- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Mutlaka otogardan Kaşa giden bir otobüs vardır diğer ilçelere olduğuna göre ve sanırım 3 saat sürüyor.
Antalyaya hangi aehirden gidicekain batidan geliyorsan kastan gecip antalyaya gider otobus.Kızlar çok önemli bir seminer için Antalya kaş a gitmem gerek.. Bulunduğum memleketten Antalya 8 saat civarı gece binmeyi düşünüyorum. Fakat sabah kaş a nasıl gidilir? Otogardan kaç saat? Otobus minibüs varmı?
Birde araştırmalarıma göre Fethiye den dha yakın yazıyor.. Fethiye den gitsem kaç saat sürer kaş.. Şimdi den teşekkür ederim
Aslında hiç gitmedim ama 3 saat sürdüğünü duydum keşke yardımcı olabilecek bir arkadaşımız olsaO kadar uzak mı
Antalyaya hangi aehirden gidicekain batidan geliyorsan kastan gecip antalyaya gider otobus.
Dogudan gidiyorsan once antalya otogarda zaten kasa giden otobusler var oradan kas a gecersin
Ank.dansa muhtemelen direk antya olur. Ama sor kas ustumu gideceksiniz diye.degilsede sorun degil hemen otogarda mini otobusler var yarim saate bir kalkiuor kas a saniuorum fethiye otobusune biniceksin fethiyeye varmadn kas zaten
Fethiyeden geçmen daha mantıklı çünkü Antalya merkez üç saat kadar uzaktaKızlar çok önemli bir seminer için Antalya kaş a gitmem gerek.. Bulunduğum memleketten Antalya 8 saat civarı gece binmeyi düşünüyorum. Fakat sabah kaş a nasıl gidilir? Otogardan kaç saat? Otobus minibüs varmı?
Birde araştırmalarıma göre Fethiye den dha yakın yazıyor.. Fethiye den gitsem kaç saat sürer kaş.. Şimdi den teşekkür ederim
Kızlar çok önemli bir seminer için Antalya kaş a gitmem gerek.. Bulunduğum memleketten Antalya 8 saat civarı gece binmeyi düşünüyorum. Fakat sabah kaş a nasıl gidilir? Otogardan kaç saat? Otobus minibüs varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?