• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Urolog Önerisi

Kesinlikle doğruyu düşünüyorsunuz bizde tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimiz ay güzel haber aldık Beslenme ve takviyelerin çokça faydasını gördük Dr Murat Mermerkayanın verdiği listeleri uyguladık Bütün belgeleri toplamıştık ücreti hazırlamıştık sadece regl olmamı bekliyorduk tüp bebek ilaçlarına başlamak için Zçok şükür Rabbim ol deyince oluyor umudunuzu yitirmeyin eşiniz sigara kullanıyorsa ilk yapması gereken onu bırakmak olsun

Selamlar çok geçmiş olsun, Antalya’da değil ama Antep’te önerebilirim, op Dr Murat MERMERKAYA, online görüşme yapıyor dilerseniz bir görüşün biz faydasını gördük hamdolsun
Sizler mikrotese mi oldunuz. Takviye ve beslenmeden sonra?

Kızlar Allah razı olsun sizden. Şu an iş için antepteyim zaten. Vaktim kısa ama imkan yaratabilirsem fikir alacağım ya da online görüşme görüşeceğim. Sağlıcakla alın bebeklerinizi bu hocaya nasıl ulaşabilirim özelden yazar mısınız?
Instagram sayfasında numara olacaktı oradan iletişime geçebilirsin takviyeli ilaçlarla beraber gündelik hayatınızda değiştirmeniz gereken her şeyi anlatıyor aklınıza takılan her şeyide sorabiliyorsun biz çok memnun kaldık inşallah sizede merhem olur

Instagram sayfasında numara olacaktı oradan iletişime geçebilirsin takviyeli ilaçlarla beraber gündelik hayatınızda değiştirmeniz gereken her şeyi anlatıyor aklınıza takılan her şeyide sorabiliyorsun biz çok memnun kaldık inşallah sizede merhem olur
Buldum numarasını teşekkürler

Şu an nedir durumunuz transfer oldunuz mu

keçiboynuzunu nasıl kullandınız? Fsh yükseltiyor dendi de onu merak ettim. Hergün bir tatlı kaşığı alsak 2 hafta kullansa bir hafta ara verse yine hormon bozar mı acaba. Egecan hoca hangi hastane hangi şehirde? Biz genetik testi vermeden herhangi bir tedaviye başlamayı doğru bulmuyoruz. Belki çok farklı bir durum vardır bilemiyoruz ki. Öncelikli hedefim doğal yoldan çıkış o olmasa bile mikrotesede kaliteli sperm bulunmasını istiyoruz. Siz ne zaman olacaksınız mikrotese yoksa normal çıkış için mi bekliyorsunuz
Egecan şerefoğlu istanbul fertijinde . Prof ben onun eğitimine güvendim. İlgisi az ama biraz. Mesela testeron 8 olmaı 11 oldı , e2 maks 45 olmaı 146 oldu. İğneyi mi azaltsak e2 çok yüksek dedim müsterih olun dedi, olamıyorum 😁😁 keçiboynuzunı kaynattım 4-5 adet bi hafta sabah içti bi hafta bi kaşık pekmezini yedi. Her gün havuç suyu içti. Fsh 27 idi yükelmedi hiç. Arı sütü polen yiyo bir kaşık . Çok bunaltıcı ama onlar için her gün bişeyler yemek zorunda olmakzaten bizim 4 ay geçti öğreneli çok düzenli olamıyorsunuz yeme içme konusunda. İğneye başlado 1 ayda fsh 0.6 oldu çok takmayın fsh yüksekliğine.

Egecan şerefoğlu istanbul fertijinde . Prof ben onun eğitimine güvendim. İlgisi az ama biraz. Mesela testeron 8 olmaı 11 oldı , e2 maks 45 olmaı 146 oldu. İğneyi mi azaltsak e2 çok yüksek dedim müsterih olun dedi, olamıyorum 😁😁 keçiboynuzunı kaynattım 4-5 adet bi hafta sabah içti bi hafta bi kaşık pekmezini yedi. Her gün havuç suyu içti. Fsh 27 idi yükelmedi hiç. Arı sütü polen yiyo bir kaşık . Çok bunaltıcı ama onlar için her gün bişeyler yemek zorunda olmakzaten bizim 4 ay geçti öğreneli çok düzenli olamıyorsunuz yeme içme konusunda. İğneye başlado 1 ayda fsh 0.6 oldu çok takmayın fsh yüksekliğine.
Evet haklısınız ama bir taraf düzelrilirken diğer taraf bozulsun istemiyorum. O yüzden titizim birazcık. Doktoru not aldım teşekkür ederim

