ANTALYA VİTALE HASTANESİNDE ayrintili ultrason ve dogum

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
Arkadaslar, Antalya vitale hastanesinde ayrintili ultrason cektirenler ve dogum yapanlar bilgi verirmisiniz ucret nasildiilgi alakadan memnun kaldiniz mi? sezeryanda anestezi nasildi agriniz kac gunde gecti yara iyilesme sureci hakkinda bilgi verirmisiniz?

Ben o hastaneye gitmedim hiç fakat bir tanıdığımız 24 eylülde doğum yaptı genel anestezi ile 750 Tl ödemiş memnun kalmıştı hastaneden drdan.

canım komsum orda doğum yaptı sezeryanla fakat fiyat konusunu bilemicem.DOKTORU SİNAN BEY di ve cok memnun kaldığını söylemişti umarım yardımcı olabilmişimdir....
RABBİM TEZ VAKİTTE BEBEGİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN....

Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler hanimlar bende iki hafta sonra vitalede ayrintili ultrasona giricem buraya yazarim merak edenler icin

Bugun vitale de ayrintili ultrasona girdim. Radyoloji uzmani bakti normal kontrollrimden farkli birsey yoktu goruntu ayniydi siyah beyazdi. Rahimagzi uzunlugumu olcmedi. Zaten vitalde doktorumda bu sekilde bakiyor diyebilirim. Ben bebegin ellerinin parmaklarinin yuzunun daha net gorunecegini sanmistim oyle olmadi. Tabi baska merkezlerde nasil oluyor bilmiyorum ama zaten benim doktorum her seferinde ayrintili ultrason yapiyormus. Merak edenler icin bunlar benim gozlemlerim.

Arkadaşlar Vitalede 2 hafta önce detaylı ultrason çekildi 150 TL Ücret alınıyor ama ben hiç memnun kalmadım.Zaten doktorunuzla
aynı incelemeyi yapıyor yaklaşık 15 dakika sürüyor resmen para tuzağı

Arkadaşlar Vitalede 2 hafta önce detaylı ultrason çekildi 150 TL Ücret alınıyor ama ben hiç memnun kalmadım.Zaten doktorunuzla
aynı incelemeyi yapıyor yaklaşık 15 dakika sürüyor resmen para tuzağı

taus dr un kim ben ali fuat a gidiyorum. boş yere ayrıntılıya girmişim bende dr da aynı ayrıntılıdaki gibi bakıyodu zaten

epidural anestezi ile sezaryen oldum. dr um ali fuat beydi . anestezi uzmanı rengin hanımı çok sevdim. ameliyathanede beni karşılayanlar kat hemşiresi hepsi güleryüzlülerdi. lavman yapmadılar odada ilk önce serum taktılar ardından sondamı taktılar. sonda rahatsız edici bişey . ameliyathaneye indirildim belden uyuşturulunca sondayı hissetmedim tabi. bebek çıkarken karnıma bastırıldığında ağrı hissettim ama buda kısa süreliydi. ücret 750 tl idi odamızdanda memnun kaldık.
genel olarak fena değildi. özel hastanedde olması gerekenler bunlar zaten. ameliyat yerimde dikiş kullanılmamış yapıştırma yaptılar. ameliyatım öğleyin 12 gibi oldu. akşam saat yedide ilk kez ayağa kaldırdılar. ondan önce çubuk kraker ve meyve suyu içtim.tabi yeme içmeye izin vermelrini bekledim. ameliyattan bikaç saat sonra odaya hemşire gelip karnıma bastırdı bu şekilde kirli kanın çıkışını saglıyormuş canım çok yandı tabi. sorunuz olursa cevaplarım. aklıma gelenler bu kadar

slm arkadaslar bende bu hastaneye gitmeyi düşünüorum fakat kimi forumlarda kişilerin doktorlar tarafından mükemmeliyetciliğinden kimileride şikayetini dile getirmiş ne yapmalıyım sizce ?

