Antalya ya gelin gelen var mı?

ttuuba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
15
3
8
Merhaba.
3 haftalık Evliyim. Alanyadan Antalya'ya gelin geldim. Her sey iyi hoş ama evde sıkılmaya başladım aksam esim gelince sorun yok fakat o işteyken sıkılıyorum. Arkadaşlarım alanyada kaldı. Burda kımseyi tanımıyorum. Çalışmakta istemiyorum. Benim durumumda olan var mı Antalyada?
Nasıl arkadas bulabilirim ben?

En guzel yontem çalışmak ancak istemiyorum demişsiniz. Kurslara katılmayı dusundunuz mu? Hem cevre edinir hem hobi sahibi olup bos vakitlerinizi degerlendirirsiniz.

Yakinsiniz yine gorusursunuz millet cok uzaga gidiyo uzulme. Zaten daha yeni tasinmissin mutlaka cevre yaparsin.

Bende antalyaya gelin geldik 8 aylık evliyim ve kimsem yokk burda esimden baska ;)

Ben de İstanbul'dan filan oraya gittiniz sandım. Antalya-Alanya arası ne ki yani, insan istediği zaman gününirlik bile gider. Ama sorun oraya gidip gidememekten çok, adaptasyon bence.çalışmıyorsanız çalışın, ve çevrenize daha dikkatli bakın. Komşu edinin mesela. Çevre edinmek çok zor birşey değil.

Güzellik uzmanlığı kursu vardı daha once gitmiştim. Aynı yerde Epilasyon kursu var yada makyaj bunlar olabilir. Boyle seyler ilgimi çekiyor. Baska ne kursu olabilir?

Merhaba.
3 haftalık Evliyim. Alanyadan Antalya'ya gelin geldim. Her sey iyi hoş ama evde sıkılmaya başladım aksam esim gelince sorun yok fakat o işteyken sıkılıyorum. Arkadaşlarım alanyada kaldı. Burda kımseyi tanımıyorum. Çalışmakta istemiyorum. Benim durumumda olan var mı Antalyada?

Bende ispartadan antalyaya gelin geldim o sikinti hep var cnm ya gene mesafeler ayni :)

samsundan,alanya'ya yazlığa gıdıyoruz her yaz..

konuya bi yerden maydonoz oliim dedim..

Merhaba.
Ben antalya dayım hemde işsizim :/ gel bana

iy hadi 3-5 kişi oldunuz..buluşun kaynaşın...

Merhaba.

Bende antalyaya gelin geldim bir senedir antalyadayim. Cildirmaya az kaldi doktorun nerde modundayim :( izmirden geldm

Ben Muratpaşada oturuyorum. Termesos bulvarinda. 21 yaşındayım. Görüşmek isterseniz sözleşip dışarıda buluşabiliriz.

Back
X