- 3 Mayıs 2010
- 2.100
- 63
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Vitalede 2 hafta önce detaylı ultrason çekildi 150 TL Ücret alınıyor ama ben hiç memnun kalmadım.Zaten doktorunuzla
aynı incelemeyi yapıyor yaklaşık 15 dakika sürüyor resmen para tuzağı
Ali fuat beye gittin mi cnmSelam arkadaşlar,
Bende Vitale Hastanesinden randevu aldım Ali Fuat Bey'den, herkes çok öneriyor en azından şimdiki doktorumdan iyidir sanırım.
Ali fuat beye gittin mi cnm
bana da uygun degil cnm :) kime gidiyosun simdiMerhaba :)
Yok gitmedim iptal ettirdim randevumu. Belli bir saat vermiyorlar çünkü. Gun içinde arayip bu bu saat aralıklarından hangisinde uygunsunuz diyorlar. Sanırım yogunluktan dolayı ama bana uygun bir randevu sistemi değildi :)
Simdi Lara medical park Timur Uğurlu'ya gidiyorum. Cok da memnunum doktorumdan. Once baska doktordu ayni hastaneye gidiyordum yine. Ama memnun kalmadim. KK'da konuşurken bir bayan tavsiye etti bana da Timur Bey"i.. araştırdım internetten de yorumlarını okudum.. gercekten de cok memnunum.. siddetle öneririm :)asya7 .!.:bana da uygun degil cnm :) kime gidiyosun simdi
Benim ikinci bebek ilk dogumdaki doktoruma gidiyorum.senin cinsiyet ne.ilk bebek miSimdi Lara medical park Timur Uğurlu'ya gidiyorum. Cok da memnunum doktorumdan. Once baska doktordu ayni hastaneye gidiyordum yine. Ama memnun kalmadim. KK'da konuşurken bir bayan tavsiye etti bana da Timur Bey"i.. araştırdım internetten de yorumlarını okudum.. gercekten de cok memnunum.. siddetle öneririm :)