Bende vitalide fiyatlar uygun diye duydum hatta gitmeyide dusundum ama sirf ucuz diye o hastaneye gitmem doktorlarindan memmuniyette cok onemli benim doktorum olimpos hastanesindeki dr s.serap tiryaki kendisinden memmunum sezaryana 2milyardan kapi aciyorlar normal dogum 1500 tl.

merhaba arkadaşlar. ben de yeni hamileyim. yaşama gittim ilk bebişimde bunda da 2dir gidiyorum ama vitaleye geçmeyi düşünüyorum. nerde okuduysam genelde memnuniyetten bahsedilmiş. umarım iyi olur.

bu konuyla ilgili bana özel mesaj yazan arkadaş;

canım özel mesaj yazamıyorum o yüzden buradan yazayım..umarım yardımcı olabilirim. Antalya Konyaaltı oturuyorum.Benim kendi doktorum Medstar Hastanesindeki Şerife Şeniz SÜPÜRTÜLÜ ama gebe kaldığımda doğum iznine ayrıldı dolayısıyla bende acıkta kalmıştım.Olimpos Hastanesi bize çok yakının tamamende yakın olduğu için tercih ettim. çünkü küçük bi hastane çok donanımlı değil 42TL muayene ücreti veriyordum normal doğumada 1500TL istiyorlardı.

Tıp Fakültesinde hemşire arkadaşım var o da doğum için hastane araştırıyordu Olimposu hiç beğenmedi doğumhanesini çok vasatmış yeni doğan yoğun bakımı falan yeterli değil...zaten devlet hastanesi gibi çok kalabalık adım atıcak yer olmuyor..
ben sırf doktorum doğum izninde ve yakın diye gittim.çok şükür medstardaki doktorum doğum izninden döndüde artık ona gidiyorum.hem hastaneden hemde doktorumdan çok memmunum.zaten büyük bi hastane yeni doğan yoğun bakım ünitesi falan var doğumhaneleri falanda çok iyi.normal doğum 1085TL.

olimpostaki Dr.Serap hanım hakkında bişi diyemem yani kötü bi tarafını görmedim ama hastane çok vasat sadece doktorun iyi olması yeterli değil ne yazıkki...

doğumda başımıza ne gelir nasıl bi doğum olur bilemeyiz.Allah'a emanetiz hepimiz ama en azından şartları daha düzgün bi yerde doğum yapmak daha akıllıca...

Selam arkadaşlar,
Bende Vitale Hastanesinden randevu aldım Ali Fuat Bey'den, herkes çok öneriyor en azından şimdiki doktorumdan iyidir sanırım.

Ali fuat beye gittin mi cnm

Merhaba :)
Yok gitmedim iptal ettirdim randevumu. Belli bir saat vermiyorlar çünkü. Gun içinde arayip bu bu saat aralıklarından hangisinde uygunsunuz diyorlar. Sanırım yogunluktan dolayı ama bana uygun bir randevu sistemi değildi :)

Merhaba :)
Yok gitmedim iptal ettirdim randevumu. Belli bir saat vermiyorlar çünkü. Gun içinde arayip bu bu saat aralıklarından hangisinde uygunsunuz diyorlar. Sanırım yogunluktan dolayı ama bana uygun bir randevu sistemi değildi :)
bana da uygun degil cnm :) kime gidiyosun simdi

asya7 .!.:
bana da uygun degil cnm :) kime gidiyosun simdi
Simdi Lara medical park Timur Uğurlu'ya gidiyorum. Cok da memnunum doktorumdan. Once baska doktordu ayni hastaneye gidiyordum yine. Ama memnun kalmadim. KK'da konuşurken bir bayan tavsiye etti bana da Timur Bey"i.. araştırdım internetten de yorumlarını okudum.. gercekten de cok memnunum.. siddetle öneririm :)

Simdi Lara medical park Timur Uğurlu'ya gidiyorum. Cok da memnunum doktorumdan. Once baska doktordu ayni hastaneye gidiyordum yine. Ama memnun kalmadim. KK'da konuşurken bir bayan tavsiye etti bana da Timur Bey"i.. araştırdım internetten de yorumlarını okudum.. gercekten de cok memnunum.. siddetle öneririm :)
Benim ikinci bebek ilk dogumdaki doktoruma gidiyorum.senin cinsiyet ne.ilk bebek mi

Back
X