Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 20 haftalık hamileyim.bebek odası için çok gezme imkanım olmadı..antalyada alabileceğim yada özellikle yaptırabileceğim nereler var?yaptıranlar varsa aranızda yeri ve fiyatı hakkında yardımcı olurmusunuz..
merhaba;
bende 12 haftalık hamileyim... şimdiden araştırmaya başladım.. kırcamide irem bebe ve ilke bebe var... uygun fiyatlılarıda var uçuklarda... suntalem takımlar 1.200-1.300- 1.500 e kadar var... ama mdf takıımlar 2.000 den aşağı değil... irem bebe beğendiğin bir modelle gidersen yapabiliyor.. ona görede fiyat veriyor...
henüz mobilyacıları araştırmadım... açıkçası güvenemediğim için araştırmadım.. mobilyanın boyası çok önemliymiş....
eğer sende biryerler bulursan ve paylaşırsan sevinirim..
canım ben kapalıyoldaki baby chiccoya baktım 2 ay kadar önce,kampanya vardı..çok güzel denizce bebek odası vardı.1500 tl..ayıca kışlahan çarşısındaki bebe mağazlarındada uygun fiyatlı bebek odaları vardı1200 tl gibi,ama kalitesini bilemiyorum.bu arada benim erkek,senin belli oldu mu?yaptırmada güzel oluyormuş,birebirini daha ucuza yaptırabiliyormuşsun ama nereler yapıyor bilemiyorum.gezdikçe yardımcı olalım birbirimize..
merhaba kızlar bende antalya'da oturuyorum 24 haftalık hamileyim kırcamideki irem bebede çok güzel takımlar var ama fiyatlarıda bir okadar güzel :) ben soğuksu tarafında oturuyorum daha öncede alışveriş ettiğimiz bir mobilyacımız vardı ona gittik çileğin pamuk takımı diye bi takımı varmış katalogtan baktık ondan siparişini verdik kendi yapacak model sadece çilekten alıntı 2 kapılı dolap şifonyer 2 komidin sallanabilen beşik yatağı içinde 1050 tl dedi beğendiğiniz modeli alın gidin bakın mobilyacılara uygun bulabilirsiniz
evet canım nette yok bizde orda katalogtan bakmıştık yarın kataloğu getirir taratır ekleyebilirsem eklerim resmini sende görürsün adresinide veririm yarın tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim sizi
bizim mobilyacıda geldi ölçü aldı... ama fiyat vermedi henüz... birde dolap yaptıramıyoruz biz.. odam çok küçük olduğu için sığmıyor( o yüzden büyüyen yatak ve şifonyer fiyatı verecekler..
fiyat geldikten sonra ilgilenirsen bende adres ve telefon verebilirim.. benim beğendiğim takımda caploonba diye bir firmanın... benimde birebir aynısını yapacaklar..
paylaşımlar için teşekkür ederim...
allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin canım... 3. ayı doldurduk ama daha belli değil canım... ben zaten unisex bi mobilya takımı düşünüyorum.. o yüzden mobilya konusunda cinsiyeti beklemiycem.. eğer uygun fiyatlı ve kaliteli bulursam almayı düşünüyorum.. oralara hiç bakmadım canım..ben larada oturduğum için bana yakın olan yerlere baktım hep..
yaptırmak daha ucuza mal olur diye düşündüğüm için bir usta buldum dün... eşimle beraber gittik görüştük... benim odam çok küçük... bugün akşam gelip odamın ölçüsünü alacaklar... ellerine beğendiğim mobilya takımının resmini verdim..bakalım bugün yada yarın bir fiyat verirlerse yazarım canım... ustanında adını telefonunu veririm sanada..
bencede fikir edindikçe paylaşırsak iyi olur... arabasını pusetini falan aldın mı??
kızlar çok sağolun cevaplarınız için..tabi ilgilenirim canım..fiyat gelince bildirirsin sende..benim oda müsait,benim düşüncemde 3 kapılı gardrop,şifonyer,yatak,belkide ilave bir komidin yada oyuncak sepeti,..denizci takımlara bayılıyorum..senin cinsiyeti bellimi?
aslında istediğim model belli de renk konusunda karar veremedim bende :) ve daha bir iğne bile almadım... büyük başları yani büyük eşyaları bitirirsek küçükler nasıl olsa hallolur mantığındayız... bak beğendiğim mobilya takımının resmini ekliyeyim.. senin fikrinide alayım :))
çok güzel canım beğendiğin takım..değişikmiş.gardrop ve yataktaki daireler çok havalı durmuş.aslında renkleride güzel ama kgardroptaki kırmızı azıcık boğmuş gibi geldi ama bende emin değilim.ama modeli çok hoş.inşallah uygun bir fiyat verirler.
canım ben bu mesajı yeni gördüm..cinsiyetin belli olmadığını döylemişsin zaten..kusura bakma tekrar sordum..daha hiçbişey almadık.son aylara kadar korkuyorum.benim doğum ocakbaşı gibi,bende kasım sonu yada aralıkta odayı alalım diyorum.oda içinde maksimum 1500 olsun dedim çünkü annemler alacak..çok yüklenmek istemem.
güllükteki bücürüğe baktık,park yatak ve araba için,güzel modeller vardı.bebek arabası 3 tekerli güzel gibi geldi,yön vermek kullanmak rahat gibi,ama bücürükteki 3 tekerlilerin yönü anneye çevrilmiyor tek yönlü..onları biraz daha erken alırız belki.sadece lcw den 2 kolsuz badi bide şort aldım indirimden ve hevesten,bide çorap:)
lcw nin hangi mağazasından aldın.ben kapalıyoldakine baktım şort falan yoktu.kapri bir de tişört alabildim hiç çeşit yoktu.migrosta ki mağazada hamile kıyafeti satmıyormuş.hiç doğrru düzgün kıyafet alabileceğim bir yer bulamadım.