Sizler mikrotese mi oldunuz. Takviye ve beslenmeden sonra?
Bizim varikoseldi, ameliyat oldu eşim sonra bu Dr u bulduk takviyelerle değerlerini epeyce toparladı şükür, biz de tüp bebek sürecindeyiz şu an, transfer için bekliyoruz, Rabbim kucaklarımızı bu sevinçle doldursun sağlıkla kolaylıkla inşallah

Bizim varikoseldi, ameliyat oldu eşim sonra bu Dr u bulduk takviyelerle değerlerini epeyce toparladı şükür, biz de tüp bebek sürecindeyiz şu an, transfer için bekliyoruz, Rabbim kucaklarımızı bu sevinçle doldursun sağlıkla kolaylıkla inşallah
Anladım sizinki biraz daha farklı bizden. Amin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar eşimin hormon testini yorumlayabilir misiniz ?

30298.webp

Kızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?
3 yıldır azospermiyle uğraşan biri olarak söylüyorum asla microtese olmayın yada en çareniz olsun ilk tanıyı aldığımız da eşimi direk ameliyat günü verdiler olumsuz oldu farklı bi merkez de tedaviyle bi 6 deneyip sonra tekrar ameliyat ettiler yine olumsuz oldu ve çocuğunuz olmaz dediler başka bi merkez de direkt olarak sizin gibi olupta yurtdışında bile sonuç alan hasta yok evlat edinin dediler ( hikayemizi dinleyince ve ameliyat raporuna göre ) daha sonra yine burdan Ankara alife hastanesini duyduk İstanbul’da yaşıyoruz gidelim ne kaybederiz dedik ve allahıma şükürler olsun tedaviden 9 ay sonra normal yolla sperm çıkışları oldu ilk defa embriyolarımız oldu fakat eşimde bende genetik SMA taşıyıcısıyız ve embriyolar genetik analizde sma hastası çıktılar transfer olamadım

3 yıldır azospermiyle uğraşan biri olarak söylüyorum asla microtese olmayın yada en çareniz olsun ilk tanıyı aldığımız da eşimi direk ameliyat günü verdiler olumsuz oldu farklı bi merkez de tedaviyle bi 6 deneyip sonra tekrar ameliyat ettiler yine olumsuz oldu ve çocuğunuz olmaz dediler başka bi merkez de direkt olarak sizin gibi olupta yurtdışında bile sonuç alan hasta yok evlat edinin dediler ( hikayemizi dinleyince ve ameliyat raporuna göre ) daha sonra yine burdan Ankara alife hastanesini duyduk İstanbul’da yaşıyoruz gidelim ne kaybederiz dedik ve allahıma şükürler olsun tedaviden 9 ay sonra normal yolla sperm çıkışları oldu ilk defa embriyolarımız oldu fakat eşimde bende genetik SMA taşıyıcısıyız ve embriyolar genetik analizde sma hastası çıktılar transfer olamadım
Öncelikle dilerim en kısa zamanda alıesınız bebeğinizi kucağınıza. Tese gibi bir düşüncemiz yok şu an için. Genetik testi gelene kadar durmaya karar verdik bu süreç içinde her şeyi araştırıyor olacağım ben de

Detaylı vermedik bir kez öxel hastanede verildi. Mikro cerrahi derken tese den bahsetmiyorsunuz değil mi? Varikoseli mi mikro cerrahi ile olsun?
Detaylı sperm testi verin yıkamalı mı ne oluyor özel bakıyorlar varikoseli micro cerrahi yöntemiyle olun

Detaylı sperm testi verin yıkamalı mı ne oluyor özel bakıyorlar varikoseli micro cerrahi yöntemiyle olun
Ultrasonda yatarak bakmışlar. Dün konuştuğum doktor ayakta bakılsın çift taraflı olabilir dedi. Aynen micro olacak eğer olsun derlerse

Biz de eşim ile 4 yıl azospermi ile uğraştık 1 varikosel 2 Micro tese oldu ve kuyruklu sperm oluşmadı. Sadece şunu söylemek isterim ürologdan ziyade bir androlog ile görüşün. Bu konu üzerine yoğunlaşan doktorlar androloglar.

Alife Ankara Etimesgutta olan mi ? Hangi sebeple azospermi olduğunu biliyor musunuz doktorun ismi ne ?

Back
X