Antalyada Acil Kadın DR ihtiyacım var

sisi07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
814
0
96
44
Antalya
Antalyada yaşıyorum 2 aylık hamileyim hala sabit bir dr bulamadım bana
Acil İyi Bir DR önerebilirmisiniz....Şimdiden teşekkür ederim

canım benm kardeşim antalyada soyadını bilmiorum ama şaban beye gitti..çallı ssk nında dr u aynı zamanda ..çallı ssk nın tam karşısında muayenehanesi var.kardeşimin sezeryan ameliyatınıda o gerçekleştirdi yine çallı ssk da..kardeşm çok memnun kaldı..

ben figen demire gidiyorum ama 2 kez falan gittim şimdilik memnunum ama muayene ücreti biraz fazla 120 tl istersen figen hanımı bi dene

canım benm kardeşim antalyada soyadını bilmiorum ama şaban beye gitti..çallı ssk nında dr u aynı zamanda ..çallı ssk nın tam karşısında muayenehanesi var.kardeşimin sezeryan ameliyatınıda o gerçekleştirdi yine çallı ssk da..kardeşm çok memnun kaldı..

ben figen demire gidiyorum ama 2 kez falan gittim şimdilik memnunum ama muayene ücreti biraz fazla 120 tl istersen figen hanımı bi dene

arkadaşlar cevapladığınız için teşekkür ederim.Figen demir özel muayenedemi çalışıyo yada hastanesi varmı

canım figen hanımın özel muayenehanesi var doğu garajında.3116427 bu telefonu.hangi hastaneyle anlaşmalaı onu tam bilmiyorum ama sanırım andeva ve yaşamla ama tam emin değilim.bi görüş istersen.

orhan degirmenci almanya da ogrenim gormus
pek fazla hasta kabul etmiyor cok iyi bir doktor
ozel muayenehanesi var bilgi ve deneyim olarak cok iyi
ark iki dogumunu yaptirdi tavsiye ederim istersen
telefon verebilirim...

canım ssk lıysan eger hiç duşunme ssk hast. yanı ataturk devlet hast. doktoru alı kızılateş ve mustafa torgaç var tavsıye ederim....

orhan degirmenci almanya da ogrenim gormus
pek fazla hasta kabul etmiyor cok iyi bir doktor
ozel muayenehanesi var bilgi ve deneyim olarak cok iyi
ark iki dogumunu yaptirdi tavsiye ederim istersen
telefon verebilirim...
canım çok sağol acaba muayenesi ne kadar?

canım ssk lıysan eger hiç duşunme ssk hast. yanı ataturk devlet hast. doktoru alı kızılateş ve mustafa torgaç var tavsıye ederim....

evt canım ssklı çalışanım.Ali ve Mustafa beyi duydum ama ssk hastanesini hiç begenmedim orda doğum yapmak istemem .Keşke bu Drlar Devlet hastanesi Araştırma da olsalardı...
Devlet hastanesi Araştırma da tavsiye edebileceğin var mı?

arkadaşlar yaşam hastanesi alp çelikere gidip doğum yaptıran varmı yardımcı olun lütfen..

mrb arkadaslar bende 2 aylıkhamileyim ama doktor bulamadım hala bu sevim efenin özel muayanesini bilen varmı birde telefon numarasını:CüvCüv:

mrb arkadaslar bende 2 aylıkhamileyim ama doktor bulamadım hala bu sevim efenin özel muayanesini bilen varmı birde telefon numarasını:CüvCüv:

Merhabalar bildiğim kadarı ile Muayenehanesi Güllükteki Kent Pastanesi ile başlayan Trt caddesinin bitiminde Güneylilerin çaprazında galiba giden bir arkadaşım tarif etmişti ama ; Telefonunu ise hastaneden aldım 241-13-72 imiş. Ama genelde hastanede oluyor diye biliyorum. Ve benim kanaatim Devlet hastanesindeki iyi doktorlardan. Umarım herşeyin hayırlısı olur hakkında arkadaşım.Allah tamamına erdirsin.

merhaba,
ben de 6 haftalığım. jinefem Sibel malkoç'a gidiyorum. ılk doğumumu da o yaptırdı. Çok memnunum tavsiye ederim. her türlül tahlil vs de jinefem bünyesinde yaptırdığın için ayrıca rahat bence. Bir de Çevremde Gürkan zorluya gidip memnun olan arkadaşlarım var. Daha ayrıntılı bilgi isterseniz, bilahare konuşuruz.:)

manavgatlı arkadaşlar...özel hisar tıp merkezinde jinekolog op.dr.behire özek türkoğul var muayene olan fikri olan var mı paylaşırmısınız

ANDEVA YILDIZ hastanesinde DR.Fatma Seda SOYLU var,bende tavsiye üzerine gittim ve çokkkkk memnunum kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.

medical park dilek erdoğru.... cok talı cok iyi bir doktor.. herseyi detayıyla anlatıyor ve seni incitmekten korkuyor...bende kk dan arkadasların tavsiyesi uzerine gittim.iyiki gitmisim...pişman olmasın...

Canım merhaba bende 7 haftalık hamileyim.Doktorum Medical Parkta ÜNAL YİRMİBEŞ.Çok iyi,çok sakin bir insan çok ama çok memnunum.Gelinimizde hamile o da Ünal doktora gidiyor çok memnun.Zeyneeeeep diye bi arkadaş Medikal Parkta başka bir bayan doktorun adını vermiş duyduğuma göre ondan fazla memnun kalan yokmuş çok suratsız diyorlar.Sigortalı isen muayene 25tl canım değilsen 88 tel imiş.

Back
X