- Emoji Skoru
- 3.700
- Puanlar
- 133
İncir için mi ısırgan için mi dedi?Hocamız ısrarla önermişti hem kadın hem erkek kullansın dedi hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncir için mi ısırgan için mi dedi?Hocamız ısrarla önermişti hem kadın hem erkek kullansın dedi hatta
Ispartada bildigim var çok iyi çogu kişinin olduKızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?
Eşim ıspartalı zaten ismi nedir doktorun? Azosperm konusunda iyi miIspartada bildigim var çok iyi çogu kişinin oldu
Eşimde 10 yaşında fln inmemiş testis ameliyatını olmuş o sebeple çıkış olmuyor .nasıl bir tedavi uyguladi vaktiniz varsa anlatır mısın?Çocuk yaşta gördüğü kemoterapi nedeniyle. Genetikler temiz mesut tül ürolog ve Semra sertyel sperm testlerine bakan Embriyolog la ilerledik mucize gibi bişeydi kesinlikle tavsiye ederim
Merhabalar uygulamaya girince bilgi verebilir misiniz?Ispartada bildigim var çok iyi çogu kişinin oldu
Aminn inşallah hepimizin yardımcısı olsun. Allahtan umut kesilmez demişler. “Ol” derse olur. Umarım bulunur bir-iki tane de olsa yumurtanız. Bize de bir tane sperm yetiyor ama yok işte şimdilik. Tüp bebeğe bile başlayamıyoruz. Hiç böyle bir şey ile sınanacağım aklıma gelmezdi. Çok istiyordum anne olmayı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Dua edelim birbirimizeAllah yardımcınız olsun. bende bekarım 38 yaşındayım. fsh ım 95 çıktı. bir anda yumurtalarımın bittiğini öğrendim. istanbulda bahçeci tüp bebek merkezi var. bir kaç farklı kişi önerdi. 1 aydır oraya gidiyorum. bulunduğunuz yerde var mı bilmiyorum ama telefonla bile yardımcı oluyorlar bir çok konuda. umarım faydası olur. ramazanın hürmetine dua ediyorum. hakkınızda hayırlı olanı Rabbim sizlere nasip etsin en kolay ve güzel şekilde.
benim durumumda şu. yumurtam varsa dondurulması ve gelecekte bebek sahibi olabilmem (yüzde 5 gibi bir ihtimal maalesef) için fsh düşürmek için ilaç verdiler. ilk ayın sonunda yumurta görünmedi maalesef. hayırlısı Allahtan.
Merhaba hangi tedaviler uyguladı size hangi ilaçlar başka bir şey yaptınız mı bilgi rica ederizÇocuk yaşta gördüğü kemoterapi nedeniyle. Genetikler temiz mesut tül ürolog ve Semra sertyel sperm testlerine bakan Embriyolog la ilerledik mucize gibi bişeydi kesinlikle tavsiye ederim
Benimde eşimde varikosel vardı bir defa normal ameliyat oldu bir defa da varikosel anjiyo oldu Ankara Bilkent Hastanesi'nde sperm sayısı felan iyi ama hızı düşük hala istenilen seviyede değil şimdi aşılama yaptırdık 10. günündeyiz inşallah siz bizim yaşadıklarımızı yaşamadan Bebek sahibi olursunuzBahçeçiyi de biliyorum ancak şu an önceliğimiz tese ameliyatı değil. Eşimin varikoseli de var önce o ameliyatı olsun dedik. Belli mi olur belki çıkış olur o ameliyattan sonra. Dün doktor sizin yaşınız gençmiş ben yerinizde olsam önce varikoseli denerdim dedi. Bir yıldır bekliyordum zaten gerekirse beklerim yine, yeterki sonu güzel olsun![]()
Bizim varikosel ile çözülmüyor maalesef eşimin sperm testinde sperm çıkmadı. Sperm bulunabilirse tüp bebeğe başlayacağız. Dua edelim birbirimizeBenimde eşimde varikosel vardı bir defa normal ameliyat oldu bir defa da varikosel anjiyo oldu Ankara Bilkent Hastanesi'nde sperm sayısı felan iyi ama hızı düşük hala istenilen seviyede değil şimdi aşılama yaptırdık 10. günündeyiz inşallah siz bizim yaşadıklarımızı yaşamadan Bebek sahibi olursunuz
İnşallah Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmazBizim varikosel ile çözülmüyor maalesef eşimin sperm testinde sperm çıkmadı. Sperm bulunabilirse tüp bebeğe başlayacağız. Dua edelim birbirimize
Doktorunuz kimdi mersindeKeşke Mersin'de olsaydınız. Eşimin varikosel ameliyatından 1 ay sonra hamile kaldım. Doktorumuz çok iyiydi. İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz![]()
merhaba eşimde aynı şekildeydi biz antalya tüp bebek merkezinde çocuk sahibi olduk daha önce Memorial'e gittik her türlü TESE olması gerektiği söylendi. Size de bol şans.Kızlar herkese merhaba,
Eşimin sperm testinde azospermi sonucunu aldık. Fsh’ı da 22 çıktı maalesef. Bunlara ek olarak varikosel grade 2 çıktı. Antalya’da çok iyi bir urolog’a ihtiyacımız var. Hem özel hem devlet takipli olmak istiyoruz. Lütfen yardımcı olun gidip memnun kaldığınız doktor var mıdır?
