Bende antalyaya gelin geldik 8 aylık evliyim ve kimsem yokk burda esimden baska
Merhaba.
3 haftalık Evliyim. Alanyadan Antalya'ya gelin geldim. Her sey iyi hoş ama evde sıkılmaya başladım aksam esim gelince sorun yok fakat o işteyken sıkılıyorum. Arkadaşlarım alanyada kaldı. Burda kımseyi tanımıyorum. Çalışmakta istemiyorum. Benim durumumda olan var mı Antalyada?
Nasıl arkadas bulabilirim ben?
Ben antalya dayım hemde işsizim :/ gel banaMerhaba.
3 haftalık Evliyim. Alanyadan Antalya'ya gelin geldim. Her sey iyi hoş ama evde sıkılmaya başladım aksam esim gelince sorun yok fakat o işteyken sıkılıyorum. Arkadaşlarım alanyada kaldı. Burda kımseyi tanımıyorum. Çalışmakta istemiyorum. Benim durumumda olan var mı Antalyada?
Off offf antalya da iş olsaaEn guzel yontem çalışmak ancak istemiyorum demişsiniz. Kurslara katılmayı dusundunuz mu? Hem cevre edinir hem hobi sahibi olup bos vakitlerinizi degerlendirirsiniz.
Kepez tarafındaNerde oturuyorsunuz? :)
NeresindesinBende antalyaya gelin geldik 8 aylık evliyim ve kimsem yokk burda esimden baska
Varsak :)Neresindesin
Varsak :)
Yok ya . Laf olsun diye yazıyorlar .iy hadi 3-5 kişi oldunuz..buluşun kaynaşın...
Merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?