antalya yı bilenler??

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.864
133
bebeğimizle antalya da belekte bır otele gıdıcez ama karar veremedık uçakla mı gıtsek otobusle mı??? havaalanından beleğe otobus var mı ? ne kadar zamanda ve ucrette ? taksıler çok mu pahalı ne onerırsınız???
 
Uçakla gidin ,bebeğiniz otobüste çok yorulur sizi de yorar
Büyük otellerin havalimanı servisleri oluyor ,bir araştırın
Havalimanı belek arası yarım saat ama taksiler pahalı olur
 

Oteli alacağınız tur firmasından transfer alın. Sizi havaalanından alır otelinize bırakır otelinizden alır havaalanına bırakır. Geçen sene belek için 35 lira vermiştik kişi başı transfere. Taksiden daha ucuz. Otobüsle gidilmez beleğe kadar. Telef olursunuz yollarda.
 
havaalanından taksi çok fazla tutar. çünkü havaalanı antalya'da, belek ise serik ilçesine yakın bir belde. havaşın otobüsleri oraya uğruyor olabilir. olmasa bile, havaalınından taksiyle otogara geçip oradan beleke giden otobüslerle yarım saatte otelinde olursun.
 
Siz nerden gideceksiniz minimum 5 saat uzaktansa ucakla gidin tabi otellerede minibus otobusler varsa arastirin hem bos hemde ucuz oluyor oyle yerlerde.
 
Eger gıdecegınız otelde var ıse sızı havalımanından almalılar
 
manavgata giden otobüsler beleke giriyor bir de.. yani havaalanından otogara gelip oradan saat başı kalkan manavgt otobüslerine binin. yarım saatte otelde olursunuz. yolculuğu kesinlikle uçakla yapın. Nereden gideceksiniz antalyaya bilmiyorum ama ankara istanbul falansa asla otobüse binmeyin. Saatler alır.
 
Kızlar belek dediğiniz yerde milyon tane otel var. Bazıları kilometrelerce uzakta. O şehir içi otobüsler minibüsler ya yol kenarında bırakıyor ya belek merkezde. Ordan tekrar taksiye binilmesi gerek otele ulaşmak için. Bebekle, ellerde valizlerle yapılacak iş değil.

Konu sahibi tur firmanızla konuşun muhakkak transferleri vardır. Dediğim gibi ufak bir ücretle otelinize kadar bırakırlar, dönüş gününüzde de alırlar otelden havalimanına bırakırlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…