Tese mi oldu eşiniz?merhaba eşimde aynı şekildeydi biz antalya tüp bebek merkezinde çocuk sahibi olduk daha önce Memorial'e gittik her türlü TESE olması gerektiği söylendi. Size de bol şans.
Merhabalar inşallah güzel haberler alırsınız tedaviniz şuan hangi aşamada bizde a life a gitmeyi düşünüyoruzMerhaba bende aynı dertten muzdarip olarak sürecimi anlatayım belki rehber olur. Eşimle azosperm tanısı aldıktan sonra tüm testlerimizi yaptırdık. Ne genetik ne hormon hiç bir sorun yok, o fsh falan hep ilaçla düzeliyor korkmayın. En iyisi olduğunu düşündüğümüz bir merkezde tüp bebek tedavisine başladık. Eşime 3 aylık klomen tedavisiyle teseye yatırdılar. O kadar ümitli konuştu ki doktor Ped aboneliklerimi bile iptal ettim düşünün. Sonuç hüsran, hiç sperm bulunmadı. Dünyam başıma yıkıldı ne yedim ne içtim bilmiyorum. Bir şekilde toplarlardık. 3 ay sağlıklı beslenmeyle kilo verdik hayat düzeni oturttuk. Bu süreçte telegram ve whatsapp gruplarından infertilite gruplarına ulaştım ve iki doktor arasında kalmıştım. Kesin kararla bir ay önce ankara Alife Mesut tüle başladık. Kendisi müthiş bir embryologla çalışıyor. Sperm öncül hücrelerimizde seviyelerimizi öğrendik ve sd4 (spermden bir önceki evre) sonucunu gördük. Şimdi daha umutluyuz. Biz çabalamaya karar verdik. Biz tedbirimizi alacağız ve Allah ne derse onu yaşayacağız.
Merhaba Kaan hocadan memnun musunuz bizde eşimde gidecekBelki destek ve takviye ile bir şeyler olabilir eşime 2. Tese öncesi prp yapıldı Kaan hoca yaptı yuvarlak hücre olunca sanırım kuyruk olmuyor kuyruk olmayınca da yumurtaya giriş yapılamıyor onu laboratuvar ortamında yapabilirler zaten döllenme sonrası kuyruk dışarıda kalıyor. Ama yuvarlak hücrenin de evreleri oluyor işte. Ona göre bir yol izleniyor.
Merhaba beslenmede neler öneriyorKesinlikle doğruyu düşünüyorsunuz bizde tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimiz ay güzel haber aldık Beslenme ve takviyelerin çokça faydasını gördük Dr Murat Mermerkayanın verdiği listeleri uyguladık Bütün belgeleri toplamıştık ücreti hazırlamıştık sadece regl olmamı bekliyorduk tüp bebek ilaçlarına başlamak için Zçok şükür Rabbim ol deyince oluyor umudunuzu yitirmeyin eşiniz sigara kullanıyorsa ilk yapması gereken onu bırakmak olsun