sana çok teşekkür ederim yaaa senin yorumların sayesinde karar verdim zaten yoksa ben bir ömür daha düşünürdüm :) kaç cc kullanıcağımızı konuşmadık ameliyattan önce karar verelim dedi başı kalabalıktı baya bende 20 yaşındayım boyum 1.68 kilomda 55 sanırım 300 olsa iyi olur benimkide şu anda 75 anca dolduruyor benimkilerde sonrasında 85 b yada 90 b olsun istiyorum..bakalım konuşacaz daha birde ben devlet hastanesinde olunca ameliyat ücretini sigorta karşılıyor sanıyordum birçok yorumda öyle okuduğumu hatırlıyorum ama 3200 nakit cepten çıkacak bakalım olsun sonuçlar güzel olsun da şu anda en büyük kaygım orada , tekrar çok teşekkürler :)
Canım kararın öncelikle hayırlı olsun.Benimde yakında 2 ay olucak olalı.Şimdilik çok memnunum.Bende öncesinde çok araştırdım çok okudum forumdaki yorumları.Öncelikle şunu söyliyim göğüs büyüklüğü cup ile ölçülür.Ama haklısın bende daha 3-5 ay öncesine kadar senin gibi sanıyordum.85 yada 90 dedikleri göğüs altı ölçüsü.Yani sırt kısmının geniş olması gerekli.Sende şu an eğer 75 kullanıyorsan ince yapılı olmalısın.Bana 400 cc high profile takıldı.Ve doktorum 2 cup büyüyecek dedi.Dediği gibide oldu.Lütfen istediğin büyüklüğü iyi ifade et ki sonradan üzüleceğin bir sonuç olmasın.Bu arada vücut yapının da max.alabileceği büyüklük önemli tabii.