SİZ NEREDE oturuyorsunuz puset oyuncagını almak istiyorum ayrıca yarın erkek bebek kıyafeti yayınlayacagım demişsiniz markalarınıda yazarsanız onlarada bakmak istiyorum cevap bekliyorum pardon en son 9 12 demisiniz 1 yaş varmıydıArkadaşlar, yarın 6-9 (9-12) ay arası erkek bebek kıyafetleri yayınlıcam. Hepsi sifir ayarında markalılar. :119:
SİZ NEREDE oturuyorsunuz puset oyuncagını almak istiyorum ayrıca yarın erkek bebek kıyafeti yayınlayacagım demişsiniz markalarınıda yazarsanız onlarada bakmak istiyorum cevap bekliyorum pardon en son 9 12 demisiniz 1 yaş varmıydı
Salincak sabitleniyor mu acaba mama sandalyesi olur mu
Sabitlenseydi anlasabilirdik uzuldum ben mama sandalyesi alabilirim suan uygun fiyat ariyorum ayriyeten salincak almak icin butcem kisitli maalesef
salıncak 40 tl olursa alırım.Bursadayım kargosu çok tutmazsa alabilirim...Salıncak kaç aya kadar kullanılıyor.
Kargo ne kadar tutar hiç bilmiyorum. Aslında ağır degil ama büyük. 3 yaşa kadar rahat kullanılır. Bebek salıncaklardan değil yani. 40 tl olmaz maalesef, çünkü salıncak sıfır. O paraya vermektense gelecek yaz geldiğimizde kullanırız belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?