Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar 22 şubatta vitalede ilk aşılamamı yaptırdım doktorum ali fuat bey. orda aşılama yaptıran varmı başka acaba..
selam saadet aşılaman hayırlı olsun,bende 1 şubatta ilk aşılamamı yaptırmıştım,sinan kurşun benim doktorum fakat malesef aşılamam tutmadı işallah seninki tutar..mart ayı içinde 2. aşılama için tekrar tedaviye başlıcaz...Ali fuat bey cok ıyı dıyolar sen memnunmusun doktorundan?
canım ali fuat bey çok iyi fakat yoğunluktan fazla ilgilenemiyo ben biçok doktora gittim fakat yoğunluğuna göre en iyisi o tavsiye ederim yani
yarın test günüm tatlım fakat sağlık ocağında bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonuç her halükarda yarın öğrencem canım
ayyyy :))) İşallah hamilesindirr canım:)) test günününe kadar hastalanmadığına göre bana tutmuş gibi geldi hadii işallahh bakalım...
canım benim ağzından bal damlıyo inşallah sende tez zamanda güzel haberlerini bana verirsin:))))
Aminnn Aminnn Allahım isteyen herkese nasip etsinn....canım sonucunu yazarsan sevinirim takip edicem...
maleseff negatif çıktı sonuç ikinci aşılama yapılacak adetimi bekliyorum canım
offf , cok üzüldüm canım valla yaaa, sende üzülme Allah hayırlısını versin böylesi hayırlıymış öyle düşün..2. aşılamanın 1. aşılamaya göre tutma yüzdesi daha büyük diyo herkes,bende 1 hafta sonra tedaviye başlıcam allah izin verirse.. seninin için de benim içinde Allah kolaylık versin canım ..bakarsın 2.de hamile kalırız. Allah aratmasın işallah..bebiş olana kadar tedaviye devamm..
merhaba arkadaşlar, bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum.özel hastaneler fiyatları hakkında bana bilgi verir misiniz?.ne kadara mal oldu size?
merhaba canım benim 1. aşılamam da ilaçlar 450 tuttu,aşılamanın fiyatıda 250 ,çatlama iğnesi de 75tl almıştık canım.aşağı yukarı 1000 tl harcamıştık.