İlgi bağımlısı kayınvalide sorunu

Benimki de kendisi taşınacağı için evi ayıklarken atmaya kıyamadığı ama kullanmak da istemediği bi ton eşyayı ısrarla vermişti. En sinirimi bozan ise bir esnaf saatiydi. Hayır dediğim için beni pas geçip eşimi ikna etmişti. Ben adlandıramıyordum o zaman ama siz farkındasınız problemin. Hakkını yemeyeyim hiç aradınız aramadınız tribine girmez. Ama fırsat buldukça fikir beyanında bulunma ve ısrar etme huyu var maalesef. Ben de evin büyük çocuğuydum ve bu kadar akıl almaya alışık değilim eşim tek değil ama en küçükleri. Biraz bundan da kaynaklanıyor problem. Net bir tatışmamız da yok bizim. Eşinizle tartışmanızın bu dennli geniş kitleye yayılması yanlış olmuş. Sınırı ne yazık ki erkeklerin çizmesi gerekiyor.
Kesinlikle haklısınız, benim küçük odam içinde evde kullanmadığı kahverengi peluş halısını vermek icin eşimi aradı beni de değil eşimi 😂 o da yine hehe tamam dedi bi gittik paketlemiş halıyı bende gerek yok anne biz oraya beğenmistik zaten onu alıcaz dedim 🤷🏻‍♀️

Anlatırken bahsettiğim gibi o çocukları ben hic tanımadım görmedim ama her bayram mezarlarına giderim çiçeklerini dikiyorum bakıyorum acısını anlayabiliyorum ama 4 ay once canım babam vefat etti 4 yaşında kardeşim var benimde ben bir taraftan çalışırken bir taraftan annem kardeşim iyi olsun problemleri olmasın diye çabalarken ilgi görmüyorum diye yakınanda kendisiydi ben onun acısına sonsuz saygı duyup onu anlarken onun benim acıma asla saygısı olmadı kaldı ki cenaze zamanı yaptıklarını da unutmadım babam hastaneye kaldırıldı biz kocaelideyiz babamı boluda kaldırmıslar yolda giderken içmek için termosa çay demlemis :) o yüzden artık o konularda da iyi niyetimi pek bırakmadı maalesef
Başınız sağ olsun. Bende babamı 9 ay önce kaybettim kayinvalide babamın 7 sine bile gitmedi ve ben cocuklarimlan tek basima kaldım sehiir dışında yaşıyoruz ve bu cocuklsrlan ne yapıyor diye bir kere bile sormadı babam öldü 4 ay sonra eve geldi. Ben mesefemi korudum mesela hiç aramıyorum bayram seyran eşim ararken Bende kutlayip geçiyorum misafir gelip kaldığı zaman umursamamaya çalışıyorum bende kendi derdimi anlatıyorum ise bak aman hepsi mi aynı olur yahu hepsi aynı kumaş

Başınız sağ olsun. Bende babamı 9 ay önce kaybettim kayinvalide babamın 7 sine bile gitmedi ve ben cocuklarimlan tek basima kaldım sehiir dışında yaşıyoruz ve bu cocuklsrlan ne yapıyor diye bir kere bile sormadı babam öldü 4 ay sonra eve geldi. Ben mesefemi korudum mesela hiç aramıyorum bayram seyran eşim ararken Bende kutlayip geçiyorum misafir gelip kaldığı zaman umursamamaya çalışıyorum bende kendi derdimi anlatıyorum ise bak aman hepsi mi aynı olur yahu hepsi aynı kumaş
Bilmiyorum belki kötülük ama hayatımda verdiğim en zor sınavı o ve birkaç akrabası için aynısını yaşasın diye diledim içimden o da sınansın ama öbür dünyada değil bu dünyada bende görücem izliyicem napıcak diye. Basınız sağolsun bu arada ❤️

Bilmiyorum belki kötülük ama hayatımda verdiğim en zor sınavı o ve birkaç akrabası için aynısını yaşasın diye diledim içimden o da sınansın ama öbür dünyada değil bu dünyada bende görücem izliyicem napıcak diye. Basınız sağolsun bu arada ❤️
Teşekkür ederim. Bu kv milleti genelde akraba icin yaşıyor çoğu görmezden gelmek hayatınıza odaklanmak en güzeli

Ha birde başta anlam veremediğim kıskançlık olarak adlandırmak istemediğim bazı tuhaf davranışlar. Mesela benim evim az esyalı o da eve sürekli kendi evindeki saçma fazlalıkları bana yığmaya çalıştı ben az eşya seviyorum kalabalık güzel değil beğenmiyorum falan dedim bir ay icinde evini bosalttı kadın. Gitti kendine perde yaptırdı avizeler değişti vs bu arada da sürekli düğün masraflarından dolayı borçları sayıyor ama. Mesela kendisi tesettürlü dikkat cekmemesi icin acık renk giymiyormus hep öyle diyordu bende bahar aylarında ve yazın genelde krem, bej ve beyaz pantolon giyerim bayramda beyaz pantolon almıs kendine sonradan bende de görünce sen bunu yeni mi aldın var mıydı bu pantolonun diye soruyor hayır ben mi fesat dusunuyorum yanlıs anlıyorum yoksa bu davranısların tamamı normal mi?
Oğlu sürekli dert çıkartsın her aradığında maddi olarak yardım istesin anında kaçar aramaz sormaz 😂

Back
X