Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya'da bebeğinize/çocuğunuza bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
37 yaşımdayım. iki çocuğum var, birisi anaokuluna gidiyor, birisi liseye.
kısaca çocuk bakımından anlıyorum. evinizde bebeğinize/çocuğunuza bakabilirim.
çevreyolunda oturuyorum. ilçeler olmadığı sürece, evinizin nerede olduğu önemli değil.

ben dokumada otoruyorum 2 çocuğum var büyük 3,5 küçük 6 aylık ne kadar a bakarsınız bilgi verirmiseniz sevinirim

2 yaşında bı oglum var ne kadar abakarsınız bıde anasınıfına gıden cocugunu nasıl yapıcaksın

merhaba ben callıda oturuyorum kavşaga cok yakın oglum 2 yaşında sabah 9 dan akşam 8e kadar evimde bakarsanız iş temızlık beklemıyorum zaten

merhaba ben callıda oturuyorum kavşaga cok yakın oglum 2 yaşında sabah 9 dan akşam 8e kadar evimde bakarsanız iş temızlık beklemıyorum zaten

ben size telefonumu versem, o şekilde görüşsek. tamam derseniz size özel mesaj ile telefonumu vereyim.

tamam olur yarın gun ıcerısınde ararım ama once su kızınızla ılgılı konuyu bı anlatsanız cok sevınırım okula gıdıyor demıştınız bıde nerede oturuyorsunuz

kızım anaokuluna gidiyor. okul dönüşü annem ilgilenecek onunla. ben de yakınım size, çevreyolunda karakol tarafında oturuyorum.

guzel yakın olmanız sevındım sızın ıcın saatler sorun olur mu pekı

ben dokumada otoruyorum 2 çocuğum var büyük 3,5 küçük 6 aylık ne kadar a bakarsınız bilgi verirmiseniz sevinirim

merhaba,25 yaşındayım,evli,şarampolde oturuyorum,şefkatli ve dikkatli biriyım, bebeğinize hami annelik yapacağıma inanıyorum bu işe talibim.bebeğinize sabahları evime teslim edip akşam alma konusunda probleminiz yoksa görüşmek isterim ,ayrıca bebek bakımı konusunda tecrubeliyim ve bu konuda bir çok yayın organları okudum.yüreğinde Allah korkusu taşıyan biriyim .görüşmek isterseniz ve sizin için uygunsa

Back
X