapay siklusta yapılacak olursa elimde Estrofem ve Progestan var kullanılmamış bu tarafa yolunuz düşerse verebilirim sizeBurdur/karamanlı da yaşıyorum. Siz ısparta'da mısınız?
Teşekkür ederim aklımda bulunsun ihtiyaç olursa alırım sizden çok sağ olunEvet ıspartadayım ben, eğer transfer yapay siklusta yapılacak olursa elimde Estrofem ve Progestan var kullanılmamış bu tarafa yolunuz düşerse verebilirim size
Rica ederim ne demek inşallah en kısa zamanda güzel haberinizi alırızTeşekkür ederim aklımda bulunsun ihtiyaç olursa alırım sizden çok sağ olun
Merhaba ,erkek faktörü var mıydıMerhaba hanımlar, bende Antalya tüp bebek merkezi Kemal beyde tedavi oldum ve çok memnunum. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Kemal hoca olmadığı zamanlarda Hande hanım ilgilendi ve o çok profesyonel bir doktor ve çok cana yakın... ekibinden herkes de çok iyiler Bana göre. Ben 25 ağustosta transfer oldum doğal siklusta sadece coraspin ve folik asit kullandım, transferden bir kaç gün önce de progesteron fitil kullanmaya başladım. Transfer sonrasında da 3. Gün ovitrelle iğne yarım doz olarak vurundum. Şimdi çarşamba günü kan vereceğim bakalım tutunmuş mu benim ikizlerim
Erkek faktörü yoktu bende rezerv azlığı vardı. Laboratuar konusunda bilgim yok maalesefMerhaba ,erkek faktörü var mıydı
Labta hangi teknikler kullanıldı bilginiz var mı
Merhaba, kan sonucunuz nedir?Merhaba hanımlar, bende Antalya tüp bebek merkezi Kemal beyde tedavi oldum ve çok memnunum. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Kemal hoca olmadığı zamanlarda Hande hanım ilgilendi ve o çok profesyonel bir doktor ve çok cana yakın... ekibinden herkes de çok iyiler Bana göre. Ben 25 ağustosta transfer oldum doğal siklusta sadece coraspin ve folik asit kullandım, transferden bir kaç gün önce de progesteron fitil kullanmaya başladım. Transfer sonrasında da 3. Gün ovitrelle iğne yarım doz olarak vurundum. Şimdi çarşamba günü kan vereceğim bakalım tutunmuş mu benim
Merhaba 291.73 çıktı sonucum. 10. Gün olmuştu dün. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştum.Merhaba, kan sonucunuz nedir?![]()
Ayy gözünüz aydın, adınıza çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kavuştursunMerhaba 291.73 çıktı sonucum. 10. Gün olmuştu dün. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi olmuştum.